A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ok nagyon köszi mindent!:) én is jövök majd ahogy tudok:)
Jó éjt!
Mennem kell csajok!
Drukkolok Nektek!
Majd jelentkezek és gyertek Ti is a jó hírekkel!
Jó éjt!
Én még nagyon keveset próbáltam csak ki...szóval eben sok tanácsot nem tudnék adni, hogy melyik a jó...jobb...
netről még nem is rendeltem!
ja és az is igaz, hogy ismételni kell pár nappal később...
mondjuk én már régen teszteltem mert megfogadtam hogy csak akkor fogok ha nem lesz menzeszem..ha sokáig ki fog maradni, mert nem akarom már a negatívokat látni...
de tényleg igaz az, hogy többször kell megcsinálni és akár más fajta teszttel is nem ugyanazzal a márkával, típussal
Téves pozitív nincs!!!!!!!!
Ha picit is, de látszott, az azt jelenti, hogy van HCG hormon a vizeletedben! Márpedig az csak akkor van, ha babás vagy:)DDDDDDDDD
De hogy hogy nem örül?:(((((
Tudod..a halvány pozi is pozitiv tud lenni...
Mindig van remény!!!
megjegyzem nekem is pár napja multak el...
meg penteken kijott egy hatalmas bazi nagy tényleg a szemoldokom mellet..basszus nagyon durván nézett ki:)))))
Rendben és igyekszem figyelni mikor mit teszek:)
Nagyon fáradt vagyok egy pár napja esténként, így szerintem ma is korán aludni fogok:) gondolom, hogy ez is csak használhat a szervezetemnek bárhogyan is állnak a dolgok...
Ez az egész napos hidegrázás és hogy meleg a fejem...szerintem ez is álmosít! De lázas nem vagyok.,.mértem most este is, 37..és nem több hála az égnek!:)
gondolod, hogy már most oda kellene figyelnem?
de hát egy cickofajas ennyire utalhatna ilyen gyorsan?:) a próféta beszéljen belőled!!!!!! csak én korainak gondolom!
Ezt szokták nekem mondani a vitaminokra is, hogy ne szedjem meg ok azért nem szedik mert hizlal...ez hulyeseg! ehsegerzetet csinal az fix, de tudni kell kontrollálni, vagy enni de tudni, hogy mit:)
szoval azt mondod, hogy c vitamint érdemes? azt láttam, hogy viszonylag kevés van benne...
Én ennél jobban már nem is akarhatnám!!!!
Egy biztos, én mellfeszülést nem szoktam érezni peteérés miatt... és most azóta fáj, hogy valószínű ovuláltam...mert az a speciális hüvelyváladék is volt akkor egy napig...
azóta reggel és este elég kemény és érzékeny...hát nem tudom, nem akarom hiu ábrándokba kergetni magam de nagyon bízok!!!!!
Ezt nem is tudom bebeszélni....érzem..még fürdés után is amikor megtörlöm... fura
Azt mondják bebeszéli a nő magának a jeleket! NEEEEM IGAZ!
Ha igazán odafigyelsz, igazán apró jelekből, nagyon hamar megérezheted, hogy valami megváltozott! Én is éreztem, és akartam is érezni! Nem hitte el senki, de én már 6 nap után tudtam, hogy csoda lépett az életünkbe!
Merd elhinni és akard érezni!!!
Nagyon köszi:) enenk örülök, hogy jót választottam akkor!
Kicsit furán érzem magam most pedig csak múlt hét csüt volt pé-m..de azóta minden áldott nap nagyon érzékeny a mellem és estére nagyon kemény, meg hulla fáradt vagyok...
Ezért gondoltam, hogy nem lesz elég most már a sima multi, inkább veszek valami speciálisat!
Terhességi tünetnek gondolom, hogy még korai lenne, de valamiért elég kótyagos vagyok és zabálok ma egész nap:((( meg nagyon fázok:(((..a cickok meg ruhán kereztül is nagyon érzékenyek...
gondolom ez pár nap múlva elmúlik...?!
Kellene még valamit szedni femibion mellé? ugye nem?
Az első jeleim:(nem bizonygatnám, nem kötelező elhinni:)
12-én volt peteérésem és rá 6 napra már piszkosul szúródott a jobb oldali petefészkem. Rendesen összegörnyedtem a fájdalomtól. Soha nem éreztem még olyat előtte!!!
Két óriási, gusztustalan pattanás (és aztán a többi) jött ki az arcom két oldalán!
Idegbeteg voltam:)
Fájtak a fogaim!Amik egyébként teljesen rendben vannak!
Rengeteget ittam és pisiltem:)
5 nappal a mensi előtt a 10-es érzékenységű teszt, nagyon halványan, de már kimutatta Babócát:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?