A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem a második Gyerköcnél a 6 hónaptól végig elvolt dugulva az orrom és folytos orrspyt kelett használnom és amit megszületett mintha elvágták volna az orddugulásom is :DD
Jó kis tünetek! :D Remélem hozzák a babát magukkal! :)
olyan szinten el van dugulva az orrom, hogy az borzasztó
bezzeg a folyosón terjengő bagószagot érzem...
és nem kell a kaja.
ez is szörnyű :D
Én is maximum 10 mp-ig tartom bele a vizeletsugarasokat. A kicsi xepilt meg csak 5-ig.
Köszi!Nagyon görcsöl....hát kiváncsi vagyok...nagyon bizok benne h nem jön meg!!!! :)
drukkkolok hogy ne jöjjön meg :)
nem tartom benne addig, csak 15-ig, de már megfigyeltem, hogy 20-on felül ér oda a csík
Most megint elkezdett fájni görcsölni hasam...kiváncsi leszek megjön-e ...rem nem!!! :)
szerintem a 20mp az soook..
ez ilyen hosszú, rossmannos
és ahogy megfigyeltem (az ovu tesztek esetében is így volt) huszonpárig számolok, mire az első kis ablakban elkezd megjelenni a vonal, hogy szívja magábafele
10mp eleg :-) ha tovabb tartod bele elazhat a teszt
én mindegyiket mártok, félek, hogy nem tudok rápisilni, és így a tuti :D
amúgy is mindegyiken rajta van sztem, hogy így is, úgy is lehet
csak ezzel a 10mp-el van bajom, mindig inkább tovább tartom benne, lehet pedig nem kellene
lehet én mártottam őket ugyanúgy :)
Nem még. Ha holnap a hőm fent marad, akkor tervezem.
Elvesztettem a fonalat. Teszteltél már?
Hát igen, én se vagyok a türelem mintapéldánya. És pontosan így gondolom,vagy pozi teszt vagy vér,mert kezdődhet az új hónap.
Tesztem már nincs...majd csak pénteken tudok venni :) de ez a várakozás....vagy jöjjön meg vagy legyen egy egyértelmű pozi...
Szerintetek 10-es tesztet mikor érdemes a legkorábban csinálni ovu után?
Már szurkám nincs, csak alhasi fura érzésem. Mintha vérbő lennék alul vagy mi, olyan mintha menstruáció előtt lennék, pedig még nagyon soká nem kéne megjönnie.
Levjaz csinálj másik fajta tesztet holnap reggel!
A vizeletsugaras tesztet lehet mártani? vagy pont azért nem mártósnak hívják?:-)
Kriking neked mikor kellene nem megjönnie?
Bárcsak igazad lenne. Izgulok ám.
Nekem múlt pénteken volt elég erős görcs, csodálkoztam is. Aztán tegnap hajnalban enyhe, meg ma is enyhébb. Holnap vagy holnapután kiderül.
Szuszáá drukkolok nagyon!
de kár hogy kidobtad ... megnéztem volna :) én elszoktam rakni és később még ránézek. Vannak tesztek amik egyébként se egy másodperc alatt kétcsíkosodnak be, hanem várni kell 5-10 percet leolvasásukig. MIkor lesz a következő teszt? Expecttel vagy vizeletsugaras xepillel próbálkozz szerintem.
Már kidobtam a tesztet mert mikor láttam h eltünt kiis vágtam kukába...már 3 napja késik aért gondolom iylenkor már illene kimutatnia...
Megfogadtam hogy ez lesz az utolsó...és ha jövő hétig nem jön meg csak akkor tesztelek ujból!
doki pont ezt mondta. Hogy nagyon jól érzi magát odabent :D vigyázok :) Remélem hamarosan csatlakozol hozzánk babaügyileg :)
azóta nézted a tesztet? nem látszik esetleg rajta valami? amúgy a gabriel nekem volt szellemcsíkos én nem szeretem. És szerintem nem mutatja ki egyből nemvártkor... nem olyan érzékeny. nem teszed fel a képet?
:) nagyon szép :) én is veled izgulok és drukkolok :) Nekem nem várt előtt egy két nappal volt elég erős mensi görcs, pár percig tartott és elmúlt. Akkor azt hittem hogy meg is jön, de nem :) Remélem nálad is így lesz :)
További ajánlott fórumok: