A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Mi sem laktunk együtt, hú mennyit elpisiltem...
Ma reggeltől enyhe görcsöket érzek, tuti meg fog jönni, mint a múlt hónapban. Egy hét múlva...
Főleg,hogy én pl. tudni szoktam, hogy mikor van pé-m, rá 14 napra mindig meg is jön (28-25 nap között, de a 14 nekem bejön) szoktunk is olyakor együtt lenni és mégsem vagyok terhes..
Szóval nem a számolgatástól lesz a gyerek. :-)))
Én is eddig titokban teszteltem.. az elsőt csináltuk együtt, azóta nem..
Sőt próbálok minél kevesebb tünetet mondani, mert már így is azt mondja, hogy túlparázom a dolgokat és azért nincs baba és ne foglalkozzak már vele..
Mondjuk mostmár nem tudom hogy lesz, mert eddig nem laktunk együtt, könnyű volt tesztelni ha akartam, de mostmár nem tudom hogy lesz..
De nem baj, legalább nem csinálok idő előtt.. ha késik akkor meg jogos, hogy csinálok. :-)
Na harcolunk de hát ez van!Ő ezt én azt fujjom :((( mindegy ....
Akkor meg nem vagyok terhes csak ha volt pém akkor nem tudom a pé utáni 14 nap nálam miért nem működik?! Vagyis ez se :(((((
Megkerestem ezt a MONO tesztet, elvileg ez is 25-ös és a mensi elmaradásának első napjától kimutatja:
Amikor a vizeletben a hCG szint magasabb, mint 25mlU/ml, akkor egy második színes csík jelenik meg a vizsgálati zónában. Ez a második elszíneződött csík pozitív eredményt jelez. A teszt nagyfokú érzékenységénél fogva már a menstruáció késésének első napjától képes kimutatni a terhességet.
Ennek ellenére én biztos csinálnék pár nap múlva egy másikat..
Na akkor végképp nincs baba... Hacsak nem úgy történt mint a lányommal, mensi után 2-3 nappal.
De ennek kicsi a valószínűsége.
Pedig nem voltunk itthon, ottalvós buliba mentünk és nagyon jól éreztük magunkat, végre kimozdultunk.
Igen..
Én akkor kérdeztem a dokimat, mikor elkezdtem a fogigátlót, és ugye ott úgy van, hogy a mensi első napjától kell bevenni, de akkoriban is barnáztam már előtte pár nappal, és arra mondta nekem, hogy a mensi a pirostól kezdődik.
Tehát az első, tényleg vérzős naptól kell számolni..
Csúúcs :) Hát ezért nem engednek haza a kórházból ha a gyerek délután születik :)
Lehet van benne valami.
Szerintem egyikünk sem dilinyós, mert a többi tesztnél teljesen egyértelműen nincs semmi, hiába forgatom akárhogy..
Valószínű hibás a teszt, vagy nem tudom.. biztos a csíknál is ugye más anyag van rajta, hogy mutassa és lehet, hogy az látszódhat ha nagyon elázik..
Járj utánna egy másik teszttel.. nem hiszem, hogy több is szellemcsíkos lesz. :-)
Ha rád süt nap, tetszik :)
Én is ilyen vagyok :(
Akkor viszont valószínű elég későn van a peteérésed.. pont most olvastam, hogy a második szakasz 14 nap pontosan.
Tehát a 38 napos ciklusnál a 24. napon van a peteérés..
Viszont lehet, hogy a 18. napon a peteérésnél volt a pecsételő vérzés, viszont akkor 32 napra kellene megjönnie..
Szóval szerintem próbálj meg venni egy másik tesztet, mostmár szerintem egy sima 25-ösnek is ki kell mutatnia, ha van.
Nekem volt már 2x is ilyen, hogy mintha ott lenne, de nagyon halvány, csak akkor látszott, ha nagyon skubiztam.. olyan, hogy nincs ott, de látszik, hogy hol kellene lennie a második csíknak.. olyan "szellemcsíkos" :-)
Sőt, egyszer ahogy megszáradt, már egészen látszott..
Egyik esetben nem akartam, hogy ott legyen a csík, a másik esetben akartam. :-))
Viszont mindkét esetben csináltam másik tesztet is és azok teljesen negatívak lettek.
Ja és ugye baba sem volt egyik esetben sem..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?