A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
igen, felfigyelnek. de arra is képesek, h mindenféle "terhességi tünetet" beképzeljenek maguknak a nagy, baba utáni vágyakozásban.
a menstruáció előtt 2 héttel peteérés van és kész. a mensi előtt egy héttel van a beágyazódás, és max. onnantól lehetnek az embernek fizikai tünetei. ennyire egyszerű.
nem megbántani akartam senkit, mi sem áll tőlem távolabb - ezt a régebbi fórumtagok azért tudhatják rólam. csupán felhívtam a figyelmet arra, hogy a nagy reménykedésnek és beleképzelésnek általában koppanás a vége. (tapasztaltam én is, nem a levegőbe beszélek)
ennek ellenére kívánom, h mindannyiótoknak/unknak mielőbb jöjjön össze a baba!!
sziasztok csajok!!!!!
Ma sem jött meg-remélem nem is fog-, de nagyon görcsöl a hasam alja. A hőm most 37. Fáj a fejem, mint atom. Szédölgök, ha felállok. A melleim fájdalma csökkent, de emellett olyan kemények mint a kő.
Nem soká indulok a tesztért, és meglátjuk, hogy mizujs.
Jól teszed :)
Nekem 1-2 nap van már csak a várakozásig, annyit még tudok várni, aztán én is közbelépek :D
Sziasztok!
Nekem megjott,ugyhogy ez most ennyi volt.Nagyon lassan indult,tegnap este csak 1-2 csepp volt,szinte semmi-nem igy szokott kezdodni,ha megjon,akkor normalisan megjon es kesz-ma meg mar rendesen beindult,es nagyon fajdalmas.
Jó lenne..:D
Figyelem magam,aztán meglátom. Csak épp ez a bajom hogy olyan messze van még 6.-a,a következő mensi ideje.
Talán a hétvégén már veszek egy tesztet ha úgy alakulnak a tünetek.
Nekem még nincs babucim, de szeretnék. 23 éves vagyok és nem pedig egy tudatlan TINI....:)
És az hogy ráz a hideg és nem érzem jól magam az nem peteérési tünet, sztem....
Viszont a tied sztem elég baba gyanus.
Ez így van, hiszen erről szól ez a fórum is..:)
Én is tudom mi a peteérés,holnap lesz 15 éves a fiam..:)
Csak azért csodálkozom,mert nem szoktak ilyen erős pérési tüneteim lenni,és nem a mensim után közvetlenül szinte....
Hát igen,egyrészt még talán tényleg korai,de én félek hogy nem mutatná még. Tavaly 3 tesztet "lőttem el" és semmi nem volt. Ugyhogy most még várakozó állásponton vagyok. :)
Nekem nem fájnak a melleim,csak hirtelen egyik napról a másikra nagyobbak lettek,kényelmetlenek a melltartóim.
Szia!
Én sem tudom mi ez, hiába mondják, hogy nem szabad rá gondolni, csak ezen agyalok folyamatossan :)
Nekem is már enyhült a hasfájás, de a melleim totál kész vannak!!!Arra figyeltem fel leginkább, hogy a mellem egyik napról a másikra fájt és bevannak durranva, holott nekem még nem fájt ennyire még menzesz előtt se és a hasam is most enyhült holott most kéne erőssebben éreznem mert 1-2 nap mulva megkéne jönnie. Folyamatossan olyan érzésem van mintha lázas lennék. Én már gondolotam a tesztre, de sztem az még korai, ugyse mutatna semmit?!
Szia. Ugyanebben a "cipőben" vagyok. Csak 6-án kéne majd megjönnie (ebben a hónapban megolt rendesen hó elején) de a múlt héten végig le akart szakadni a derekam (most is fáj még de már nem annyira)elég erőteljes folyásom volt,és úgy görcsölt a hasam lent,sokszor alig tudtam leülni is. Mintha késsel szúrkálták volna a hasam,meg mintha valaki ráült volna. Gondoltam 2 mensim nem lehet alig 2 hét különbséggel...!
Nem tudom mi van,mi ez.
Köszönöm Nektek!:) igen, sajnos a diéta elég brutális, és azt gondolom, hogy nem is szabad ezt csinálni drasztikusan olyannak, aki babát szeretne, így én csak ésszel próbálom egyenlőre, nem akarok átesni a ló másik oldalára! Cukor, édességek, bor, ezek nekem nagyon mentek mostanában..úgyhogy mellőzöm:((( és a fehér lisztet is, most sütöttem magamnak egy kenyeret, amit az ex-candidások fórumán ajánlottak! (foto a képeim között!) csak olyan dolgok vannak benne, amit enged a diéta!
Drasztikus fogyásba sem szabad kezdenem ha babát szeretnék..bár megjegyzem rámférne:)
Úgyhogy csak módjával, de próbálom tartani a játékszabályokat!:)
Tegnap lattam a DM-ben candida tesztet, de sajna az árára nem emlékszem, talán valahol 2400 korul lehetett, rózsaszín a doboza ez rémlik még :-)
Igen a candida diéta elképesztően durva, de a legeslegfontosabb elhagyni a cukrot, sokszor ez már önmagában is jelentős javulást hoz!!! És ha kibirod akkor csökkenteni a szenhidratot, kulonosen a feherlisztes cuccokat. Ez a két dolog sok embernél elég a gyógyuláshoz.
Sziasztok!
Nekem már 2 hete fáj a mellem, az elején alig tudtam melltartót felvenni, mostmár egy kicsit enyhült, de még mindig nagyon érzékeny és azt vettem észre hogy a melltartóból kiakar esni. Szintén 2 hete kisebb alhasi görcseim vannak, mintha megakarna jönni és leszakad a derekam. Mind emellett olyan érzésem mintha beteg lennénk. 23-24 körül kellene megjönnie, de még ilyen nem volt hogy 2 héttel előbb lett volna hasgörcs és mell fájdalom. Szerintetek ez terhesség lehet? Segítsetek légyszi, mert már nagyon izgulok :)
Szia!
Nővéremnek húsvét előtt egy héttel derült ki ténylegesen, hogy babája lesz, akkor mutatta ki először teszt, pedig már két hete késett neki. Ugyanazon hét elején (a tesztet szombaton csinálta) elment nődokihoz is, aki csak azt látta még, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya, mondta, hogy hétvége előtt ne teszteljen. Valószínűleg neki is a ciklus második felében fogant a baba.
sziasztok!!!!
Ma eljött a nap, amikor nem várom. Eddig semmi jele. a derekam viszont leszakad, a melleim úgy szintén, a fejem fáj, a hasam alja szintén és a hőm:37, 4
Szerintetek lesz belőlle valami????
hát akkor sürgően el kellene kezdened inni, minimum 1,5-2 litert, mert így baromira ártasz magadnak is és a gyereknek is.
csináld szép fokozatosan, és legyen mindig a kezed ügyében.
Igazából én nem vagyok benne biztos, hogy egy fertőzés miatt késhet a menzesz de ki tudja?!
Nekem inkább azt mondták, hogy lehet, hogy volt egy "próbálkozás" a megtermékenyülésre, de nem tapadt meg, vagy a frontok miatt vagy egy esetleges felfázás!
Amennyire tudom, lehet candida teszteket kapni..talán Dm vagy gyógyszertár...de én még sosem vettem! Nekem annyira egyértelmű tüneteim voltak, hogy baj van:(((( hogy azonnal mentem dokihoz!!!
Koszonom szepen!Aranyos vagy.:)
Keshet a menstruacio a candida miatt?Arra van valami haziteszt,amit en is meg tudok csinalni itthon?
Mindenkepp utana fogok jarni,hogy miert nem jott meg,mert ha baba van azert,ha baj van arrol meg jo tudni,es orvosolni.
Meglestem ezt a candida dietat.Haaat nem nyerte el a tetszesemet:( Nagyon szigoru.
En is sok sikert kivanok neked!Eloszor is a gyogyulashoz,kesobb a babasodashoz!:)
Nem jott meg meg.A ma reggeli teszt is negativ volt.
Mondjuk mi a 22. napon voltunk egyutt,mert a parom sokat dolgozik es mostanaban keveset van itthon,igy ritkultak az egyutt letek,szoval ha ebbol besikerult volna,akkor meg lehet azert nem mutatja a ki a teszt.Peteeresem meg osszevissza szokott lenni,arra nem adok,hogy nem kozepido volt.
Ja es ezutan az alkalom utan,kb 2-3 napra ra peteeres szeru eros fajdalmam volt,ami utana pikk-pakk el is mult.Azt hittem azert faj,hogy meg fog jonni,de meg mindig semmi.
Orvoshoz mikor erdemes elmenni?Ha jovoheten elmennek,mar meg tudna mondani,hogy mi van?Vagy az meg korai?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?