A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Aki használ/használt ovu tesztet, csak egy nap van pozi teszt?
Hát nem könnyű nem agyalni rajta :S
Nálad mi újság? Ugye ma sem jött meg?
Köszi a választ! :) Én is kezdek nem bízni bennük azért nem is rendeltem már, hátha anélkül is sikerül, hátha...:)
Hogy vagy Avike1? Puszi.
nekem nem is az:) ez nekem alap, hogy ennyit megiszok egy nap:)
csak sokan szörnyülködni szoktak, hogy hogy bírok ennyit inni amikor ők csak max 1 litert/nap:)
nem akarok okoskodni, de 1 héttel az esetleges teherbeesés után minek teszteltek?! (többen írtátok)
a beágyazódás a 7-10. napon van, és csak utána kezd el termelődni a hcg...
Igen,sajnos a terhességi tesztekről sem hallottam túl jót, én is hallottam 9 hetes kismamát akinek nem mutatta ki még akkor sem!
nem értem...
van akinek meg csak teljesen halvány csík jelenik meg..
Az az igazság, bevallom Neked őszintén, hogy én most már ezeket az ovu teszteket is a kukába kívánom legszívesebben! A nőgyógyászom megvizsgált, ultrahangon megmutatta, hogy peteérésem van, és ennek ellenére, amikor tesztet csináltam utána (félidőben ráadásul!!!!) semmit sem mutatott a teszt, még csak halvány csíkot sem,akárhányat csináltam...így már legalább 5 db-ot dobtam a kukába, így, hogy a p...ba most sincs semmi:(((( pedig száz százalék, hogy volt!!!!!
Na meg szerintem nagyon fögg attól is, hogy mennyi folyadékot fogyasztasz! Én rengeteget, van hogy napi 3 litert is, úgyhogy szerintem az már nagyon higitja a vizeletet!
Sziasztok!
Ebben a hónapban nem volt csak 2 db ovutesztem.
28 napos átlagosan a ciklusom. 10. napon csináltam egy ovu tesztet, mivel olyan peteérősen fájt a hasam,negatív volt, de már látszott a második csík is, csak nem erősen. Tegnap a 14. napon megint csináltam egy tesztet és tök negatív volt, sehol nem volt a második csík. Aki ovu tesztezik tudna segíteni? Lehetett korábban a peteérésem?
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Ha peteérés után (13-14 nap erős pé-s fájdalom) 5-6 nappal ismét jelentkezik pé-s fájdalom, csak jóval enyhébben, de ugyanolyan hosszan, akkor a kettő közül melyik jelenti a tényleges peteérést? (28 napos a ciklus). Vagy lehet két peteérés?...
Nagyon nagyon köszönöm Neked!!!!!
Ezzel nagyon megnyugtattál most:) próbálom én is így okosan felfognia dolgot ezentúl és bízom nagyon nagyon!!!!! kösziiii:)
Szia!
Nagyon drukkolok Neked! Én is nagyon szeretnék babucit, és amikor csak késik a menzeszem, mindig reménykedek:)Nekem minden hónapban ezek a tüneteim vannak! Most is akkora a hasam, mint egy lufinak és hétfőn lenne esedékes a menzesz! Most biztos lehetek benne, hogy nem vagyok sajnos terhes, hisz a nőgyógyásznál is most voltam egy hete, illetve sajnos pont félidőben lettem "eltiltva" a szextől candida miatt:((( szóval most nem igulok, de én is nagyon szoktam néha:)
Volt pl most 2 hónapja egy olyan, hogy 36. napra jött meg!!!!! már azt hittem.....de nem:(..sosem szokott 30-31nél több lenni, de inkább 28-29...
Drukkolok Neked, és őszíntén kívánom, hogy hamarosan babás legyél:) pussz
Köszönöm a válaszodat.
Én is így számoltam a peteérést, csak mivel elvileg bármikor teherbe eshetünk, gondoltam, ez valami jel. Persze a legtöbb nő képes belegondolni mindenfélét =)
Most terelem az agyam,igyekszek nem is ragondolni,mert akkor tutira mindenfele tunetet be fogok magyarazni.
Ja amig a patikaba mentem,omlott rolam a viz,majd kiajultam mig odaertem.Hohullam szeruseg volt.Klimaxolni meg koran lenne:)
Meg nem jott meg,ugyhogy hatha.Es remelem nem valami jo kis hormonzavar...
Amugy azon kivul hogy a hasam kellemetlenul fel van fuvodva,most mast nem erzek.A mellem picit feszul,de az menszi elott is szokott.Jaj,nehez ugy ez.
De mivel is kezdtem? Hogy nem agyalok rajta.:)
Megcsinaltam a tesztet.Negativ lett.:(
Reggel is csinalok egyet,ha nem jon meg.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?