A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem értem.. egy órája ebédeltem, és már megint érzem ezt az iszonyú éhséget!!
Most megettem egy banánt, de semmi.. ezek szerint tök felesleges rá enni, mert nem is az okozza..
A savat hol lehet érezni?? Soha nem volt még sok savam, meg most sem úgy érzem, hogy az lenne a gond, de ki tudja, nem tudom milyen az..
Azért én megkérném, hogy ne csak tesztet csináljon, hanem szépen nézzen meg ultrahanggal! Akkorra már látszódnia kell, ha bent van!
Mi van, ha nem mutatja a teszt??
Egyébként nem akarsz csinálni reggeliből egyet?
Csináltam a hét elején, negatív lett. De itt írták a lányok hogy lehet korai volt. Kb. ma vagyok a 14-15. napon a "szex és a peteérés után :).
Elmegyek jövő héten kedden egy másik orvoshoz, mert már kezdek nem bízni a mostaniban. Ráadásul 3 éve a kislányommal olyan sokáig várt hogy vákum lett a vége, azóta pedig a férjem nem nagyon szereti. :) Ő győzköd hogy próbáljunk meg egy másik orvost is, mert ebben a mostaniban nem nagyon bízik, túl bizonytalannak látja. Nem tudom... Folyton ezen jár az agyam.... :(
Köszönöm szépen, aranyos vagy. :)
Bocsika, azt viszont nem tudom, hogy Te csináltál e magadnak tesztet és hogy milyen eredménnyel? Amikor méhen kívüli terhes voltam, akkor úgy volt, hogy engem is fognak laparoszkópiával műteni és csak az utolsó pillanatban úsztam meg... nagyon féltem... végig sírtam a napot... várakozva a bizonyos műtétre, amire végülis nem került sor. Úgyhogy megértem a félelmedet és aggodalmadat... nem kellemes dolgok ezek sajnos.
Szorítok Neked nagyon!!!!!! Nekem is volt egyszer méhen kívüli terhességem. Szörnyű volt! Gondolom milyen borzasztó lehetett neked! De fel a fejjel, most biztosan sikerült és szép egészséges babád lesz!!!! Drukkolok!
Hát nem tudom, én is mindenhol ezt olvasom és pont az idő szerint is akkor voltunk együtt, akkor volt peteérésem, kb 3-4 hetes terhesség lehet ha az. De csak a cisztákat látta és a "nagyon megvastagodott méhnyálkahártyát". Szerinte nem terhesség, de "bármi lehet" , "egy nő bármilyen hihetetlen helyzetekben marad terhes"!-De a műtét előtt majd végez terhességi tesztet. Szörnyű hogy mennyire a műtéten lovagol- "csak laporoszkópia"! Akinek volt már az tisztában van vele hogy az se kellemes! :(
Sziasztok csajok, most kapcsolódnék hozzátok, olvasgattam az előzményeket... gratulálok a zebrás teszteseknek... babát váróknak.
Velem az a helyzet, hogy fél éve volt egy méhen kívüli és méhen belüli terhességem... a külső felszívódott a belső pedig spontán elment :( sajnos. De mi mindennek ellenére nem adtuk fel és próbálkoztunk... ha minden igaz sikeresen :), erős pozi tesztjeim vannak, nem vérzek mint múltkor, teljesen nyugodt vagyok és hát ami nem éppen a legjobb egész nap émelygek meg hányingerem van... de kibírom, csak minden rendben legyen. Jövő hét kedden megyek dokihoz :)))
Fatka: szerintem a megvastagodott nyálkahártya terhességre utaló jel. Mindenképp nézzen meg még1szer az orvos. Még van remény!
Eddig rá sem néztem a naplóra, nem is tudtam, hogy jelentkezett valaki, aztán látom, hogy egy csomóan ott várakoznak. :-))
Azt hittem kapok értesítést, ha jelentkezik valaki :-O
Majd belejövök. :-)
Amúgy remélem öröklődik ez a hányós dolog, mert anyu velem egyáltalán nem volt rosszul, tesómmal is csak délután émelygett..
De mindegy, lesz ami lesz, kibírjuk.. legfeljebb tuti nem hízok meg. :-)) nézzük a jó oldalát :-D
Benne vagyok már!!!! Köszönöm hogy beengedtél!:)
Egyáltalán nem biztos hogy hányós leszel!!!
Írj majd este hogy mi van a teszttel!!!!
Biztos ott lesz a két erős piros csík!!!!!:):):)
Na, bíztass csak.. :-)) amúgy én is ettől félek, hogy nagyon elbízom magam és majd pár hét múlva..
Amúgy pont most vetettem anyukámmal egy tesztet, délután megyek hozzá és megcsinálom, mert kíváncsi vagyok, hogy erősödött-e.. azért azzal a halvánnyal nem igazán voltam megelégedve..
Meg egyébként is, látni akarok két erős csíkot! Két hete még elképzelhetetlennek tűnt számomra, hogy olyat is fogok látni valaha. :-)
Viszont a páromat már nem akarom ilyenekkel idegesíteni, úgyhogy nem otthon csinálom meg.. így is tegnap már annyi nyavalyogtam neki. :-)
Nekem meg a HÚÚÚS!! :-)))
De ma hál'Istennek még nem kapott el az éhségroham. :-)
Én is ebben bízom, hogy már jelentkezett volna.. :-)) De ha meg csak febr. 23-án fogant, akkor meg még nagyon korai és lehet, hogy még nem jelentkeznek ilyen tünetek, csak később..
De remélem az első tipp jön be!
Végülis ha már ahhoz tartotta magát, hogy nem akarok nagy hasat az esküvőre, akkor ahhoz is tartsa magát, hogy nem akarok hányni! :-))
Igen nekem már van 2 Kislányom, a kicsi most lesz 3 éves, a nagyobbik pedig 14 éves. :)
Nekem nem voltak sem falási rohamaim, se hányós időszakom . De olvastam hogy nagyon sok terhességnél így van. Én a kicsinél a megy befőttet ettem állandóan, de később már 12. héttől. :) Az ilyen korai időszakban, nem volt semmi problémám, csak nagyon erős pozi tesztem. :) :) :)Úgyhogy szerintem ha hányós leszel biztos nem ugrottad át, mert az csak később jelentkezik, a 4. hétben még nem. :)
Az első három hónapban én is farkaséhséggel küzdöttem, meg este gyomorégéssel!
Egyfolytában a szénhidrátok jártak a fejemben! :)
A szagok, én is mindent éreztem, a tusfürdőmet megutáltam a sima babaszappant használtam, a párom deóit is utáltam, azt hittem a férfiakat is utálni fogom.
A szebb időszak akkor volt mikor már rúgkapált a pocakomban(még nem fájt) és éreztem a kezemmel a lábát :)
Háát... nekem a 6.héten jött az émelygés. Reggelenként, először gyengébben, aztán erősödött, délután jött még, meg éjjel arra ébredtem. Nem hánytam, de undort éreztem olyankor és abban az időben volt egy idétlen sláger valami olyasmi hogy You waiting so long... és alatta meg hogy á..á..á.. :) Na szóval egy férfi énekelt, az á-k meg el voltak torzítva, hú de utáltam azt a számot, szinte mindig akkor nyomták mikor hányingerem volt DE nem hánytam :)
2 és fél hónapig tartott, de nem voltam utána sem farkaséhes. Annyit ettem mint előtte. Ja és az ízérzékelésem odalett, pocsék teákat főztem párom szerint. Főzni sem volt egyszerű.
Az leszel figyeld csak meg :) Sztem már lenne émelygés,ha "hányós" kismama lennél :)
A második terhességemmel viszont a szagokat ..hm..hogy is mondjam,szóval nem volt vele gondom,csak sokkal erősebben éreztem őket,ez mondjuk egy tömött buszon,nem épp ideális :))
Húúú remélem nekem is így marad.. nem igazán akarnék hányni, meg émelyegni.. főleg nem a munkahelyemen.. mindenki nézné, hogy mi bajom van, meg azért csak szar egész nap a gép előtt ülni, miközben majd kidobom a taccsot!
Úgy szeretnék boldog kismama lenni, és nem szenvedni semmivel. :-)
Bocsi, most nem vagyok képben, neked van már babád? Érezted már ezt?
Én úgy olvastam, hogy először van a hányingeres időszak, aztán ez a farkaséhséges.. lehet, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy átugrottam a hányósat?? :-))
vagy nálam felcserélődött? :-S
Mindegy, mert mostmár úgyis eldőlt.. vagy egyedül van, vagy ketten.. :-))
Most a párom is erre gyúr szerintem, mert azt mondtam, hogy nem akarom azt a nevet adni a gyerekünknek, ami az övé, mert nekem nem tetszik.. ki is találtunk közösen egy tök jó nevet még régebben, erre tegnap azzal jön, hogy ha ikrek lesznek, és mindkettő fiú, akkor az elsőnek kibújónak hadd legyen az ő neve, mert neki olyan sokat jelentene stb.. vááááá úgyhogy remélem nem ikrek, vagy csak egyikük fiú :-)))
:):):)
Tipikus terhességi tünet!!!!!
Köszönöm a biztatást és a kedves szavakat, nagyon aranyos vagy!!
Hát akkor lehet, hogy kettő :) viszik az energiádat :)
No de nem akarom "belédbeszélni" :)
A barátnőmnek is ciszta mellett van babája, neki csokicisztája volt/van.. a cisztára pont azt szokták javasolni, hogy ha tud, essen teherbe az ember lánya és akkor nem kell műteni...meg ugye a műtét is kockázatot rejt..
De ezt csak hallottam, és gondolom a ciszta méretétől is függ, meg hogy hol van.. szerintem ha a petefészken van, nem a méhben, akkor nem hiszem, hogy zavarja a babát.. de ez csak a józan paraszti ésszel gondolva..
A vastagodás remélem jó jel! Én is örülök neki, hogy csak 21-ére kaptam időpontot, mert így legalább látni fog már valamit majd az uh-n.
Köszi, amúgy jól vagyok.. nem igazán van tünetem még mindig, picit szúrkál a hasam... ja meg tegnap jött egy tünet, hogy ha nem tudnám, hogy babás vagyok, tegnap biztos rájöttem volna.
Már múlt héten is volt olyan, hogy alig bírtam megvárni, hogy meghozzák az ebédet, és miután ettem a fejem kezdett el fájni, annyira lezuhant a vércukrom.. csak akkor azt hittem azért, mert nem reggeliztem rendesen, meg amúgy is hajlamos vagyok ilyenekre.
Tegnap ismét alig bírtam ki az ebédig, pedig ettem banánt tízóraira.. befaltam az ebédet, utána megint fejfájás, szédülés, tiszta rosszul lettem.. elmúlt.. utána olyan 3 körül megint éhes lettem, de olyan jó nagyokat korgott a gyomrom.. ettem egy narancsot, attól még rosszabb lett, ettem egy banánt, nem sokat használt.. én életemben ilyen éhséget még soha nem éreztem.. konkrétan, mintha egy hete nem ettem volna.. nem olyan, hogy "jajj de kívánok valamit, úgy ennék egy kis csokikát", hanem konkrétan úgy éreztem, hogy meghalok, fájt az egész felsőtestem az éhségtől..
Kb. szenvedtem vagy egy órát, mert el kellett intézni még pár dolgot mire eljutottam a boltba, persze a gyorskajáldás pont zárva volt, vagy teljesen üres volt így a vásárlás végére elmúlt az éhség.. :-))) Megettem két falat sajtot és mire hazértem úgy éreztem, hogy nem is vagyok éhes. :-)))
Na, akkor azért egy pici remény még van!! Hátha baba is lesz ott..
Neked is nemrég foganhatott nem? Biztos azért nem látta konkrétan..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?