A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
14. dpo-n kimutatja mar egy xepil, az biztos. :)
Dehat hallani olyat is hogy valakinek 6 hetesen sem mutatta.
Bar az olyan fura.
Szorítok neked nagyon :) Amúgy én is kerestem, de nem találtam 10 est. ami jó lehet nagyon az a 3000 ft os clearblze, de olyat majd csak akkor csinálok, ha már 150% :) És elteszem emlékbe :)
Kivi leszek délután ébredéskor el e múlik a mellfájdalmam. :)
Nekem pedig enyhe hanyingerem van.
Egyáltalán nem vészes, de érzem..
Nekem két hónapja semmi tünet nem volt, egyszercsak a semmiből megjött.
Múlt hónapban meg öt napot késett..
Nincs erre mit adni sajnos.
Most is, a ciklusos oldal tegnapra jelezte a mensit.
Nem akarom elkiabalni, de sehol semmi.
Ha ma megjonnek a tesztek kissalmatol egy tizest megcsinalok.
Azt ugyanis nekem még sehol sem sikerült venni, a gyógyszertárban 25-os van csak :/
Üdvözlet minden új leendő babás anyukának:) Megy a drukk mindenkinek. Akinek ma megjött ne csüggedjen, talán a kövi hónap az övék és akkor a jézuska fogja nekik meghozni a babát:)
Akinek ma esküvője volt, annak pedig sok boldogságot:)))
Sziasztok,Szép estét!
Nekem is megjött ma.De nem csüggedek megyek és kivizsgàltatom magam,végre.Az miatt viszont nagyon izgulok. 😊
Levjaz neked nagyon szurkolok h.baba legyen,szerintem jó tünetek bìztató,vàrjuk a teszt eredményét ☺
Szuszà sok boldogsàgot! ❤
Mindenki mihamarabbi babàsodàst! 😙
Sziasztok!!! Vissza tértem ,utoljára 2013-ban jelentem meg itt, akkor minden nap itt voltam aztán megfogant a lányom!! :)
Most ismét itt vagyok mert szeretnénk kistesót! De azt hiszem nem lesz könnyű menet ő sem! :(
Üdvözlök mindenkit!!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?