A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok,
Én így állok ma: [link]
Szépen vándorol felfelé, csak ne vándoroljon a végén lefelé mint eddig :-(
tudja a fene már, hogy őszinte legyek :D
csak azt tudom, hogy egyfajta érdekes fájdalom folyamatosan megvan, a köldököm környékén is napok óta szurkál, a bimbókkal majd megveszek, ha leöltözök este, illetve a méhem "fájdogál" még.
mondjuk most ezek mind elég tompák, de most is érzem (ülő munkát végzek).
En igy allok ma. A felfazasom visszatert... Gondolom nem sikerult teljesen kikuralnom magam. Ugyhogy nincs mas hatra irany a doki! Es tappenz a hatralaveo napokra.
Nekem a Gábor tetszik nagyon meg a Mátyás valamiert:) lany nevben nem tudom, ugyhogy az elso tuti lany lesz:D
Nekünk is tetszik az Anna, és még az Adél, Lili.
Fiúban Ádám és Máté, de a Dávid is tetszik, csak leendő sógorom 2. keresztneve az, így én emiatt kihúznám.
Ja, én így állok ma:
Jo reggelt.
En is hozzaszolok a témához ha nem gond :)
Ha lány akkor Anna
Ha fiú akkor Noel, bar a Noel nem illik a Jónás vezetéknévhez
Sajna most se kell neveken gondolkodnom :-( Második clostis hónap se sikerült :-( De ha egyszer sikerül akkor ha lány akkor Zoé vagy Dóra.Ha fiú Benedek vagy Kristóf.
Nekünk a neme mindegy,bár én egy picit kislány párti vagyok jobban ő pedig picit kisfiú pártibb.Istenem bárcsak ott tartanánk.
Megsulok olyan melegem van.
A hő persze -0,3.
Kétlem, hogy ez már beagyazodas lenne, szóval asszem ennyit erről a hónapról is.
Nálunk az a lényeges szempont, hogy ha jön, egyedül jöjjön.
Paromeknal négy ikerpár van, ebből az egyik az occsei.
És mind a négy pár fiú..
Ja ezek a nevek is csak az én ízlésemet tükrözik :D Bár most a Tamarával barátkozunk :D
A ciki, hogy az Ármin marhára nem illik a vezetéknevünkhöz, vagyis az enyémhez, szóval valószínű kereshetünk mást :D A Dávid tetszik még (nekem) :) Ja és igen, a Dani is :)
Szép név:)
Nekem tetszik, de most kérdeztem meg a páromat, neki a Zsombor nem tetszik. Viszont a Levente tetszik mind a kettőnknek. De még nagyon sok időnk van eldönteni... :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?