A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
:) óóó hát akkor tényleg nincs ok aggodalomra, jönni fog ott a babó! :)
Szerintem is várjál legalább a nem várt napjáig!
Az a biztos!
Mert mire beágyazódik a kicsi és elkezdi termelni a hcg-t az kb. a nem várt napja lesz! :)))
fuuu izgulok érted nagyon! :))
Egyébként én is előbb teszteltem, és negatív lett. El is keseredtem rendesen.. mondom áhh.. tudtam, a sokadik nega teszt. aztán kb. 5 nap múlva házibuli előtt még ellőttem egy tesztet, biztos ami tuti, és azon már virított a második csík! :D úgyhogy,, tudom nehéz, de légy picit még türelmes! :)
Január óta...de konkrétan a félidőben mondhatom, hogy talán csak az első!:)
így még nem keseredek el azért...de nagyon bízom!!!
Szerinted hányadik naptól van már értelme tesztelni? Azt mondják csak a nem várt menzi késése után..
De, még várjál, igazad van, most számolgattam, az még nagyon korai lenne! :))
Mióta próbálkoztok? első hónap!? :)
Köszi, aranyos vagy!!!
Hát gondolom, hogy még nagyon korai lenne..
mondom azt a speciális hövelyváladékot én csüt vettem észre azóta nem is volt...és nincs is semmi
Ha ilyen közeli még a pé akkor gondolom, hogy felesleges lenne... nem?
hát igen.. sajnos nincs hivatalos terhességi tünet!
van aki végighányja a terhességet.. nekem pl. semmi bajom nem volt. Nem kívántam/kívánok semmit jobban mint eddig. Nem forgott a gyomrom, az elején, ha a doki bácsi nem mondja, hogy baba van, akkor nem is tudtam volna róla! :))
Drukkolok Neked, hogy pozi legyen az a teszt, és ezért fájjanak a cicik! :)
mikor tesztelsz?
akkor ezek szerint most remélhetek is meg nem is...
igazaból nekem eddig nem tűnt fel, hogy peteérés miatt ennyi napog fájt volna....
Bizony, hogy fájhat,,,
:)
sőt! nekem pl. úgy volt, hogy mindig két héttel a nem várt előtt fájtak a cicik, mikor sikerült Manó, akkor pedig nem fájt, nekem ez volt a feltűnő, csak később kezdett fájni, és azóta is fáj! :)
viszont sokaknak félidőtől fáj 9 hónapig! :)
nekem azt a kettő hetet hagyta ki.
köszi:) ez megnyugttaó, csak mi még a projekt alatt vagyunk, nincs tudomásom róla, hogy terhes lennék már...hisz mondom mulét het csut pentek volt kb a peteeres...
amiatt fajhat meg most is?
Sziasztok! :)
Lily, a mellek érzékenysége az egész terhességet végig kísérhetik! :) úgy mint pl. nálam! :))
Biztos, hogy nincs bajod! :)
Zsuzsyk! Nagyon sajnálom! :(
Pontosan milyen genetikai betegség volt?
egyébként azt mondják, hogy ha egyszer genetikai betegség lép fel terhesség alatt, nagyon pici az esélye, hogy megismétlődjön!
Drukkolok mindenkinek!
32 hetes kismama! :))
Sziasztok!
Sajnos mostanában nincs időm igazán netezni, így itt is nagyon régen jártam már...
Lenne egy kérdésem hozzátok:)
Meddig lehet "normális" a mellek fájdalma, érzékenysége..olyan érzése mintha a súlya húzná le... (pedig nem vm nagy:))..minek után 10-én volt a ciklusom 14. napja és az a bizonyos félidős hüvelyváladék is? Szerinttek az még normális, hogy most is fáj?
Én nem szoktam ennyi ideig érezni...
Remélem, hogy nincs semmi bajom?:((((
Előre is köszi a válaszokat! Szép napot kívánok Nektek!
Sziasztok. Annyit olvasgattam már ezeket az oldalakat. És ma rászántam magam és regiztem.
Tanácsot szeretnék kérni. Párommal babát akarunk már egy ideje. Semmi védekezési módszert nem alkalmaztunk. és 6 hónapja semmi. De most apr. 25 en volt mensim, majd máj 4 én voltunk együtt párommal. És egy pár napja érzem h fáj a mellbimbóm, a hasam görcsöl, és van a mindjárt megjön érzés is, pisilni is többet járok sztem:)nagyon labilis vagyok érzelmileg. De beágyazódási vérzésem nem volt:(A mellem egyetlen egy mensimnél sem fájt soha. Ezért is figyeltem fel rá. Olyan furcsán érzem magam. . . Párom nagyon izgatott, én is de nem merem beleélni magam. Mert sokszor volt már így h azt éreztem h nah most akkor összejött, de semmi. És elég csalódottak voltunk. (Bár ilyen tüneteim nem is voltak eddig)Párom azt mondta h szerinte összejött, h ő érzi:)De én akinek ezt tényleg éreznie kéne nem vagyok biztos abban, h ez tényleg az vagy csak megint a szervezetem játszik velem.
Szerintetek reménykedhetek?
Válaszotokat előre is köszönöm. :)
Sziasztok!
Akikek van vaterás 10es terhességi tesztjük, mi a tapasztalat? Képes a mensi előtt, vagy napján kimutatni? Vagy ezzel is várni kell pár napot az elmaradt mensi után???
na hát nem lehetett kellemes olyan sokáig :SSS
igen ritka, mondjuk van akit a szülésig elkísér az émelygés, hányinger, hányás, de az szerintem még ritkább.
:)
reméljük :))
viszont van, hogy előjön nálunk is néha még most is. Például ma is nagyon rosszul lettem a villamoson, de azért nem mindennapos és elviselhető :)
meg van olyan kaja ami nem tetszik a kisasszonynak, na azt visszaküldi izibe :))))
amúgy nem vagyok egy nagy taccsolos, ezért nem hánytam szerintem az első trimben :)
Én majd' 6 hónapig szenvedtem a hányingerrel. Buszról lepattantam stb.:) És a végén újra előjött, a vajúdáskor pedig minden fájásnál követeltem a tálat... viszont egyszer sem hánytam. De ez sztem ritka, hogy ennyire végig tartson.
De a lényeg, lett egy szuper kislányunk! :)
nekem az előzmények miatt nagyon mindegy volt, hogy miylen nemű csak egészséges legyen :)). Párom már az elejétől kezdve mondta, hogy kislány, én kérdeztem is tőle honnan tudja, erre csak mosolygott és neki lett igaza :DDD
én példu fiút éreztem az elejétől kezdve, nem lett igazam, nem jött be nálam sem a megérzés :))
nekem is kb úgy a 11-12. hét körül múlt el, már nem emlékszem pontosan, de megpróbálom visszakeresni neked a naplómban :)
Ksilányt szerettetek volna? :) Nálunk megoszlik,párom fiút én lányt:) De tuti lány lesz szerintem:)
És neked mikor mult el a hányinger?
Főleg, hogy ez lesz az első igazi babamozid, és először lesz igazi babaformája:-))
Nekem ekkor esett le, hogy tényleg egy baba van a pocakomban:-)))
Na itt is vagyok :)) akkor a kérdésedre a válasz, igen rosszul voltam én is, állandóan émelyegtem és hányingerem volt az elején nagyon, viszont nem hánytam, csak a 16.-17. héten, mikor visszaküldte a tojásrántottát :))
És tudjuk is, kislány lesz :))) nagy a boldogság ám :))
Mi is voltunk down szűrésen, igaz mi nem ott ahol Petráék, de az is szuper hely volt, harmadszorra is oda megyünk majd, mert nagyon megvagyunk elégedve vele :))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?