A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Én nem vezetek görbét, nem értek hozzá, de babások szoktak magasabb hőre "panaszkodni".
Én mikor terhes lettem, nem vettem észre hőemelkedést. De hőhullámaim voltak 4 hetesen, mint aki klimaxos, olyan voltam, dolgoztak a hormonok.
Köszönöm! Legutóbb, amikor győzködni próbáltam, majdnem kiabált, részéről lezárt a téma.Pedig higgadt ember.
Délutánonként kezdek el kóvályogni, nem értem.
köszi szépen...
csak közben versenyt futok az idővel...előbb kellene teherbe esnem, mint h újra megnőjön az endometriózisom és esetleg műteni kelljen...
:) El vagy foglalva rendesen. De ez csak jót tesz!
Addig növögetnek szépen, aztán ők is el lesznek foglalva :)
Én várakozó állásponton vagyok.. :-))
A hétfői ultrahang mutatott két tüszőt, egy 10 és egy 12 mm-t, azok növögetnek, ha növögetnek. :-)
Mindenesetre most próbálok nem rágörcsölni.
De azért megnyugtató, hogy akkor is összejöhet, ha valaki stresszel rajta.. :-)
Bár én most szerencsés helyzetben vagyok, mert annyi minden összejött, hogy annak is örülök ha lesz baba, és az sem jön rosszul, ha még nem.
Jövő héten jön az új kiskutya, kiderült, hogy elindul az a tanfolyam amit el akarok végezni, de kérdéses volt, hogy lesz-e elég jelentkező, így június végéig az ÖSSZES hétvégém le van foglalva.
Talán 1 vagy kettő lesz szabad, közben a másik kutyát is kellene kiállításokra hordani, de közben képezni is.. ezek mellett ugye hét közben munka.. szóval van feladat bőven..
Jaaa és a legfontosabbat kihagytam, áprilisban esküvő!! :-))))
Nem is tudom hogy férne bele, hogy még ultrahangra is rohangáljak.. pláne még hányni is. :-)
De persze örömmel oldanám meg ha kellene. :-D
Nincs sajnos.
Én is már lemondtam róla, mikor jött a lányom.
Veled mi újság?
Ez olyan érdekes amúgy, mert az ilyen csodatörténetekben meg pont az szokott lenni a lényeg, hogy akkor jött mikor már lemondtak róla..
Ezek szerint nincs tuti recept :-)
Gratulálok!
Egy ismerősömnek is gondjai voltak, őszerinte azért lett gyereke mert nagyon akarta.
Szia,
tegnap három csajnál is ezt olvastam a neten. A lányomnál is hasonló volt. Holnap talán hozzájutok teszthez de az elsőből kiindulva még mindig korai.
Ne légy szomorú, ennél csak jobb jöhet! Meglátod!
(((((..)))))
nem tudom, mit gondoljak, de majd elbőgöm magam :(
ráadásul tegnap este feszült a hasam nagyon, ma meg a mellem fájt reggel, pedig sose szokott...
és akkor még ott volt tegnap a mensi előtti érzés a hasamban, ami mára teljesen elmúlt...
wtf?!??? :(((
Nagy drukk!
Na de jó, hogy nem volt sok! Várom nagyon, a jó hírt!
Sziasztok!!
Nem akarok vauzni és biztatni senkit sem de ano nagyimék (mindkettő) menstruált havi alatt! Egyik 4 hóig másik 6 hóig vagy tovább is! Szoval szorítok :) én nem estem bele ebbe van már 3 gyermekünk rám ne ütött vissza ....
az a baj, h nem csak pár csöpp és nem barna. hanem jóval több (azért nem mensi mennyiség persze közel sem), és sötétpiros.
azzal tartom magamban a lelket, h van, aki terhesség alatt is menstruál...
Ja, és először is gratulálok a babához!!! :-)
Ez lemaradt!
Sok boldogságot kívánok, meg egészséget!
Szia!
Mit jelent az, hogy totális meddő?
Gondolom van petefészked, meg méhed is.. a hormonháztartásod nem volt rendben, vagy el volt záródva a petevezeték, vagy mire mondták, hogy totális meddő?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?