A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
No megcsináltam én is a saját Jónás naptáramat,érdekes azért,múlt hónapra is,és a mostaninál is,az ovu időpontjától kezdődik a termékeny időszak.Nekem nagyon misztikus az egész :)
Ha most sikerülne,lányom lenne...nem is bánnám,két lány után egy harmadik,nem lenne újdonság :)))
Nincs még, ő lesz ez első. :-)
Úúú kíváncsi vagyok mit mond a dokid. :-))
Köszi!!
Annyira aranyos vagy, hogy így örülsz!! :-))
Ha megfogadod a tanácsomat, szerintem nem kell dönteni.. ne védekezzetek és kész..
Én is belefáradtam ebbe a dologba és én is már ott tartottam, hogy védekezzünk.. és megfogadtam, hogy a múltkori hónap lesz az utolsó amikor próbálkozunk, a jónás miatt.. nem is jött össze.
Most meg rengeteg dolgom is lett, éjszakázás ugye a kiskutyával, és utólag lelkiismerefurdalásom van, de a nemalvás miatt már éjszaka az jutott eszembe,hogy remélem nem vagyok terhes.. pedig már az voltam.. remélem nem hallotta még. :-))
A tünetekre sem voltam hajlandó odafigyelni, ha jött valami elhessegettem, mert úgysem jelent babát, eddig sem jelentett.. ez olyan jól sikerül, hogy végülis nem érzek semmit és már csak röhögök magamon, hogy milyen tüneteket éreztem az elmúlt hónapokban a semmi miatt. :-)
Szóval take it easy, csak lazán, érezzétek jól magatokat, és ha jönni akar jön, ha meg nem, akkor sincs semmi dráma, majd jön később.. hidd el, ez a feszültség nem tesz jót neki, ráadásul attól simán lehet hányingered, én is ilyen vagyok..
Nem egyszerű.. esetleg akkor, ha folyamatosan nézi az ember.. nekem gyanús volt, hogy ennyire puha volt most... viszont már visszakeményedett, tehát csak a véletlen folytán kaptam el azt a pár napot mikor puha volt..
Nekem az lett nagyon gyanús hétvégén, hogy más lett a bejárat.. de ezt már írtam. :-)) Viszont más mindenki azt mondta, hogy az neki nem változott.. szóval nincs mese, meg kell várni a tesztet. :-))
De még nem is biztos, hogy kimutatná a teszt.. nekem sem tudom, hogy miért mutatta ennyire korán.. elvileg a 25-ös a fogantatás után 14 napra tudja csak..
Drukkolok a dokinál! Ja és kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, hogy ilyenkor egyáltalán mit lehet látni bent.. :-))
De mondom, nekem szerintem hamarabb foganhatott meg, főleg, hogy eddig mindig olyan 11-12 nap körül volt az ovum, most miért lett volna a 18.on??
Hallod mi nagyon együtt működünk!!! :) :) :)
Mi is 23.-án voltunk együtt és másnap mutatott az ovu teszt, pozitívat!!! :):):) De nekem negatív lett a tesztem, nem hiszem hogy baba, :(, de délután többet tudok! Majd írok!!! Pihenj sokat!!! Puszi!!!Nagyon örülök Neked!!!!
Húú de kavarognak a gondolataim.. szóval ha tényleg úgy van ahogy gondolom, hogy mikor fogant, akkor a Jónás naptár szerint akkor voltam fogamzóképes, és ha jól tippel a nemekre, márpedig állítólag elég jó aránnyal bejön, akkor fiú lesz. :-))
És hogy a gondolat teremtő erejéhez fűzzek néhány gondolatot: nem annyira titkon azt szerettem volna, hogy beleférjek normálisan az esküvői ruhámba, de azt sem szerettem volna, ha végighányom.. na most a kisfiam/kislányom annyira kis cuki, hogy pont úgy időzített, hogy a 12. hétben leszünk a lagzira.. tehát már pont nem leszek rosszul reményeim szerint, de még pont nem fog nőni a hasam. :-)
És lehet, hogy eddig azért nem jött össze, mert a gondolataimmal hátráltattam, hogy ne legyen nagy hasam addigra..
Ja, amúgy megtaláltam ezt a méhnyak dolgot, a babasmamasponthu-n van, ahol leírják hetente a terhességet, a 4. hétnél van:
(Egy másik korai terhességi tünet: a méhnyakad megpuhul, és más lesz a színe.)
Egyébként már nekem is visszakeményedett, tehát nem sokáig puha..
Köszi! Remélem én is.. amíg nincs vér, minden ok.. :-) meg majd azért csinálok még tesztet, hogy erősödik-e.. anyu is mondta, hogy miután ennyire sokára kaptam időpontot, azért néha csináljak egy tesztet..
Bár úgy gondolom, hogy amíg vér nincs, addig csak ott van az a baba.. :-)
Köszönöm!! :-)
Hááát nem tudom mikor fogant, de febr 23.-án volt nagyon erős fájdalmam, ami olyan volt mint mikor pé van, de én azt alhasi feszítésben szoktam érezni, középen.
Olyan, mintha erős izomláz lenne a méhemben.. ez aznap nagyon nagyon fájt, és hirtelen elmúlt..
Én úgy gondolom, hogy akkor volt tüszőrepedés, előző nap voltunk együtt..
Csináltam egy tesztet 2-án pénteken (asszem), az negatív lett, teljesen. Ez netről rendelős volt, ezzel el is fogyott az utolsó.. aztán nem jött meg és csak nem hagyott nyugodni a dolog, vettem egy kazettásat a patikában, azt hétfő reggel megcsináltam.. pontosabban 4 órakor, úgy, hogy előtte 2-kor voltam kint pisilni..
Megvártam az 5 percet amit előírt, akkor totál negatív volt, de elraktam, és fél 6-kor mikor megint megnéztem, már volt rajta egy halvány csík.
Így tegnap reggel csináltam egy digitálisat, hogy döntse el akkor pozitív, vagy nem..
Szóval igazából nem tudom, hogy 23.-án a ciklusom 18. napján mit éreztem, hogy az volt a peteérés, vagy akkor kezdett beágyazódni.
Most vagy hamarabb fogant, vagy tényleg ikrek lesznek és ezért mutatta ennyire korán. :-)))
Szia!
Jaj de örülök neki!!!! 1-2 hetes terhesség? Tudod hány napja történhetett? Nekem se jött meg, de már nem tesztelek mert ma megyek a dokihoz délután, úgyis kiderül... Még egyszer nagyon gratulálok Neked és vigyázz Magadra!!!
Szia!
Köszi a gratulációt! :-)
.. azért annyira nem mutatta ki korán, mert tegnap töltöttünk a négy hetet (és nekem mostanában 26 naposak voltak a ciklusaim, tehát már késett).. bár az is igaz, hogy a pé-s fájdalmat, ami meglehetősen erős volt (lehet, hogy túlstimulált?? ) 23-án éreztem..
Azért én megelégednék egyszerre egyel is. :-)))
Akkor neked is gratula!!
Én is elkeseredtem már, hogy valami gond lesz, de így visszagondolva már nem tűnik olyan soknak az a sikertelen 5 hónap! :-)
De persze majd akkor örülök igazán, ha már látja a doki is, és azt mondja minden rendben..
Még két hééét!!! Hogy fogom kibírni.. :-((
Szia!
Jajj, gratulálok, nagyon örülök!!! Hú és megöl a kíváncsiság, lehet, hogy kettő? Abból, hogy ilyen korán kimutatta... :)
Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a jelet, bejött, tegnap regel a digitális kiírta, hogy + 1-2.
Valószínű ezért volt halvány a sima, mert még nagyon kis fiatalkák vagyunk. :-)
A dokihoz meg 21-ére kaptam időpontot. :-S
Mindegy, legalább tuti nem megyek korán és már látszódni is fog valami érdemleges. :-)
Tünet tovabbra sincs, kicsit néha fájdogál az alhasam, olyan mensisen, de csak enyhén, meg sokszor kell pisilnem, és ez más, mint mikor sokat iszom, inkább olyan felfázós érzés.. ezen kívül semmi..
Remélem azért lesz elég hcg-m és megmarad a babó!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?