A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Nagyon lemaradtam... babát vársz? :)
Dolgozol?
Én ha otthon lennék, a helyedben lefeküdnék aludni egyet..
Egyébként nekem ez a kéz-láb gyengülés szokott lenni mensinél.
Nem biztos, hogy neked is most nem máshogy jön, mint eddig.. szerintem ne gondolj rögtön arra, hogy baba megy el!!
:-)))) én asszem nem nyilatkozom. :-))
Eddig többször volt életemben mellfeszülésem, nem volt baba.. most vagyok életemben a legközelebb ahhoz, hogy valószínű baba van, most semmi feszülés... másnál fordítva van.
Tehát tudok mondani egy határozott talánt. :-)))
Viccet félretéve drukkolok, hogy attól legyen!
Szerintem akkor jelzi a babát, ha mensi előtt nem múlik el.. legalábbis nekem a bimbóérzékenységgel kapcsolatban volt/van ez..
De persze a baba sem bizonyított még..
Lehet, hogy te is pont akkor leszel babás, mikor egy fia tüneted sem lesz..
De persze drukkolok még!!
Most lett egy tünetem... lent a hasam aljában olyan szinten szúrkál, vagy inkább hasogat egy pontban, hogy huhh..
De nem olyan mint az eddigi szúrkálások, nem annyira éles, inkább mintha valaki megtekerne bent valamit, és inkább olyan mélyebb, nagyobb fájdalomnak írnám le..
Remélem nem a petevezetékemet feszegeti!!!! :-O
Köszi! :-)
Az a fura amúgy, hogy eddig árgus szemekkel figyeltem a jeleket, éreztem is mindenféle erős dolgot, hol szúrkált, volt, hogy félidőtől hányingerem volt, akkor elmúlt a barnázás miután elkezdte, megnőtt a mellem (ami azóta is tart szerencsére :-) ) meg mindenféle elképesztő "tünet" és lehet, hogy pont most van baba, amikor szó szerint semmit nem érzek!
Nem vagyok érzékenyebb, bírom a szagokat, mellem nem fáj, gyakorlatilag semmi! Ma egy kicsit erősebb mensis görcs van, de ennyi!
Én meg pont azt olvastam valahol, hogy az első jelek között lehet az, ha fel van puhulva a méhszáj.. nem tudom,de az biztos, hogy más mint előző hónapokban, mikor mensi környékén vizsgálgattam, akkor tényleg kemény orrszerű volt.
Mára változott annyi, hogy már kemény, orrszerű, de csak az ujjam végével tudom elérni.. tehát feljebb ment..
De mindegy, mostmár nem akarom vizsgálgatni, mert utána mindig görcsöl kicsit a méhem, olyan mensis érzés.. ez eddig is így volt, csak most amúgy is görcsöl kicsit, nem akarok még rátenni egy lapáttal, főleg, ha baba van.
Lane!
Még nem vagyok áldott állapotban, így a gratulációt annak tudom be, h túléltem az influenzát! :) De köszönöm! :)
Lehet, h eddig pont a hányástól való félelem miatt nem jött össze a baba. Mert ugye a psziché mindenre képes :S
Peteéréstől a havi megjöveteléig én is szoktam mindenfélét produkálni, amitől jól beparázom, h jahj, csak ne hányjak. Kiskoromban asztmás voltam, sokat hánytam. Talán emiatt is mélyen belém ivódott az a félsz. Azóta 2x az elmúlt 20 év alatt. Egy epegörcs miatt(16 évesen), és életem első és egyben utolsó berúgásakor (17 évesen) :D Nem tudok hányni, de félek tőle :)
A gyomorsavammal 13 éve küzdök, alig ehetek valamint, h ne legyek rosszul, meg gyógyszert szedek, ha érzem, h sok a sav. Már tudok vele együtt élni. Az évek során kialakult a napi rutinom, szóval kezelhető.
Miért tettél le róla? Milyen idős a kislányod? Jön a tavasz, fel a fejjel Lányok!
Szerdán megyek délután a dokihoz...majd kiderül.
Ja, és lehet ebben a "nem rágörcsölni" dologban valami, mert ez a hónap volt az első, amikor tényleg tök lazán vettem a dolgot, ha lesz lesz, ha nem nem.. és ez nem azt jelenti, hogy nem gondoltam rá, vagy nem álmodoztam róla vagy ilyenek, csak nem minden percben és nem minden gondolatom e körül forgott..
Tehát tudom javasolni a kiskutyát, tanfolyamot stb-t mindenkinek! :-)
Sziasztok!
Nekem még sehol a mensi, most vagyok a 28. napon.. pedig eddig legalább a 26. nap körül ha mást nem, de barnázni szoktam.. pénteken csináltam egy tesztet, totál negatív.
Viszont ma reggel is csináltam egyet.. vagyis hajnali 4 körül.. előtte 2 órakkor voltam pisilni, tehát csak 2 óra telt el.. megnéztem 5 perc múlva ahogy írta, (a kutyák fent voltak, így jobb dolgom nem volt :-) ) és semmi nem volt rajta.. aztán lefeküdtem, és mikor reggel megnéztem, volt egy halvány második csík.. a párom is látta, meg nem is szellemcsíkos volt, mert a szellemcsíkosoknál azért erősebb..
Viszont semmi tünetem nincs azon kívül, hogy minden hónapban érzékeny szokott lenni a mellbimbóm és mensi előtt elmúlik, viszont most még nem múlt el..
Meg szoktam nézegetni a méhszájamat, és mostanában puhább volt, viszont tegnap ahogy pont néztem volna, előre is elnézést :-) de alig tudtam bedugni az ujjamat, mert valami elzárja a bejáratot, kidudorodik oda valami, aminek a felülete nagyon érdes..
Meg szoktam néha nagyon enyhén mensis fájás érezni, ma egy kicsit erősebb.. de ezen kívül semmi!!
Még ne gratuláljatok, inkább szurkoljatok!
Szerda reggel csinálok mégegy tesztet, és remélem addig mensi sem lesz.. bár most elégg fáj, de inkább a derekam.. de mégis olyan mensisen..
Sziasztok!
Újra melózom :S
Mivel vissza kell rázódnom a munába, így most kicsit pihenek :D és utána néztem ismét a terhességi rosszulléteknek. Nálam jobban szerintem senki nem fél a hányástól, és emiatt nagyon tartok az első 12-14 héttől. Pszichésen félek, pánikba esek, ha hányingerem van.
Nos, mindenhol azt olvasom, h az ilyen rosszullétre jó a:
-gyömbér
-keksz
-citrom
-gyümölcsök
-és enni enni enni vmit mindig
Ezek a dolgok a gyomorsavra jók. Most akkor a gyomorsavtól van rosszul az ember terhessége elején, vagy valami mástól?????
Kicsit összezavarodtam ismét!
Szia!
Én letettem róla, csak a remény maradt, egy véletlen "becsúszásban", stb.
Én is mással foglalkozom, a kislányommal meg itthon rendezkedek, stb.
Tegnap a méhem szúrt nem tudom mitől, remélem nem lesz baj. Terhes tuti nem vagyok.
Sziasztok! Tegnap elkezdtem barnázni, de nagyon halványan a folyásban. Ma reggel felkeltem és annyira örültem, hogy semmi nincs, de kis mozgás után csak találkoztam még barnával. Tisztaságin semmi nincs, csak ha pisilni megyek. Derekam fáj, mellem még duzzadt, egy ponton szúródik a hasam csak, mégpedig a köldököm alatt 5-6 centivel balra. ha ráteszem a kezem, érzem, ahogy lüktet egy ér, érdekes. Ez ma a 27. napom, várakozó állásban vagyok.
Fatka! Tudom milyen nehéz várni, nekem már lassan végetér a ciklusom és még mindig ott lapul a teszt a fiókban. De várok, félek a csalódástól. Ha nem tudsz várni, tesztelj! :) De ígérd meg, h nem szomorodsz el, ha nega lesz, és reménykedsz továbbra is! ;)
Sziasztok Lányok!
Helyzetjelentés??? :)
Nálam még mindig semmi. Szerintem szerdán elmegyek a dokihoz, csak annyira félek hogy ciszta. Szerintetek a teszt már kimutatja? "Elvileg" ez a 13. nap az együttlét után. :)?.
Szia mindnekinek!
Hát este nagyon batojtam. Este elkezdett ugy fájni a hasam mint egy durva mensi elején, olyan volt hogy biztos voltam benne ha nem ott és akkor de reggelre megjön. Nem jött meg azóta se, de totál el vagyok keseredve. Teljesen olyan menseses fájdalom volt, és elég erős. Biztos meg fog jönni :(((
kedden megyek , mennék dokihoz, ma vagyok a 25. napon 12. dpo-n
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?