A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Femibion 800ról mi a véleményetek?
Én most az esedékesnél görcsöltem reggelenként 5 napig és semmi. Egyéb tünetem nincs. Egyszer kimaradt 3 hónapig. Nem volt bajom, pszichés eredetű volt.
Szerintem az a biztos, mikor a teszt rögtön "kidobja" a második csíkot... voltam már hasonlóképp, egyre nehezebbnek éreztem a hasam, nyomta a hólyagomat, a méhem és megjött...
De van benne. De érdekes módon én így sosem estem teherbe, sőt előtte volt egy szintén nyolc éves kapcsolatom és nem történt semmi... meg a naptár-módszer.
Amúgy semelyik fogamzásgátlás sem 100%-os...
:)) akkor kívánom neked, hogy így legyen!!! :))))
hátha!! :)))
hááááááááááát... ahogy számolgatom, pont peteérésnél voltatok együtt! Igen, lehetsz terhes!
A beágyazódás azt mondják 7-10 nap.
A megszakításos módszer nem éppen a legveszélytelenebb! :S
:) biztosan nem ismétlődhet meg veletek ez még egyszer!!! hamarosan a pocidba lesz az egészséges babátok! :)))
Köszönjük szépen! :-*
beágyazódási vérzés elég bizonytalan dolog, mert van, h vérzik a csaj, de nem terhes, és van, h fordítva...
én egyet tudok minden csajnak ajánlani -a saját példámból okulva-, h ne lásson bele mindenbe tünetet, mert ha esetleg mégsem, akkor hatalmas lesz a csalódás és olyankor baromira megzuhan az ember...
Tiszta szívből sajnálom!!!
de még egyszer nem lesz baj!! meglátod! :)
igen, már nincs sok vissza! :)
kisfiú! :)
valóban! ezt a legnehezebb gyakorolni, de ha belegondolunk, hogy már ezt is érte tesszük, akkor sokkal de sokkal könnyebb:)
Olyan fura..én pl a hétvégén voltam bulizni..és valahogy azt éreztem, hogy jó volt nagyon táncolni, de hogy uram isten mennyire nem vágyom erre, hogy mennyire egy felesleges mnarhaság, szinte pénzkidobás ott lötyögni sok részeg ember között, meg sok olyan nő között aki konkrétan árulja ott magát...valahogy most éreztem azt, hogy nekem ez neeem...
Ilyen dolgok fognak remélem majd rávezetni az anyaságra:)
az az igazság, hogy én nem is igazán tesztelgetek..
csak az első két hónapban voltam nagyon izgatott de azóta lehiggadtam...hisz tudom, ha a babuci már meg szeretne foganni, úgyis megfog és akkor amikor ő szeretné:) hiába is görcsölök a tesztekkel..ha meg nincs menzesz, az várhatóan egyértelmű jel lesz, mert késéseim ugyan voltak már, de azért mindig megjött, sosem volt még olyan hónapom, hogy ne menzeszeltem volna!
Így kehet még nem is fogok tesztelni akkor sem ha majd sikerül egysezr..inkább megvárom az orvost..bár ugye ki bírja ezt ki???:))))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?