A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Mit gondoltok az alábbi tünetekről?
Tegnap is meg ma is olyan érzésem volt/van, mintha meg akarna jönni. Fájdogál az alhasam hol jobban, hol kevésbé. Múlt vasárnap óta folyik nálunk a babaprojekt, nem tudom, ilyen hamar szoktak-e érezni valamit, vagy csak bebeszélem magamnak.
Május 4-re nem várom a menstruációt, az még elég messze van. Kíváncsi lennék, mit gondoltok. Köszönöm előre is.
Koszonom szepen!Nagyon aranyosak vagytok.:)Megyek tesztet venni.Megcsinalom a ma reggelrol felre rakott pipibol:)Meg majd a holnap reggelibol is ha addig meg nem jon.
Megirom,hogy mi volt.
Sok erot es kitartast kivanok mindenkinek!
Igen:)
En mar nagyon sok mindenen tul vagyok babatemaban,es kb fel eve feladtam.Megbeszeltuk a parommal,hogy ennyi volt,igy maradunk kettesben,mert a sok sikertelen probalkozasba bele lehet hulyulni...
A PMS tuneteimre beszedtem egy havi baratcserje kurat,ez volt 2 honapja.Azota igyekeztem nem is gondolni ra.
Meg persze a remeny hal meg utoljara.
Szia Iodine!
Azt hiszem hasonló cipőben járunk :) Csak nekem még nem késik, még lenne/van egy hetem, de ugyanezek a tünetek, nekem a teszt negatív, de azt amúgy is csak a mensi esedékességének első napjától érdemes használni, szerintem mindenképp reggel tesztelj! A reggeli első vizeletből jobb csinálni, akor "biztosabb" az eredmény. Kitartás!
Sziasztok!
Meg uj vagyok itt.Probaltam visszaolvasni,hogy hatha volt valakinek hasonlo tunete,de inkabb kerdeznek.
1 napja kesik a menstruaciom.Most a 29. napon vagyok.Amugy rovid ciklusaim szoktak lenni,24-28 ig.A leggyakrabban 26 napos.Meg soha eletemben 1 napot sem kesett,sot inkabb korabban jott meg.
A hasam fel van fuvodva,mensi szeruen faj picit,de nem veszesen,es a lenyeg hogy feher nem tul sok amolyan kremes folyasom van.Nem nyulos,olyan tapados.A mellem erzekeny,de az sem olyan hu de haa,csak kicsit feszul.
Voltak valakinek hasonlo tunetei?Meg dolgozok,tesztet csak 1 ora mulva tudok kimenni venni.Meg azt most csinaljam meg vagy holnap reggel?Legyszi ha valaki tud,irjon!Koszonom
a babaszappan már előkerült:) úgy gondolom, hogy talán az a legkevésbbé illatmentes:)
de ez tényleg hihettelen csajok!!!! csak képletesen fogalmazva...de legyünk büdösek, szőrösek és járjunk tundra bugyiban, hogy elkerüljük és legyilkoljuk egy megvonós diéta keretében ezt a gombát????:)))))))))) ez tényleg vicc nem? na de úgy látszik tényleg ez kell! és első az egészség!
nekem most másodszor találtak ilyet!
Egy kolléganőm mondta, hogy laza pamutbugyi, babaszappan...
Arra már rájöttem, hogy ha laza férfialsóban vagy hasonlóban vagyok, mintha kevesebb lenne, de hát...
Szia! Mindenkinek :)
Nekem is kijött már, viszkettem szörnyűen, a többit nem ragozom... kaptam rá gyógyszert.
Folyásom nekem is sokszor van és meglepődtem, mikor a doki, aki császározott, kérdezte hogy sok édességet eszek e...
Az az igazság, hogy a strandoktol, wellness központoktól már nagyon régen el vagyok "tiltva" sajnos...bár őszíntén..nem is igen kívánom:( szerencsére, mert olyan sok rosszat hallok róluk, így hát tényleg nem tudom...amiket mondtak eddig lehetséges indokoknak valóban ezidáig minden minden nap alkalmaztam szinte, illetve meglehetősen gyakran... (Lactacyd lemosogel + kendő, illatosított betétek, hisz tampont alapból nem használok..tanga bugyi..és hát borotválás is igen!) de hogy ezektől lehetne????
avgy pl az biztos, hogy az utóbbi időben elég sok édességet ettem...talán az?
ma fog végetérni a kúp, aztán meglátjuk, hogy mire mentem vele...mert azért nem mondanám, hogy megszüntek volna teljesen a tüneteim, úgyhogy azért gondolom, hogy egy kicsit diétába is kell kezdenem, vagy legalábbis a legnagyobb "bűnösöket" kiiktatni!
ja meg azt is hallottam, hogy ne hordjk szűk nadrágot!???
Fogyókúrának biztos nagyon jó, de azért nem hiszem, hogy csak ezzel lehetne megszabadulni tőle.. én sem csináltam ezt a diétát soha.
Egyébként nem kell azért ennyire megijedni, attól, hogy most egyszer valamiért kijött, nem törvényszerű, hogy ki fog jönni máskor is..
Gondolkodj mi okozhatta, és azt kerülni kell.
(pl. uszoda, főleg melegvízes fürdők tökéletesek az összeszedésére)
Nekem pl. azelőtt az időszak előtt, tini koromban is volt, hogy kijött, ha nagyon leborotváltam magam ott. Egyszerűen nem szerette a kopaszságot :-)
De mostmár az sem okoz problémát, tehát gondolom hozzászokhatott, vagy ilyesmi.
Úgyhogy nyugi, most kikezeled magad, aztán ne is gondolj rá, nem fog problémát okozni. :-)
köszi a bíztatást!!!
amúgy nekem volt PCO-m anno (azaz sok kis cisztám) a foggátlótól. aztán azt mondták, PCOS, mert a hormonzavarok (magas tesztoteszteronszint pl.), a mensi-kimaradás és az inzulinrezisztencia is megvoltak. aztán most, h műtöttek decemberben, a doki azt mondta, nem PCOS-em van, hanem az endometriózis okozott nagyon hasonló tüneteket. (amúgy is, már rég elmúltak az apró ciszták...hja, lett helyettük nagy :S :))
na de hagyjuk is. amúgy ez is az egyik bajom: h akkor tulajdonképpen mi bajom van? az IR-t tudom (vérvétel igazolta/ja), az endometriózis ugye műtve is lett...de PCOS-em volt? van?! és melyik mennyire nehezíti a teherbeesésemet? na szóval elég nagy homály...de mindegy. bocsi, nem akartalak untatni titeket.
köszi a sok infót!:)
Igen, hát elkezdtzem utánanézni ennek a diétának, gyakorlatilag mindent tilt!!!!! Nagy szerű! Se cukor, se szénhidrát, se liszt, se élesztős dolgok...nagyon jól hangzik! Husból is csak a vöröseket engedi igazan....a marha hus mellesleg nem a legolcsobb kaja pl, bár tény, hogy isteni:)
Gyümölcs semmi:(((
tejtermék tabu...
siralmas!!!! de hát valamit valamiért!!!!!
iiigen:( sajnos mindenhol ezzel kezdik, hogy a cukrot azonnal el!!!!:(((( pedig imádom az édességet?
mit rágcsálhatnék helyette ha semmi szénhidrátot nem lehet? egy jo darabig gyumolcsot sem a gyumolcscukor miatt.....egyek sargarapat ha epp csokit kivanok?:))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?