A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
NE! Mondd, hogy nem lehet ilyen nevet anyakönyveztetni!
Van egy Mekis plakát, múltkor a piros lámpánál azt olvasgattuk, dőltünk a röhögéstől milyen nevek voltak felsorolva rajta!!! Nem hittem el, hogy ilyen létezik, aztán a következő gondolatom az volt, hogy ezt a plakátot egyáltalán Magyarországra tervezték??? Nézzétek meg, nagyon vicces!
szerintem simán lehet baba, próbálj tesztelni 2-3 nap múlva megint reggeli elsőből, minél tovább visszatartva előtte és ne is igyál :)
drukk!
Kitartást, csajszi!
Pikkpakk műtét és jöhet(nek) a baba(ák) :)
Szerintetek van mèg valami remèny a szàmomra?2 tüsző miatt kèrdezem.Ami tegnap a 8. napomon volt 14 mm.
Holnap kell mennem újra.
:D :) A névválasztáson mosolyogtam kicsit, igen nálunk is divat volt hogy ha fiu akkor vigye az apja nevét tovább, mivel a férjemnek az apukája is Ferenc :) De valahogy én hosszú nevet szerettem volna és nem vinni tovább a nevet. Röhejes de a vezetéknevünk is hosszú, igy egy sor szinte a nevünk, de naa, akkor is a Krisztiánnál maradtunk. A lányom Krisztina lett volna, de a sogornőm lánya is Krisztina igy sajnos kiesett. Viktória lett volna, de a névnapja akkor decemberre esett volna, a szülinapja meg januárra, igy azt is kilőttük és maradt Alexandra az is a kedvenc neveim közé tartozott :)
sajnálom hogy megjött, a tükrözés már nincs messze, elmegy az a pár nap, remélem onnantól minden rendben lesz és jöhet a babóca is :) Én kedden megyek a 12. heti uhra
nálunk épp azért nem akarná az apja nevét, mert ő is azt kapta..
adjátok másodiknak, hátha egy ilyen kompromisszumba bele megy :)
Értjük :D Nem véletlen nem gondolkodunk a Tibi néven :D
Reméljük, hogy most már gyorsan haladnak a dolgaitok :) Szorítok! :)
Sziasztok!
Rég jelentkeztem.Amint várható volt,37 nap után megjött. Beszéltem a dokimmal,jövőhéten szerdán megcsinálja a tükrözést. Nagyon lassan telik az idő. Még mindig táppénzen vagyok , de szerencsére már minden ok.
A nevek témához: nekem a Flóra tetszik a férjem Leát szeretne. Benne vagyok:) csak jöjjön. Fiú név még nincs. Nem nagyon egyezünk. Ő szeretné a saját nevét tovább vinni,mert a dédnagypapa nagypapa az apja és ő is Gyula,de könyörgöm.....szóval értitek.
arra gondoltam, ma este csinálok egy ovutesztet.
kíváncsiságból, hogy mit mutat majd.
a vasárnap negatív után abbahagytam, nem csináltam többet.
Tegnap mesélte a kolléganő, hogy a szomszédjuk vezetékneve Boldog, a kisfiuk keresztneve pedig Manó Döme.
Háááát... :D
a 6. dpon én is elszomorodtam, akkor csökkent a hőm, pedig mindig ovu után 37 volt és szinte stagnált. Az utolsó ciklusba lecsökkent majd visszament :) Remélem igy lesz nálad is. Nézd az enyém.
te látsz ebben a görbében bármilyen esélyt?
engem letaglózott ez a mai hő...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?