A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem ez a hónap nem lett babás, úgyhogy majd ismét neki futunk a dolognak. Szerintetek mennyire befolyásolhatja a munkahelyi stressz a teherbeesést? Elég felelősségteljes a munkám, sok túlórával, munka után (hogy a közel jövőben ott tudjam hagyni) elkezdtem tanítani, eléggé le vagyok terhelve. Most átszervezések folynak, senki nem tudja, ki mit várhat, lehet, hogy nem tudom csinálni a munkám, aminek részben örülnék is, mert végre levegőhöz jutnék, és tudnám azt csinálni, amit szeretek, részben bizonytalanságot is jelent, hogy mi lesz.
Ez számíthat?
Rágörcsölésre nem gondolok, mivel a fentiek miatt nem is nagyon van rá lehetőségem sem...
Nem,nem vártunk,mert sok ismerősöm mondta hogy a mai gyogyiknap már nem olyan mértékű a hormontartalma.de hát meglátjuk....még várok a teszteléssel a mensiig,de nagyon izgulok,nem akarok rágörcsölni,hátha az ember csak "beképzeli" a tüneteket:)
Nagyon szeretnénk ha nem jönne meg:)))
Szorítsatok...majd írok
Szia!Elvileg 2 héttel aktus után mutatja ki a teszt.Ha persze esőre sikerült.Ami ritkán fordul elő,de lehetséges.
Bocs,h.ezt kérdezem,de nem akartad ki üríteni a gyógyszert a szervezetedből.3 hónapot szoktak a dokik is mondani.
Én is szedtem a Lindintte20-at,és vártam 3 hónapot.
Majd azért gyere és mond el,h.mizu?Lehet Baba :)Izgi.
Sziasztok
Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy 2hete abbahagytam a fogamzásgátló szedését.(3évig szedtem Lyndinette20-at,2évig Sensoentte-t)babát tervezünk a párommal,hát egyből bele is vágtunk
pár napja (pontosabban 3 napja) tapasztalok ilyeneket: általában ugyanabban a napszakban tapasztalok szédülést,hányingert,alhasi fájdalmat,fejfájást....gyenge vagyok,aludhatnékom van...furán érzem magamvan mikor olyan a hasam mintha meglennék puffadva,közbe alig eszem valamit.
Mitévő legyek???ez csütörtökön jött először,aztán pénteken vettem egy tesztet negatív lett,rá másnapra tapasztaltam egy egyszeri zselés,barna folyást a bugyimon,de se szaga se semmilyen nem volt,akkor egyszer fordult elő.Azóta a tünetek megmaradtak,ugyanazok napról napra.
Mit tegyek????
Segítsetek nekem
Sziasztok Lányok!
Nem tudom emlékeztek-e rám?53.cn-on pénteken pozitív lett a tesztem :)
Amint olvastam be indultak a gólyák :)
Minden kismama vigyázzon magára,a leendőknek pedig sok sikert kívánok.Puszi
Oh, simán!!! Teszteltél már, vagy még nem mertél? (Bocsi ha írtál már ezzel kapcsolatban valamit korábban, eddig telefonról neteztem és úgy macerásabb, nem emlékszem mindenre :)) Nekem is görcsölget a hasam, de nem jött meg szerencsére :)
Szóval szerintem tuti jó esélyeid vannak! Mindenképp írj, h mik a fejlemények!
Sziasztok!
Nagyon gratula minden babásnak! :-)
Nekem ma esedékes a mensi, délelőtt óta görcsölök, aztán azt hittem megjött, mert volt egy icipici barna valami, ami majd biztos átmegy mensibe, aztán elmúlt, azóta sima folyásom van. De a hasam töretlenül görcsöl, mint mensinél. Még szerintetek reménykedhetek?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?