A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Vegyél egy érzékenyebb Pl. Gabriel tesztet, annak tuti ki kell mutatnia ha már a 37. napon vagy.
Van olyan hogy káprázik a szemem a másik csík láttán?? :) tudom vicces de magam sem értem már hogy én miért ő meg miért nem látja?!
Nem tudom mennyire lehetett neked látni de ezt még fényképezni se lehetet!
Elvileg a beágyazódásnál lehet pecsételő vérzés.. lehet, hogy később fogant és azért nem mutatja a teszt.
Egyébként hány naposak a ciklusaid?
Nem tudom milyen tesztet vettek neked, de a 25-ös érzékenységűekre is az van írva, hogy akár a mensi után 3 nappal kimutathatja..
Szóval lehet, hogy venni kellene egy másikat.. és ha tudsz, magad elmenni és érzekenyt kérni.
szia
reggeli vizeletből csináltad? milyen teszt volt?
Az lehetett a beágyazódás miatt is. Mármint a barnázás és a hasszúrás, nekem a második lányomnál volt ilyen.
Én már ezt leírtam itt nem is olyan régen, hogy nekem mindhárom lányomnál a fogantatás után a 11. napon kimutatta a teszt. Igaz nagyon-nagyon halovány volt a csík, de az is csík! Ha megismétled 2 nap múlva már tuti erősebb lesz.
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy így idetoppanok de szerenék kérdezni nagyon sok dolgot!! :)
37.napon járok a ciklusomban ma csináltam egy tesztet én látom rajta extra extra halványan a 2.halvány csíkot párom nem lát rajta semmi!!Szóval meghülyültem 100% azt hiszem!A teszt késést számolva 10 nap után mutatja ki (nem én vettem) ezért is lehet halvány? Szültem már egy babát de így most tehetetlen vagyok!!
A hematómáról egy szót sem szolt...azt mondta szedjem tovább az Utrogestant meg a vitaminokat és ne eröltessem meg magam!
De leletre már ezt írta: szabályos petezsák! :-)
Szia!
Jajj de jó! Ugye nagy élmény volt! Én sem felejtem el soha!
Nagyon örülök :) (pár könnycsepp és mosoly)
Csak vigyázz magatokra :)
Sziasztok!
Megjöttünk az orvostól!
MINDEN RENDBEN VAN! :-) 8,2mm a picikém és dobog a kis szíve!!! :-)
3hét múlva megyünk ismét UH-ra addig pedig házidoki, ekg, szemészet, fogászat, védőnéni!
Remélem ti is jól vagytok!!! Puszi
Melózom! Tegnap még ki is kellett a maradék monitorokat pakolnom és cserélnem :S Élmény volt!
Jó lenne pár nap szabi, csak felettünk meg felújítanak...szóval teljesem mind1 melyik bolondokházában ülök :D
Próbálom túlélni a napokat és számolok. Reggel teszteltem egyet, tudom, kár volt. De eddig bírta a türelmem :) Meg hát Valentin nap van....gondoltam mi van, ha mégis :)
De most várok, max. csüt. reggel.
Óóóó, ismerem. Köszi, inkább kihagyom! :D Volt hozzá szerencsém! :)
Megvárom inkább a pénteki mensit. Vagy jön vagy nem. Ha lesz vmi folyás is, akkor keresek egy dokit valahol.
Nagyon is szokott lenni PMS-em, de nem így! Akkor van derékfájás, hányinger, fejfájás, világutálat, feszültség, hiszti.
De ez konkrétan most idegesítően fáj. Ott van, érzem. Hol erősebben, hol alig. Mászkál jobbra-balra. Folyásom még mindig semmi, ami egy esetleges fertőzésre, vagy bármire is utalna. Soha nem volt még ilyen fájdalmam. Ezért is aggódok, de a doki még messze van! :(
Sziasztok!
Habcsók! Hol vagy?
Molly ez nagyon érdekes, ügyes vagy hogy rátaláltál erre!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?