A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
elkészült a teszt, a kép már fel is töltve!
Sziasztok!
Olyan érdekes ez a hónapom:)
mivel pont félidőben voltam dokinál, és akkor állapította meg a candidát és így tiltott el egy időre a szextől:((( most valahogy teljesen nyugodtan viselem, hogy hétfőn kellett volna Piri néninek kopogtatnia:) de még nem ért ide...
Mennyire érdekes ez a psziché:)..ugyanis mivel tudom, hogy a félidő előtt kb egy héttel nagyon kicsi esélye van babának...utána meg 10 napon át lefoglaltak a kupok:(((( így most teljesen nyugodt vagyok!!!!
Miért nem tud az ember lánya mindig ilyen nyugodt lenni vajon? Most eszemben sincs figyelni, hogy nőtt e a cici, hogy fáj e a hasam stb, egyáltalán nem stresszelek ezen...mert tudom, nincs miért izgulni! Úgy látszik ez is tényleg (csak) egy kis agykontroll és önuralom kérdése... Igaz?
nekem a jövő hét lesz a babacsináló hét, lehet drukkolni:))))))
én meg 18-án, épp most kértem időpontot :)
én 15.-én megyek, akkor kaptam időpontot.
ez attol fug hogy mennyire jo a gepje a dokinak nekem kereken 4 hetesen latta a petezsakot
szerinted mikor érdemes elmenni dokihoz is?
nekem újra elkezdett fájni a mellem, és iszonyú nehezek, a hátam már nagyon fáj töle. A puffadást én még nem érzem, de a görcsöket nagyon -.
várok én is :)
görcsölget a hasam és nagyon fel vagyok puffadva (mármint a hasam) már két hete, és émelygés is rendszeres, viszont a mellem már nem érzékeny, szóval nemtom... izgulok :)
köszi!!! És veled mizujs? Csináltál tesztet? Vagy te is vársz holnapig???
Jujj de jó, nagyon örülök hogy még mindig nem jőtt meg neked, majd írj ha tesztelsz! Az viszont nem jó hír hogy ennyi melód volt, nem csodálom hogy fáradt vagy, vigyázz magadra! Illetve remélem magatokra :)
Sziasztok!!
Végre van netem, kitudja meddig!! Túl vagyok 2éjszakás 12órán, ami nagyon ki készített. Fáradékonyabb vagyok a keleténél, a melleim ismét leszakadnak, a derekam úgy szintén, az izületeim fájnak, a hasam görcsöl, néha szurkál a hasam alja. 5napja nem jött meg és remélem, hogy egy darabig most nem is fog.
akkor még pé-d sem volt...!!
35 naposak és most vagyok a 19. napon
az a vicces, hogy úgy csináltam, csak belelógattam a tesztet a kis edénybe amit adtak hozzá, és nem lógott túl a maximum csíkon sem :) mindenesetre most türelmesen várok és a hétvégén újra tesztelek, és írok hogy mi a helyzet :) köszönöm hogy írtál! puszi!
Köszönöm mindenkinek a választ, akkor még nincs kesergés :-), csak ez a derékfájás még elég mensi gyanús, de majd szombaton kiderül! Jó babavárást mindenkinek! :-)
Szia az a két ferde izé azért van ott,mert több pisi került rá a kelleténél:) semmi gond,a következőnél a leírás szerint alkalmazd,és akkor minden ok lesz. ka a controll csík megjelenik,akkor a teszt jó.reggeli első vizeletben több koncentráltabb a HCG,így azt célszerű használni! nagyon várom a jó híreket! Puszik.
Így van! igazad van határozott megjön érzés a terhesség tünete,és az is,hogy akár 20 percenként ki kell menni pisilni,akár az éjszaka is 1-2 szer! beágyazódást követően nekem a pulzus szám is 10-zel emelkedett,és a hőm is egész nap 37fok volt! ezek mind tünetek drágáim:) kívánom,hogy tapasztaljátok a tüneteket mindannyian!
Szia beágyazódás kezdetekor mikor az embrió eléri a méhet akkor kezd lilulni,és az alhasi vérbőség idézi elő:)tehát a nemvárt előtt 1-2 nappal már látod:) Mellbimbó színe is sötétedik,csak azt szerintem nehezebb meglátni,illetve nehezebb eldönteni,hogy barnább-e mint tegnap. ölellek.
ettől még semmi sem biztos. Nekem nagyon erős görcseim voltak az elején, és mensikor is azok szoktak lenni, úgyhogy biztos voltam benn, hogy megjön. Ugyanolyan érzéseim voltak, csak jobban fájt. Aztán mikor tudtam, hogy baba van, akkor biztos voltam benn, hogy el fog menni, egy ilyen nagyon erős görcsnél, mindig néztem,hogy vérzek-e. De megmaradt, és most itt alszik az ölemben.
Hányadik ciklusnapon vagy?
Szerintem még ne keseredj el! Több helyen olvastam, hogy a terhesség egyik korai tünete a "mindjárt meg fog jönni" érzés, szóval még simán van remény, drukkolok neked, és én is 28.-ára nem várom :)
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni abban, hogy a mensim után 1 nappal szeretkeztünk a párommal, és nem védekeztünk (hagyatkoztam a naptármódszerre) és észrevettem, hogy az egyik mellemnél a bimbóudvar megnőtt. Semmi más jel nincsen. Szerintetek aggódjak egy lehetséges terhesség miatt? mindenhol azt írja, hogy a színe lesz másabb. Lehet ez is egy "tünet"?
Előre is köszi a segítséget :)
Sziasztok!
25. napon vagyok, 28.-on kellene megjönnie, de már tegnap óta időnként mensis görcsök előjönnek, fáj a derekam. (Elvileg a 28. naptól kellene görcsölnie, derékfájás mindig korábban jelentkezik, az ok). Ez most akkor valószínűleg megint egyenlő azzal, hogy nincs baba, ugye? :-(
Én a netten rendeltem, mert a patikákban sehol nem kaptam.
de:( megműtöttek ez a első ciklusom azóta
nem te voltal akinek cisztak voltak a petefeszkeibe a tul stimulalas miatt?
További ajánlott fórumok: