A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Méred a hődet???Nekem azt mondta a doki,ha 5 tizedet ugrik meg,akkor van pete.
Én mértem magamnak,de nem igazán értek hozzá.Egy ismim meg nézte a görbét,ő azt mondta,h.nem hiszi,h.volt petém.
Amikor meg ugrott,onnan számolom a heteket,aztán majd ki derül,h.a doki mit mond.
34.nap reggelre ugrott meg.36.7 volt a leg magasabb,utolsó nap volt 36.8 amikor mértem.Igaz az alaphőm meg alacsony.
Nekem vetélés óta így jött meg:56,44,10037,35,29,36 ennyi.Ez sem semmi....
Tavaly áprilisban vetéltem el.
valószínű igen (már a petefészekszurkákból is ítélve)...
amúgy így alakult a pé-m napja:
nov: 20. cn
dec: 20. cn
jan: 16. cn
febr: 16. cn
márc: 15. cn
ápr: 11. cn
érdekes...(ja, iszom a málnalevél teát...elvileg az is előrébb hozza, de már a fene se érti ezt...)
Hát szerintem ha hétfőn volt, akkor ha nem is az volt, azóta már csak túlestél rajta.
Akkor ez már a 13. napod... bár nem tudom neked mikor szokott lenni.
gondolod?
mindenesetre elkezdem ma este tolni az Utrogestant, főleg, ha a mai pé teszt is halvány lesz...nem merek tovább várni, a hőmet figyelgetve, h tényleg ez volt-e a pé. vagy várjak szted...?!?
hátha...csak ez a 11. napi peteérés (?) zavar...bár elvileg nem akkora baj...vagy én már nem is tudom.
PCOS-IR témában meg kiokosodtam már sajnos-nem sajnos, igen:)
:-((
Azért reméljük hátha pont most...
Pont tegnap olvastam az áprilisi anyák lapjában a PCOS (vagymi)-ről van egy cikk, hogy összefügg az étkezéssel is, és sok ilyen betegnek van inzulinrezisztenciája is, tehát ezek összefüggnek egymással.
Bár lehet, hogy te már kiokosodtál ebben a témában rendesen.
drága vagy...de én nem sok sanszot látok :(
a hülye ovulációs teszt hétfőn lett "majdnem pozitív" (szóval gyengébb volt azért a 2. csík), a 11. (!!!) cn-on...a csuda érti ezt!!
(amúgy a 6., 8., 11., 12. cn-okon volt 18+)
rosszat sejtek, félek, h ez a hónap se jön össze...:(
Még várok egy napot, aztán meglátom. Amikor tesztelgettem, meg vártam a +-t nem volt semmi. Azért belül izgulok picit. Most néztem egy nagyot a naptár előtt. Vagy azért késik mert meleg van... :) vagy a betegség...
Azt hittem, most már beáll, erre tessék. Pedig most nem stresszeltem rajta.
Sziasztok!
Én is régen voltam... eddig két hónapban óramű pontossággal jött meg, 31 napra. Most? A 39. napon vagyok. Most számoltam ki és meg vagyok döbbenve.
Tegnap éreztem "megjövős" görcsöket. Ennyi...
Sziasztok!
Kicsit eltűntem mostanában, de már leszek. :-)
Csak nagyjából olvastam vissza, gratulálok az új kismamáknak!! :-)
Lily mi a helyzet a mensivel??
Csillag drukkolok akkor erre a hétre! :-)
Az tény,h.nagyon kicsi az esély.
Én azt is kérdeztem,h.miért nem vártak?Én nem kockáztatnék.
Végig rettegnék,h.nehogy baj legyen.
Az is lehet,h.annyira szeretné,h."produkálja " a tüneteket.
Nekem van olyan ismim,2 nappal mesi előtt lett terhes. Ikreket várt...igaz el vesztette sajnos őket.
Én úgy tudom,h.a stressz igen befolyásolja.De a mai világban....szerintem mindenki stresszel,ki ez miatt,ki az miatt.
Sok sikert kívánok!
az ilyen hsz-eket nem értem...
ha mákjus 14-e körül kellene megjönnie, akkor még éppen hogy csak mostanában van/lesz a peteérésed...azaz még teherbe se eshettél...!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?