A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ez olcso internetes teszt, szerintem tok mindegy h 25 vagy 10. MAx egyik dragabb mint a masik. En nem hiszem, h terhes lennek, ugyhogy nem lovallom bele magamat. Szerintem nem is nezem vasarnapig, de ha igen, mindekeppen szolok:))
koszonom megegyszer
Igen, nekem is eszembe jutott. :)
Dehat a Takacs adott...
Nekem Anyukám is Kati, Nagymamám is... :) Néztek is furán Anyura, hogy én nem az lettem :D
Nálunk tényleg csak az a gáz, hogy rövid keresztnév kell a kötőjeles vezetéknévhez, ráadásul az enyém ritka, a páromé gyakori... :)
Jó esélyem lett volna rá, ha fiú lettem volna, mert annak vártak :)
Nekünk már megvannak a neveink. Mivel apuka nem magyar, ezért dupla adagból válogathatunk :)
Nyugi, nálunk is le lett szavazva az Aliz, de még hátha győzök :D
Van az a Takács Nóra nevezetű csaj, valami tévés, nem? :)
Ovuteszt kész.
Totál negatív.
Ilyet is tudok hat :)
Mégsem értem azt a reggeli hőleesest.
Bár gondoltam hogy nem ovu miatt van, ha az penteken és szombaton volt pozitív.
Az en parom meg leszavazta az Alizt. :(
Neki a Zoé tetszik nagyon. De szerencsere a Nóra is. :) ami meg bejon az a Lilien. A Takácshoz passzolni kell.
De nekem joideje a Nóra kattog bent. :D na most jol kigondoltam ide. :D
Csak azért félek egy kicsit, mert egyik kolléga nőmnek említettem, aki épp a 2. sikertelen lombikon van túl, hogy 2 tüszőm van a jobb petefészekben. És azt mondta, hogy "csak kettő? Az nagyon kevés"!
De mivel még soha nem nézettem tüszőérést uh-val, nagyon örültem neki. Mert a doki szerint nincs peteérésem. ÉS olyan jó volt látni "őket" :)
de szerintem inkabb nem lehet latni, mint igen.
Ovulacio utan a mehszajnak le kell jonnie es kemenynek kell lennie, kiveve ha terhes az ember lanya, akkor felmegy es puha. Nekem tok puha..
Tied milyen?:)
Szellemcsik csak???:))
nem baj, koszi!!
Ti szoktatok vizsgalni a mehszajatokat a ciklus alatt?
Én is làtok egy szellemcsíkocskàt ☺
Szorítok hogy úgy legyen 🍀
ja, erdekes a teszteles, attol fugg, hogyan forditjuk a tesztet, ..:))) na meg a monitort!
azert koszonom!!:)))
Sziasztok, en teszteltem egyet ma du- brahibol, messze meg a mensi (meg 1 het), de esetleg megneznetek, h mit lattok rajta? Feltoltottem a kepekhez!
En olan mintha latnek egy nagyon nagyon halvany valamit.....
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?