A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok Lànyok:) kb.ezer éve nem voltam erre....sajnos:(
viszont most nagyon szükségem van a segîtségetekre:) Ma vagyok a 23.ciklusnapomon és reggel jelentkezett egy kis vérzés....de azòta semmi vér viszont a méhemben olyan izomláz szerű valamit érzek.... Mi lehet ez???? Talàn beàgyazôfás volt ???? Előre is köszi a vàlaszokat!:)
Egész nap lefele görbül a szám, pedig este várnak a csajok egy kis koncert lesz este én meg vártam már 1 hónapja ezt most meg ott tartok , hogy menni sincs kedvem.
Mi a szarért vagyok ilyen hihetetlenül levert nem tudom.Megszólalni sincs kedvem.
:(
Nekem is ugyan az a helyzet menszi sehol, a mellim fájnak. Neked mikor is volt az utolsó menszid első napja? Nem kérdeztem még ugye? Lehet veszek ma egy tesztet. De úgy félek mert olvastam hogy ciszta miatt is kimaradhat a menstruáció.
lane01! Nagyon drukkolok Neked!!!
Szép napot!!!
elmúlt.
2 napig volt
Jaaaa, mostmár tiszta. :-) Nem tudtam, hogy a repesztőtől lesz pozi teszt..
Akkor drukkolok, hogy ez az erősödés már a baba legyen. :-)
A barnázás elmúlt már?
azaz a 8, napra teljesen kiürült mert aznap és másnap 2-2 csináltam és tök nega volt mind2 azaz mind a 4.
Azért volt ez fontos hogy ha tesztelek pl mosta kkor ne aggdjak, hogy a repesztőtől van hanem tudom, hogy az már kiürült, hisz volt 2 tök nega napom és előtt eis olyan halvány volt.
Múlthéten hétfőn kaptam a repesztőt.
Másnaptól, azaz multhét keddtől minden reggel csinálok terhességi hcg tesztet hogy tudjam mikor ürül ki a szuri. Minden reggel csinálom a terhestesztet, és a szuri óta halványodott minden nap, 2 napig tök nega volt, és tegnap óta sötétedik.
na akkor már totál nem értek semmit. :-)) Ezek milyen tesztek? HCG?
És milyet csináltál repesztés után? ovut?
Tehát a 23. napon HCG teszt mutat terhességet?
Bár a repesztés után most vagy a 11.-12. napon, ha jól számolom?
tüszőrepesztő szurit kaptam 2 ampulla pregnyl-t.
Ahogy megkaptam másnaptól már teszteltem, csak, hogy tudjam mikor ürül ki a szervezetből, és a 8. nap már totál eltünt, azóta is tesztelek folyamatosan és egyre csak erősödik a csik:)
A képeken nem tudom mennyire látaszik, az elsőn halvány de látható a másodikon én azt mondom pozi a harmadikon meg tök nega, szal nem tom.
Írtad, hogy tüszőrepesztésed volt.. azt hogy csinálják?
Mert múltkor látott egy kis cisztát és azt mondta vszínű nem repedt meg a tüsző.. ha most nem jött össze, lehet, hogy megint az a gond, mert megint a bal petefészkemen, de láttak érő tüszőt, tehát érik, csak lehet, hogy valamiért nem tud megrepedni..
Hát csajok nem gondoltam volna, hogy mostanában várni fogom a mensit, de lehet, hogy most kellene.. jól baparáztattak..
Elvittük ma a kiskutyát orvoshoz,mert napok óta be van dagadva a lába, megröntgeneztettük, hogy nem-e valami fejlődési rendellenesség, mert akkor számoltunk volna a tenyésztővel.. pontosabban én vittem el a kutyát, és én is fogtam le..
Délután kérdezi a nagynéném, aki röntgenes, hogy ugye nem én fogtam a kutyát.. mondom de...kérdezi , hogy biztos nem vagy terhes? mondom nem, azt már nem is mondtam neki, hogy épp "késik".. ok, hogy volt rajtam ólomköpeny meg ilyesmi, de állítólag a kezemre is kellett volna ólomkesztyű, paraván, meg ilyenek.. meg az ólomköpeny sem ezer %
Szóval most parázok, hogy mi van, ha amiatt "késik", hogy baba van, én meg jól megsugaraztattam.. szóval most lehet, hogy inkább jobb lenne, ha megjönne és akkor nem kellene végigidegeskedni 9 hónapot.. :-((( annyira hülye vagyok!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?