A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De mitől lehet ez hogy betegen könnyebben megfogan?
Értelmes magyarázatot nem találok rá :)
sziasztok,
az is tapasztalat, hogyha valamikor betegebb vagy, lázas, vagyis legyengül az immunrendszered, akkor jobban megfogan a babó olyanoknál, akik már régóta várnak rá. Kétszer is előfordult a környezetemben, aztán volt egy kolléganőm, együtt izgultunk, hónapokon át, megemlítette, neki semmihez kedve, mert lázas, nyomja az ágyat, pedig épp pé van, mondtam neki, na, akkor erőltesse meg magát. egyszer rávette magát, most hagyta itt a céget, 7 hónapos terhesen otthon várja már a babát. Neki is bejött.
Folyamatos zabálás, még egy tünet :)))
Jó étvágyat!
Nem, csak abban, hogy Te terhes vagy :)
De abban nagyon!
:D
Vhol írta egy csaj, hogy terhesen annyit ivott mint egy teve :) mármint vizet :)
a megjövős érzés is utalhat terhességre, a mellfájdalom, izzadás, melegség érzet, szintén.
Van még vmi kérdés? :)
Csajok!
Hullámokban elkezdett fájdogálni a hasam, mintha meg akarna jönni, de mindig abbahagyja. A melleim viszont még mindig nagyon fájnak!
Az előbb levert a víz. Állandóan melegem van, és annyit iszom, mint egy kiszáradt medve.
Ez mensi lesz! :(
Köszönöm :)
Akkor legyen a fórum neve: Ufó-Klub :)
Mekkorát nőtt a pocid :) de jó is lehet :)
Ez az előző, de itt csak szept 1-től mértem és csak a hőmérsékleteket írtam/amúgy telefonon vezetem, de felmásoltam ide
Remény, persze, jeletkezned kellene a naplómba, mert az titkos.
Renii, nem látom a jelentkezésedet még mindig..:(
Azt hiszem én láttam már ilyet!!! :) De a férjem hülyének nézett, hogy azt biztos nem láthatnánk szabad szemmel...de ha 2cm-s, akkor miért ne lenne látható :):):)
Megnézhetem én is?! :)
Így már látom :) Nem vagyok egy nagy görbe szakértő, de feltűnően magas az alaphőd, tuti mindig ugyanabban az időben mérsz?
Ha kicsit alacsonyabbra tenné az alaphőt, sokkal jobban nézne ki :) De így is nagyon ígéretes!!! Az együttlétek a legjobbkor történtek, bár én inkább a 15. napra tenném az ovut, vagy ha tuti a teszt, akkor is a 16.-ra és már akkor is a 8. dpo-n vagy, ami alap esetben tök jó, hogy a hőd még mindig ilyen fent van, csak úgylátom te se vagy egy egyszerű eset... mert előző mensikor is ilyen fent volt a hőd :/ Így viszont nehéz lesz megállapítani, hogy mi a helyzet.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?