A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nincs új esély. Párom nem akar többet. Nagyon vigyáz.
Azon az éjszakán elengedtük magunkat, lett volna rá esély.
Még nem jött meg, pici remény van, aztán ennyi.
Azt hiszem, nekem is meg fog jönni. A tegnapiak tévesek voltak.
Ennyi esélyem volt kistesóra. Volt. Ennyi.
Jó reggelt!
Olvastalak Krizsa, sajnálom. De legalább működik a rendszer!
Hát, most úgy érzem, h télleg szenvedek.Úgy fáj, h mindjárt sírok. Messze van a reggeli tesztelés :((
Nem hiszem, h a veséim, mert pisilni nem kell többet, és eddig az alhasam fájt, égett. Most már "csak" húzódik és szurkod!:S Remek, még 2 nap ez a hét.
Összegezném a mai napom "jeleit". Reggel kis szédülés, délután "izomláz-érzés" a hasamban, mintha keményedett volna, néha csak úgy folyik az orrom(nyálkahártyák megduzzadhatnak).
Na és a lényeg. Hüvelyszárazság. Nekem. Sose szokott. Akkor volt, mikor a lányommal lettem terhes.
De lehet hogy TÉVEDEK.
Ez volt az 5. ciklus..
A ciklusom nem szabályos, csak az, hogy pé után 14 napra jön a mensi..én úgy gondolom érezni szoktam mikor van, és eddig bejött, mert rá 14 napra jött mindig a mensi. Tehát utólag igazolódott mindig, hogy akkor volt, mikor gondoltam.
Én mindig az erős vérzést számolom 1. napnak a következő erős vérzésig.
Így így alakult az utóbbi 5 hónap: 28,28,26,26,25
Hát igen.. én sem értem miért nem sikerül eddig, de biztos van oka... és sajnos olyan sok ok lehet akkor is, ha szabályos pé van..
Nem jó hüvely ph és ilyen apróságok is..
Szia!
Gratulálok! :)
sziasztok!!
regi arcoknak uzenem,hogy megszulettunk februar 3 an ! Szulestortenetunk a naplomban....Puszi mindenkinek...Knana!!!!!!!!!Puszillak!
Nah, új "babacsináló" fórum indult. Ott is lehet okoskodni :D
Csak viccelek :)
Vannak. Ma egy kicsit alábbhagyott! Lehet csak ezt a havazást érezte a vakbélműtétem.
Bár még mindig sétálgat bennem a fájás, annyira most nem vészes. A melleim kezdenek egyre jobban fájdogálni. 10.DPOn vagyok. 2 nap a mensiig! Reménykedek azért, h hátha sikerült!
Sőt.. a beágyazódás 10 nap, utána 3 nap= a peteérés után 13 nappal.
Namármost elvileg a pé után 14 nappal jön a mensi= azon a napon tudja kimutatni amikor aktuális a mensi..
De a megfogalmazás akkor is már AKÁR a 3 napos terhességet is kimutatHATja.
Szóval a tesztekkel sem vagyunk előrébb.
Csak akkor ha az ember tutira tudja, hogy melyik nap volt a peteérése, tudja, hogy melyik nap kell megjönnie és biztos nem csúszott el semmi..
Ezt mondtam reggel én is a terhességi tesztnek... körberöhögött! :DDD
Naah de majd holnap!! :DDD
Én ma reggel szédültem picit, de bármitől lehet.
Szerintem jogunk van tudni mi történik a testünkben.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?