A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ma voltam ismét UH-n, egy másik helyen.
Minden rendben van, még a cisztám is eltűnt, de ezt nem értem mit jelent, a bal petefészekhez írták: "felszínén 12 mm-es, 10 mm-es foll. ábr."
Ez azt jelenti, hogy most ott két pete van készülőben?
Érdekes ez a teszt kérdés, mert nálam pl. az első lányomnál úgy volt, hogy 5-10 perc után megnéztem és negatív volt. Viszont elfeledkeztem róla...
Kb. fél óra múlva jutott eszembe, hogy talán ki kellene dobni. Megnéztem és nagyon-nagyon halovány második csík jelent meg. Már azt hittem a szemem káprázik, meghülyültem annyi negatív tesz után...
Pár nappal később ismételtem és akkor már nyilvánvaló volt hogy nem a szemem káprázott.:)
Ez egy nagyon egyszerű, legolcsóbb teszt volt, sima papírcsík. Ja és 10 éve...:)
Szia, ez esett a pisibe, nem is nagyon akarta felszívni, csak "kínlódott".
Az időt nem tudom, 5-10 perc között. Nekem is volt már ilyen. Mindegy. Hétvégén lassan meg "kell" jönnie.
Középidős görcsöm szokott lenni, most nem volt de nem jelent semmit.
A lényeget nem írtam, a lányom szopik még, de talán ez sem jelent sokat.
Jó reggelt!
Mennyi időt vártál utána? mert egy idő után kifehéredik .tényleg fura ,de valószínű sűrűbb volt a vizelet, ezt csak gondolom én mert nekem is volt ilyen.
Kíváncsiságból teszteltem titokban hétvégén nagy semmi.
A másodikat beleejtettem a pisibe :)
Sziasztok! Nekem sajnos megint negatív lett a teszt,mehetek orvoshoz, mert nem tudom mi van! :(
Szép hétvégét mindenkinek!
Ha folyamatosan szedted a fogigátlót, akkor abban a 7 napban is véd, amikor épp nem kell bevenni a bogyókat, hiába nem vérzel.
Fogigátló mellett akkor lehetsz terhes, ha vagy kihagysz 1-2 szemet (megjegyzem nekem többször is volt ilyen és nem lettem terhes, de ez én vagyok), vagy ha mondjuk hányós, hasmenéses betegséged volt, és bevetted ugyan, de nem tudott felszívódni.
Szóval én ezt az esélyt nem tartanám valószínűnek.
Sőt a fogigátlónál az sem mindegy, hogy melyik héten hagytál ki mondjuk egy bogyót, mert asszem egy hét a kockázatos, a többi esetben szintén védve vagy..
Én a radiátor mellett ülök, de a kezem jéghideg. :(
de nem fázom...
Na ez a gond egyébként a "babavárással", hogy az ember mindenféle tünetbe csak a babát látja..
Én is egy csomószor elgondolkodtam már rajta, hogy fáj össze-vissza a hasam, és akár vakbélgyulladásom is lehetne, de nem megyek dokihoz, mert azt hiszem babától van..
Gondolj bele, ha egy pasinak lennének ilyen tünetei, hogy hányingere van és "lázas" biztos nem gondolnának terhességre..
Szóval azért nem vagy egészen tünetmentes, mert émelyegsz is.. nem minden betegség torokfájásos.. akár valami gyomor eredetű is lehet..
Szóval szerintem ha rosszul vagy, menj el dokihoz.. kezd a nőgyógyásznál, és ha nem lát terhességre utaló jelet, akkor menj háziorvoshoz.
Esetleg említsd meg neki, hogy olyan gyógyszert adjon, hogy nem ezer%, hogy nem vagy terhes..
Pofám leszakad. Kicsit körülnéztem a gyakorikérdéseken, egy csajnak most derült ki hogy 11 hetes terhes, pedig gumival védekeztek és az ovulációs szerint nem volt peteérése.
Nekem is melegem van egy ideje, de nem hiszem hogy baba, mert nálam olyan volt mintha a meleg fel-le hullámzott volna bennem, hülyén hangzik.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?