A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek van még esély babára a görbe alapján?? A mai tesztem is negatív.. :( A hőm viszont fent van, csak abban nem vagyok biztos, hogy jó helyre húzta be a progi a pé-t. Szerintetek?
sziasztok!
azt olvastam valahol hogy szárazság lehet terhességtől is.a legelején főleg!bízom benne hogy ezért van nálatok is!
na mindenesetre drukkoljatok...részemről is megy a drukk minden babára vágyónak...
ja és a tegnap esti vérzés mára szinte teljesen elmúlt (kopkop)...szóval pisiléskor volt egy minimális, de ennyi...
Ez a szárazság meg énnálam nem szokás.
Vagy csoda történt megszűnik minden bajom :)
Nem akarok kötözködni, de más hidegben ücsörögni, mint hidegben mozogni!
Azért a gyaloglás és a kocsiról hóleszedés elég rendesen kimelegítheti az embert, hiába érzed úgy, hogy hideg van, meg fázol, de a pulzusod fent van, és kering a véred rendesen. :-)
Az emberek általában álmukban szoktak megfagyni, mikor lecsökken a vérnyomásuk és a pulzusuk, nem mozgás közben. :-)))
Nah. Még mindig majdnem száraz vagyok, most vagy betegség, vagy baba.
Kezdek stresszelni, pedig múlt hétvégén valahogy megnyugodtam.
Az Uh majd megmondja. Az már tuti lesz.
Nekem is gyenge volt az a múltkori mensis görcs a régebbiekhez képest.
A császár után kicsit más odalent.
Még mindig majdn
ma pont megyek nődokihoz (már 3 hete megvan az időpontom - mifelénk kb. ennyit kell várni)
bár nem tudom, mit tudna erre mondani...
Úgy néz ki, nekem is ekkor jön a mensim mint neked. Persze nem vagyunk egyformák.
Őszintén? Nekem nem tetszik ez a vérzés. Mitől lehetett?
Görbét nem vezetek, nincs tapasztalatom benne.
El kéne menned dokihoz.
na most én jövök a szokásos kérdéssel: lehetek-e terhes, ha...
ez a görbém. megérzésre babás vagyok, de hát éreztem már ezt korábban is, szóval nem akarom belelovallni magam.
alhasi fura érzés pár napja van (2-3), olyan mensi előtti, de nem vészes.
ma du. barna folt volt a tisztasági betétemen (de nem 1-2 csepp azért, hanem több), azóta mikor pisilni voltam, jött is belőlem vér, de nem élénkpiros, hanem sötétbordó. nem sok, de volt "töményebb", darabosabb is, utóbbi nem tetszett.
8-9 napja volt pé-m.
D3-at szedek napi 4000 NE-t, illetve ma 6000-t vettem be; a héten tolom a palástfű teát...remélem, h nem a szokásos mensi előtti vérezgetés ez, de nem is lenne valószínű, mert már múlt hónapban is "csak" 3 nap volt (az kevesebb, mint előtte), pedig még csak akkor kezdtem el szedni a D-vitamint. azóta meg minden nap tolom, szal csak nem romlott (a maival ugye 5 nap van a mensiig).
mit gondoltok? őszintén. nem kell udvariaskodni :)
én egyelőre nem parázok...
Szia!
Ha a jövő héten sem lesz változás, szerintem menj el dokihoz.
Nekem is volt régen ilyen, de a stressz miatt. Szervi bajom nem volt.
Szia!
Én is úgy vagyok mint Te teszt negatív a tegnapi déli január 9 . utólsó havi! Már nem számolom hanyadik napnál járok :( kedden doki aztán...
Szia!
Én már nem tudom, mi van nálam. Hétvégén megpróbálok tesztet venni ill. tesztelni, bár ha jól számolom, akkor 4 hetesen mutatta(mensivel 5) ki.
A veséim fájnak néha, hol az egyik petefészkem, hol a másik.Középen nyilallás vagy szúrás de az ritkán.
Jól vagyok köszönöm!
Nem fáj különösen semmi....csak a terhes tünetek vannak. Ebből az altáji derékfájdalom nem annyira kellemes....de eltekinthető tőle.
Émelygés, mell duzzadás és bimbó érzékenység.
Igazán nincs mit! Ez természetes hogy drukkolok nektek! Tudom milyen nehéz várni!
de hidd csak el milyen jó lesz majd amikor megpillantod a pozitív tesztet...lehet hogy pont akkor amikor nem számítasz rá!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?