A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Nem tudom mekkora volt, mert nem mérte meg, azt mondta, hogy annyira pici, hogy említésre sem méltó, és hogy valószínűleg csak egy tüsző nem repedt meg és az van még ott, de a mensivel kiürülhet.
Most volt mensim és úgy látszik ki is ürült vele..
Bár nem tudom mekkorára nagyít az uh, mert mikor mutatta a képernyőn, egy elég nagy fekete dolog volt ott.. gondolom élőben nem akkora.
Egyébként nekem anyu mondta (ő doki, de nem nődoki), hogy a cisztát lehetőség szerint ne műttessem, ha lesz, mert jóindulatú és lehet vele élni és sokszor elmúlik magától.. viszont ugye minden műtétben van némi kockázat és újra is fejlődhet.
Hát nem tudom mit csinálnék, ha oda jutok, de attól is óva intett, hogy hormonálisan állítassam helyre a peteérésemet, ha kell, és ezt egyelőre meg is fogadom, bár ha jól értelmezem az UH leletemet akkor mégsem kell ilyenhez fordulni.
Persze sok év után biztos szednék gyógyszert, de egyelőre én mindent hagyok úgy ahogy van..
Azt tudom, hogy a barátnőmnek is volt/van egy elég nagy csokicisztája, fogigátlót írtak rá, amitől csak kicsit lett kisebb, ennek ellenére második próbálkozásra teherbe esett.. tehát a ciszta sem mindig akadály, ha jönni akar.
Nem próbálsz előtte valami alternatív megoldást, mint pl. ez az aviva módszer, meg ilyenek?
Nálunk van pl. egy doki aki szintén műtétellenes és ő pl. fogja és kézzel kidurrantja a cisztákat.. biztos nem kellemes, de legalább nem vágnak semmit, meg nem túrkálnak műszerekkel..
félreértesz. azt értem, h a peteérés lehet akár a 10. cn-en is (mmint elhiszem), és akkor teherbe lehet esni már olyan hamar is.
de ha pl. a 15. napon van PÉ, akkor sztem tuti nem lehet teherbe esni a 10. cn-en...mert mit termékenyítenének meg a spermiumok?!??
Én is találtam közben egy doki válaszát. Ott a kérdező a 6. cn-on volt és egy 13 mm-es és egy 11 mm-es foll.
Azt kérdezte, hogy ez normális-e, hogy kettő is van.
Erre írta neki a doki, hogy ez teljesen normális lelet, bár ritka, hogy ennyire nagyon legyenek a 6. cn-on, de bízik benne, hogy legközelebb a babavárók között köszöntheti stb..
Hidd el hamarosan a te pocakodba is beköltözik egy kis angyal! Hidd el Ő tudja mikor van a megfelelő pillanat! Tudom nehéz ilyenkor...én is átéltem sokszor a negatív tesztek és a "-na megint megjött!" dolgokat!
Vagyogatunk köszönöm szépen...ha minden igaz akkor a héten már végre eljutok UH-ra is mert már nagyon szeretném látni a baby-t!!! 5+4 hetesen láttam utoljára (akkor még csak a kis szikhólyagot) de már szerdán 7 hetes lesz! Úgyhogy már nagyon izgatott vagyok!!!!
Köszi Nikancs csak megint a csalódás ez már hihetetlen.Most egy kicsit kivagyok:((de megpróbálom magamat hamar összeszedni.
Remélem te jól vagy!!!
Nincs mit :) Én is most nyomoztam, egy csaj blogjára találtam rá, egy UH eredményéről írt hogy egy 20 mm-es follikusa van és a szonográfus szerint hétvégén legyenek együtt. A későbbi blogbejegyzésekben pedig már a piciről ír.
Ezen gondolkodtam, hogy hány nap lehet mire beérik, mert nem tudtam belőle kiköveztetni.
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Bjonda: Sajnálom hogy megjött! :( Fel a fejjel!
Sajnos nállam már megint tévedett a teszt és ma reggelre megjött!!!
De most kezdem a 2.clostis hónapomat úgyhogy remélem majd most sikerül!!
Tényleg az:) Pedig EÜ dolgozó vagyok,és mégsem tudtam,hogy működik ez az egész:)
Az előző hsz-ből kimaradt egy-j.(hiába,öregszem:D)
ezzel én is így voltam,aztán valamelyik éjel nézelődtünk a párommal és ezt találtuk.Döbbenetes kép :)
Köszi! :-)
És akkor ez azt jelenti, hogy van peteérés? Mert ugye nálam ez kérdéses volt a doki szerint, csak most a kórházban voltam, vetkőzni sem volt időm, nemhogy kérdezni.. :-))
Azt olvastam, hogy 20 mm-nél repednek meg (még csak a 8. cnap körül vagyok), csak nem tudom, hogy alap állapotban hány mm-esek.
Ez is fura volt, hogy a "felszínén".. én azt hittem bent vannak. :-) De úgy látom minden leletre ezt írják, tehát jó..
Vagy úgy van, hogy a sok ezer petesejt az ott van, és az van a felszínén, amelyik majd kilőködni készül?
De bonyolultak vagyunk :-)
Majd írd meg, mi volt a dokinál:)
Én délután tudom meg a vérvétel eredményét, de tegnap este elkezdtem pecsételni :(
Szia!
Utánanéztem, follikulus, azaz tüsző. Igen kettő készülődik :)
Na ezért nézegetem utána "órákig".
Nekem ilyen nem volt. Mensi előtt 8-10(?) nappal semmit sem mutatott, aztán 2-3 nappal előtte halvány de határozott csík jelent meg az első tünet megjelenésekor.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?