A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Naplómban vannak a tesztek, nem értem... Valaki???Ötlet?
Köszi!!
Otthon megpróbálom, ha nem megy lehet, hogy élek a lehetőséggel. :-)
nem szabad a "huppanós" gyakorlatokat csinálni, ha babáért tornázik az ember.
ha nem találod sehol, írj, és elküldöm neked mélben mind a 2 kötetet.
Gidabida írta assszem tegnap:
"Ovuláció után 12 nap a 10-es érzékenységű
ovuláció után 13-14 nap a 25-ös érzékenységű teszt, ami általában kimutatja a terhességet."
Igen, "itt" mindenkinek késett most.
Nem tudom, most mensi előtt is két héttel volt nyákom. Meg az ezelőtti után is. Kétszer egy ciklusban?
Lehet, hogy így működök, de így "védekeztem" sokáig, hogy előtte-utána szabad a gazda... nem történt semmi.
Lehet hogy változik az ember szervezete.
Hát elvileg igen.. gyakorlatilag nem biztos. :-)) Attól is függ, hogy mikor volt peteérésed, milyen érzékeny a teszt, milyen gyorsan termelődik nálad a HCG stb..
Mindegyikre vannak sztorik, arra is, hogy jóval mensi előtt kimutatta, meg arra is, hogy 3 héttel a megtermékenyülés után sem mindegyik fajta.
Szerintem ha hétvégén sem jön meg, csinálj hétfő reggel egy új tesztet, és ha az is negatív, esetleg a dokidat felhívhatod..
Ezek szerint a 34. napodon vagy.. ez még akár "normláis" is lehet, bár nem tudom, hogy hány naposak a ciklusaid és mindig szabályos-e.
Ebben a hónapban valami hatására sokmindenkinek késett vagy egy hetet, Lily volt és Tibolg asszem.. javítsatok, ha tévedek. :-)
És nekem is "késik", szóval valószínűleg a légköri viszonyok lehetnek most hatással a hormonjainkra.
De ha van dokid, és mindig 28 napra szokott jönni szabályosan, akkor esetleg kérdezd meg, vagy menj el hozzá..
Február 7.-én volt erős vérzés, de 5.-én már barnázott.. Február 7.-e volt akkor a 25. napom, tehát ezt ne vedd alapul, mert szerintem az nem normális.
Most ma vagyok a 25. napon a múltkori erős vérzéstől (tehát a 25. naptól) számolva.
Ki barnázott most egy héttel a mensi előtt? Flower?
Mi újság, elmúlt már? Tünetek, valami?
Akkor nem tudom hogy értették ez, hogy a nem kívánt terhesség ellen is jó ez a torna, vagyis bizonyos mozdulatok gondolom..
Álltólag még a WHO is elismeri ezt a tornát, mint módszert :-O
Mindenesetre majd letöltöm a könyvet, mert elvileg akkor is jó, ha nem jön a baba..gondolom más gyakorlatokat kell csinálni, ha azt akarjuk, hogy megmaradjon..
Viszont miután ezen a napon múlt hónapban már nagyban mensiztem (most nem számoltam el :-)))) és még semmi, éjszaka annyira ideges lettem, hogy nem tudtam aludni addig amíg el nem lőttem egy tesztet.. negatív.. :-S
De fullosan, még szellemcsík, meg semmi nincs.. úgyhogy várom a mikit. :-)
Még az lesz jó, ha tényleg jól éreztem,hogy a 18. napon volt ovu, mert akkor még egy darabig várhatok rá..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?