A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszönöm drága:) ÉS neked is ám:):)
Petra,halottam erről én oda mindenképpen elmegyek,azt mondták olyan 10ezer körül van,de ez minden pénzt megér.
de jó:):) mit értesz a profi uh-n? 4d? :) én is minnél előbb szeretném tudni hogy mi lesz:)
Nálunk az egész család fiút akar,rajtam kívül :S:D
Ááááh dehogy, kislányra tippeltem:-)))
Szóval vagy bejön vagy nem hogy mit érzel :-)))
Viszont ha 12. héten sikerül egy olyan helyre elmenned, ahol már nagyon profi uh van, akkor már meg is tudják mondani neked, hogy látnak-e kukit vagy nem:-)) Mi már a 12. héten tudtuk:-))
Jajj istenem,de jó neked hogym ár itt tartasz:) ÉS még azt mondják hogy aki rosszul van a terhesség elején annak kislánya lesz.... :D
Igen nekem is azt mondták,hogy bár kellemetlen de jó dolog a terhesség alatti hányinger és hányás mert igy sokkal kisebb a vetélés kockázata és ezek a nők életképesebb utódokat hoznak a világra.De azért mostmár elmúlhatna... :D
Gyomorégés ne is mond... nekem most kezdődőtt kb 3napja a 7.hétnél. Szóval én is megszenvedek mig el nem múlnak a tünetek az biztos.
ÉS te érezted hogy fiú lesz? mikor még nem tudtad hogy tényleg? :D
Mostmár rengetegszer láttuk a kis zacsit, a kukaccal és a hereolyókkal együtt, így tagadhatatlan, hogy kisfiú lesz:-DDDD Marcinak fogjuk hívni. Már nagyon-nagyon mozog, majd az egy csodálatos érzés lesz, amikor elkezded érezni.
Tudom milyen rossz a hányinger, nekem is volt, sok hányással együtt. Plusz (remélem neked nem lesz), a 8 héttől megjött a gyomorégés, gyomorsav is mellé, no mire rájöttem, hogy attól vagyok rosszul, ahhoz is kellett egy kis idő....
Kitartás, biztos hogy jobb lesz a 12. hét környékére, mert akkor kezdi átvenni a placenta a táplálást, és kevesebb lesz a hormon a szervezetedben. És gondolj arra (nekem legalább is segített), hogy aki rosszul van az elején, ott jó erősen megtapadt a baba, és jó erős lesz a méhlepény, szóval csak jót jelent:-)))
ÉS tudod már hogy kislány lesz e vagy kisfiú?:)
Jajj ne is mond.... elviselhetetlen ez a rosszullétmost megint elkezdődött,és van hog yegésznap tart...TEgnap éjjel már sírtam annyira hányingerem volt,jó lesz már ha elmúlik :/:D
A párom kisfiút szeretne,én kislányt:) ÉS kislán yis leszén úgy érzem:) Nevek vannak már?
Én dec 25.re vagyok kiírva:)
Hát még azért egy bő három hónap:-))
Augusztus 2 a dátum, de hát ezek a dátumok tudod mindig csak nagyjábóli dátumok. Már szép nagy a pocakom:-)))
az elején sokat voltam rosszul, sokat hánytam, de elmúlt a 12. hét környékén szerencsére. Most a cukrommal küzdök, sajnos terhességi cukrot állapítottak meg nálam, de kibírható ez is.
Te mikorra vagy kiírva, mikor érkezik a kis pocaklakó hozzátok? Fiút vagy lányt szeretnétek, gondolkodtatok már ilyenen?
IGen,végre!:) Köszönöm:)
ÉS veled miújság? Te már lassan szűlsz nem?:)
Manócskaah!
Most olvasom, hogy kisbabát vársz:-)) Tényleg szívből gratulálok!!! Nagyon örömteli és boldog babavárást kívánok neked!!!
És mindenkinek, aki még várakozik, sok sikert:-)))
P
ámen:)
puszi:)))
És miért nem fagyasztatsz le petesejtet? Vagy az nagyon drága, vagy fájdalmas? Nem tudom hogy működik..
Tudom nehéz, ördögi kör ez, mert ha nem teszünk semmit az a baj, ha teszünk az... csak sajnos ez a dolog nem a mi kezünkben van... csak az, hogy milyen minőségű életet élünk, és azt a gondolatainkkal, felfogásunkkal tudjuk irányítani.
Hogy elfogadjuk a helyzeteket amiket kapunk az élettől, és megpróbáljuk kihozni belőle a maximumot, vagy megkeserítjük a saját életünket...
Ettől függetlenül én is egy csomószor keserítem meg a saját életemet és még nem találtam rá gyógszert.. pl. a repülés (utazás) fóbiám.. annyira de annyira szeretnék pl. sokfelé utazni, megnézni mindenféle kultúrákat, de nem merek felülni a repülőre..már a gondolattól is írtózom.. szidom magam, hogy de hülye vagyok, hogy a saját életemet keserítem meg, hisz ezeket az utazásokat élvezhetném és milyen klassz lenne, de akkor sem tudok sajnos ezen túllépni..
És még ennél sokkal több mindent kellett elfogadnom, hogy már nem ülök be a kocsiba és vezetek le fél világon keresztül bárhova, hogy ha el akarok menni valahova a városon kívül, társaságot kell hozzá keresnem (szintén utazásfóbia) ez nekem, egy világ életében önálló, és a családfő szerepét betöltő (anyuék válása után) egy hatalmas törés volt, és nagyon sokáig utáltam magam érte, de elfogadtam magam így, és elfogadtam, hogy azoknak az időknek valószínű vége.. lehet, hogy elmúlik ez majd, de lehet, hogy nem, és így kell élveznem az életet..
(Sőt, egy időben még arra is gondoltam, hogy nem is kellene gyereket vállalnom, mert ha kutya lennék már kivettek volna a tenyésztésből gyenge idegrendszer miatt :-))) pedig én már óvodás korom óta anyának készülők, de Istenre bíztam inkább a döntést)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sok szart kapunk az élettől, de akkor is ez az egy van, és élvezni kell!! :-)))
értem, amit mondasz, és racionálisan tudom, h igazad van. de én nem lennék képes gyerek nélkül élni szerintem...úgy gondolom, attól lesz teljes egy ember élete. persze ha semmiképpen nem lehet vér szerinti, akkor persze, örökbe is lehet fogadni...
a másik baj, hogy te egészséges vagy, én nem. szóval rajtam van a nyomás, h mi van, ha már nincs sok időm próbálkozni?! ha mondjuk megint meg kell majd, h műtsenek, és mondjuk kiveszik a másik petefészkemet is?! érted. ha már ott járnánk, h lenne pár fagyasztott petesejtem, akkor nyugodtabb lennék. ehh, nehéz ez...
de azért próbálom megfogadni majd a tanácsod, ígérem...:)
Én magával a gyerekgyártással nem sokat küzdöttem szerencsére, de a babatémával már annál inkább.
Nem megcsinálni volt nehéz (bár akkor én azt az 5 hónapot is soknak találtam), hanem eljutni oda, hogy egyáltalán belekezdhessek.
Én soha nem akartam öreg anyuka lenni, 23-24 évesen meg akartam szülni az első gyerekemet...aztán a sors nem így gondolta, nem akadt partner hozzá stb.
Nagyon el voltam én is keseredve, féltem, hogy kifutok esetleg az időből, mi lesz, ha majd mondjuk csak akkor találok hozzám illő párt, ha már gyerekem nem lehet.
Akkor tök megnyugtatott az elhatározás, hogy ha nem lehet sajátom, tutira örökbe fogok fogadni egy gyerkőcöt, de gyerek nélkül nem maradok.
Aztán mikor jöttek a csalódások, hogy nem jött össze a baba, és olyankor pár napig rossz kedvem volt, feltettem magamnak a kérdést, hogy hülye vagyok én? Itt kesergek, ahelyett, hogy élvezném az életet? Mert azért lehet gyerek nélkül is teljes életet élni, aztán majd legfeljebb x év múlva örökbe fogadok egyet, vagy majd lesz valami.
Abban a hónapban pl. mikor összejött, már konkrétan azon gondolkodtam, hogy annyira leállok a baba témával, hogy mondjuk védekezünk is, nem bírtam a stresszt..persze a párom miatt valószínű nem tettem volna meg, de ha ő nem akarta volna annyira, valószínű ez lett volna a vége...
Szóval megértelek, és én is nagyon utáltam mikor ezt mondták nekem, de tényleg meg kell próbálni élvezni az életet, és ha kell B tervet csinálni, hogy hogyan lehet teljes az ember élete ha mondjuk nem lehet saját gyereke.
Engem legalábbis megnyugtatott a gondolat, hogy akkor sem kell eltemetnem magam, és ha akarom még anya is lehet belőlem.
Aztán úgy néz ki nem is lesz szükség a B tervre.. de nekem erőt adott...
Kitartást kívánok neked, és remélem kis pihenő után új erővel vágsz neki a megpróbáltatásoknak...de az lenne a legjobb, ha a pihenő után (közben) már inkább a babát várnád! :-)
Csilla, a reggeli hányingerekre!:-)
Remélem, neked is lesz!!!:-) (ezt jószándékúlag írom)
Viszont, édesanyám még annó mondta, hogy több hónap után sem esett teherbe!
Elment egy orvoshoz, aki E-vitamint ajánlott neki!
Elkezdte szedni, és láss csodát itt vagyok:-)
Hogy ez az E-vitaminnak köszönhető vagy csak a véletlen, azt nem tudom! De édesanyám, úgy gondolja csodát tett vele.
Szerintem attól még nem adnád fel, ha most kicsit nem foglalkoznál vele.. ha jól tudom azt mondtad még úgysem vágnál bele lombikba, meg ilyenek..
Próbáld meg, hogy nyáron kikapcsolod a babaprojektet, nem hőmérőzöl meg ovutesztelsz meg ilyenek, úgysem attól lesz a baba. :-))
Szerintem ha kicsit egymásra figyelnétek, klassz helyekre mennétek és újra szerelmesek lennétek, és jókat keszelnétek, a hormonok is biztos optimálisan működnének. :-)
Szerintem azzal nem tudsz ártani, ha picit pihentek...
(esteleg ha gondolkodtál már valami háziállat beszerzésén, lehet, hogy nem lenne rossz ötlet, lekötné az anyai ösztöneidet... nálam is bevált, és manócska is akkoriban gazdagodott egy kiskutyával..szerintem simán jó hatással volt ez is :-)...na persze csak akkor ha utána is tudja az ember vállalni a gondozását)
Ma 3-napja, hogy kési a menzi, de sajnos nagyon úgy érzem, hogy megjön...Persze a remény, az ott van!
Viszont lányok, én azt olvastam, (hátha segítek), hogy a Gyömbér tea segít, 3dl vízbe kell tenni és egész nap elkortyolgatni!
Vagy a MagneB6! Ha nem próbáltátok, ártani biztos nem fogtok!:-)
POZITÍV reggelt mindenkinek:-)
Én is igy vagyok csak én még gyümiből sem tudok sokat enni:/
és eddig 2kiló minusz... kemény 53kg vagyok:S:D Remélem mihamarabb elmulik ez a fránya rosszullét:/
Drukk aki mostanában nem várja:)
Én össz-vissz pár napot voltam rosszul egész eddig, viszont az étvágyam pocsék.
A húsos dolgokat abszolút nem kívánom, nem tudok egy jóízűt enni..esetleg gyümölcsből.. és már a 13. hetet töltöttem 2 napja.
Viszont így legalább nem hízok el, amiben biztos voltam.. eddig 1 kilót híztam kb.
De nem is kellene, mert eleve olyan 7 kiló plusszal indultam.. a derekam már így is kész van.
Drukkolok, hogy hamarosan elmúljanak a rosszullétek.
Szia!
Drukkolok, de én okosat nem tudok mondani. :-(
Holnap reggel, vagy pár nap múlva meg kellene ismételni a tesztet, hátha később mutatja... a tünetek: bármi lehet sajnos a tapasztalatok alapján..
Drukk!!! +++++ :-)
Sziasztok!
Még csak beleolvastam ebbe a fórumba,de nagyon szimpatikusak vagytok és lehet,hogy tudtok nekem is segíteni!:-))))
Tegnap kellett volna megjönnie a menzinek,de mostanáig semmi jele.A melleim nagyon érzékenyek,a gyomrom görcsös,menzi görcs nincsen,csak tegnap volt valami enyhe olyasmi érzésem párszor,savasságot érzek a torkomban,bármire ránézek,rosszul vagyok,miközben meg nagyon éhes vagyok.Ma reggel teszteltem negatívat,nem is tudom,de még azért bizakodom.Lassan 1 éve várunk a babára,nagyon nagyon örülnénk neki,ha most valóban terhes lennék!:-)))))
Igen a citromot én is halottam már in nen onnan:) még nem próbáltam de majd ki kellene :S:D
Az a baj hogy én míg nem voltam terhes mindig azt hittem hogy ha majd az leszek enni fogok mint az állat meg kívános leszek.Hát ehhez képest... Se az édeset se a sósat se a savanyút semmit nem kívánok :S:D
HA kiajára nézek már rosszul vagyok,az imádott bolognai spagettimet megutáltam a ketchup...arról ne is beszéljünk.Már fogytam két kilót ezalatt a 3hét alatt :/:) Borzasztó tényleg,szegény kicsikém nem valami nagyétkű :/:):)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?