A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem sincs semmi tünetem.Te mikor tesztelsz?Igaz írtad,h.szellem csíkjaid vannak.Az egyik ismim azt mondta,h.nagyon halvány volt a második csíkja és a Férje mondta,h.csak kicsit terhes :))Hamarosan 3 éves lesz a Kislány.
Szurkolok!
Nekem is 53-on lett pozi.
Gratulálok!!
6,5 mm...kész ember. :-)))
43. nap. Görcsök, azt hiszem megjön, aztán semmi. Egyéb tünet: nincs szénanáthám, ami már húsz éve megvan/volt...
Tesztek: szellemcsíkok hada, egyik mintha, de mégsem... más tünetem nincs.
Amikor terhes voltam, a 35. napon mutatta ki körülbelül. Jövő héten, ha még mindig semmi, megpróbálok egy gyógyszertárit, de elvileg lassan érkeznie kéne a hányingernek nálam is.
Az a gond, hogy a terhességi tünetek majdnem megegyeznek a mensis tünetekkel, a középidős vérzésed lehetett tüszőrepedés vagy beágyazódás, görcsökről babások is beszélnek, nálam is néha mensiig vannak görcsölgetések.
Amikor terhes lettem a lányommal, semmit nem éreztem, nem görcsölgettem.
A hányinger ami érdekes, egy érzékenyebb tesztet kéne venned. Azaz inkább kettőt, egyet későbbre, már csak négy napod van ugye?
Gratulálok!!!!!!!!!!
De jó Neked!!!!!! Nagyon boldog lehetsz!!!!!
Itt hála égnek kiadják a gyógyszert ha vényköteles és nincs receptünk, persze utána íratom és viszem is nekik. Vigyázz magatokra!
Szia drága!
Én úgy tudom, hogy a házi doki is kiírhatja talán.
Kérdezd meg minél hamarabb.
Puszika és drukkolok ezerrel!!!
mindenképpen írasd fel házidokival/körzeti sztk-s nődokival, mindegy, kivel, de nehogy amiatt történjen baj, h csak később tudod felíratni...
ja és gratula:)))
Nem tudom fel hívni.Protekció révén fogadtak ma,ráadásul ingyen.
nem gondoltam,h.a Reprodukciós központban is szét szórtak.
Sziasztok meg jöttem!!!
6 hetes+2 napos!!!!!! :)
14. 7mm gestations zsák, benne egy élő embrió.
CRL 6. 5mm
Grav. s. 6+2
Vetélései miatt Ultrogestan 2X1 javasolt.
Nem fogjátok el hinni, receptet nem adtak!!!!!!A patikában meg mondták, h. vényköteles.
16-án kell vissza mennem kontrollra.
Hétfőr rem. fel tudja írni a házi doki. Szerintetek??Patikában azt mondták, h. nem biztos.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?