A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ne értsd félre, de szerintem nem biztos, hogy baj, ha "feladod"...
Pont azért, hogy a lelkedet ne tedd teljesen tönkre a folyamatos görcsöléssel, és mint itt elég sokaknak, valószínű pont akkor jönne össze, mikor már nem foglalkozol vele.
Nekem is ez volt, úgy tűnik manócskának is... meg hány ilyen sztorit lehet hallani olyanokról is, akiket előtte meddőnek nyilvánítottak.
(pl. örökbefogadás után hány spontán teherbeesés)
A helyedben valószínű én is ezt tenném, és ez nem feladás, csak egyszerűen muszáj kicsit pihenni, mert nagyon kikészítő lehet ez.
Az sem jó, ha az ember kapcsolata megy mondjuk arra rá, hogy folyton rosszkedvű emiatt.
Ettől még ugyanúgy összejöhet a baba...sőt, valószínű sokkal nagyobb esély lenne rá... tudod, hogy a lélek nagyon befolyásolja a testet... ha a lélek szomorú, a test sem tud optimálisan működni.
Lehet, hogy a nyarat most a pihenés jegyében kellene töltenetek sok kikapcsolódással, kirándulással.. szerintem biztosan jót tenne..
Jajj akkor neked már nincs sok hátra:) de jó neked:) Én csak a rosszullétek miatt siettetném hogy legalább az első 3 hónapon legyek túl :/:D
Jó reggelt mindenkinek Lányok!:)
Citrom!
Bár nekem szerencsére nem volt hányingerem... csak párszor.. de akkor citrom.
Vagy hányás!
Komolyan... volt olyan, hogy egész nap émelyegtem, aztán másnap azt mondtam,hogy b..meg, ha akarsz gyere ki, és ledugtam az ujjam...
Miután túlvoltam rajta, megnyugodott a gyomrom és teljesen jól lettem. :-))
Másik fórumon még a banánra esküsznek.
Vagy eseteleg még gyömbér.
Gratulaaaa!!!!
Mégiscsak a nem rágörcsölés a legjobb recept, nincs mese.. :-))
Örülök, hogy neked is bejött! :-)
Köszönöm!
Hamar elrepül az idő, észre sem veszed és szülni fogsz. El sem hiszem hogy 4 hónap és itt a babó nekünk.
Vigyázz magadra és a kis Manócskaahra :-)))
Köszi:) Igen volt,de rá egy hétre megjött... :S aztán fel is adtuk, azért is nem jöttem 2hónapig.a 2.hónapban már sikerült is,pedig nem terveztük,megbeszéltük h majd egy két év mulva visszatérünk a kérdésre:)
Jajj de jóóó,Gratulálok neked!!!:):)) én még csak a 7.héten vagyok:)
CsillagTm nem szabad feladni,sikerülni fog előbb utóbb hidd el:)
Gratulálok neked!
Utoljára mikor olvastalak , azt hiszem volt egy pozi teszted, de az nagyon rég volt már. Én azt hittem hogy sikerült a babó és el is felejtettél minket :)
Nekem is volt akkoriban egy pozi tesztem és most már a 6. hónapba léptünk. És kisfiú :)
Manócskaah, bár nem beszéltünk de olvastalak akkoriban :) Gratulálok!!!
Én az elsőnél szedtem az E betűs terhesvitamint és az volt a papíron hogy csökkenti a hányingert. Azért volt nekem is, egész nap kisebb-nagyobb szünetekkel.
Többször keveset kell enni, száraz kekszet stb.
Ja értem.És miért nem csinálsz tesztet?
Az előző terhességednél amikor nagyon rosszul voltál,kislány lett vagy kisfiú?:)
Szia:) Eltűntem az oldalról pár hónapja,mert 6hónap próbálkozás után,feladtuk a baba tervet.Megbeszéltük hogy majd egy két év múlva visszatérünk rá.És 2hónap múlva már terhes voltam:)
Ma vagyok =hét 1napos terhes és a baba ma volt 6,1mm. Remélem ez jó érték,nekem kicsit kicsinek tűnik.
És veled/veletek miújság? Babásodott valaki azóta? biztosan!:)
Hát... párom nagyon vigyáz, csak véletlenben reménykedhetek. Még mindig semmi, két teszt újra, egy negatív, másikon megint van valami, de lehet hogy hibás. Rendeltem egy csomót a netről, talán péntekre megérkezik.
Nekem már "illene" valamit éreznem, de valahogy máshol érzek pici fájdalmakat mint általában. Akkor várakozó álláspont.
Reménykedjünk,h.mégsem jön meg,ha mégis akkor új hónap,új lehetőség.
Én nem érzek semmit.A Fiaimmal sem éreztem semmit,ez éltet.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?