A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
:( Istenem... de rossz lehet! :( Annyira sajnálom, hogy ennyit kell küzdenetek! :(
Nagyon remélem, hogy hamarosan sikeresek lesztek!!!!
igen (illetve van vmi pro seed nevű gélféleség, ami állítólag ezen segít, de elég drága, én nem próbáltam, mert már nem hiszek benne)
és miután ez nekünk kiderült, én komolyan bíztam az inszem sikerében, de úgy tűnik, ez csak egy gond volt a sok közül, így most már lombik. csak már kezdenénk...
Ilyet annó nekem is akartak csinálni, de végül nem került rá sor.
Jól tudom, hogy ezt csak inszeminációval lehet kiküszöbölni?
Hihetetlen vagy:)
Ilyen nőt még nem láttam...:) komolyan.
már hányingered is van, de ráfogod a kajára :D
Kész vagyok Tőled.
Ó, de kár! :( Kíváncsi lettem volna pedig.:)
Én jól vagyok, köszi, kész az ebéd.:) A narancsteától majdnem hánytam, úgyhogy azt hanyagolom...fura korábban nem, csak a múltkor meg most.
Támogatom :)
A cseppet megrendeltem, Venus csepp, de van benne cickafark is, csupa női cucc, hétfőn már csepegtetem:)
Akkor megnyugodtam :)
Énis örülök, hogy túl vagyok rajta és jó lett az eredmény is :)
Márcsak PÉ kéne :D Addig nem megyek sokra az átjárható kürtökkel :D
Szia Drága! :)
Enyhe mensis érzés még nekem is volt 1-2 napig, illetve feszítő érzés is. :) Nem lesz baj! Már sínen vagy! :) Nemsokára ott lesz a babó! :D Úgy örülök neked csajszi! :) <3
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Nekem gyötrelmes éjszakám volt, fájdogált a hasam, feszített, meg rémképek gyötörtek, talán a mekis kaja is közrejátszott, amivel párom megtömött este 8kor :) Enyhe mensis görcsök vannak még a vizsgálattól, de remélem holnapra kutya bajom!
Kolett!
Csak semmi pesszimizmus :)
Szia Iza!
Nem tudom mennyi, mert ma reggel már feleslegesnek találtam méregetni. Még nem jött meg, most nem is fáj a hasam, mint szokott már ilyenkor. A melleim még mindig hatalmasak, és nyomásra fájnak. A pocak alja duzzadt. Kivételesen nincs "szorulásom", sőt... befelé a munkába már a végén futottam. :D
Te hogy vagy? :)
Jó reggelt! :)
Kolett? Mennyi a hőd ma reggel?
Lányok,
Azt azért nem értem, hogy hogy vannak szabályos ciklusaim +/- 2 nap, ha nincs ovum? :)
És tényleg nincs, (progim, 21.nap, 0.5:)) de akkor hogy estem teherbe febr.ba ??? :) vagy van olyan h csak egy minimális tüszőcske van, amiből normál terhesség nem alakulhat ki?
jelentkezem az űrlény ufok szakkörbe :)
Igen ha lesz végre PÉ-m akkor utána sima ügy lesz ;)
Hétfőn jelentkezz az eredménnyel, arra akarok kelni :)) Köszi, Neked is, puszi!
Igen énis abban bízom, hogy 2-3 hónap és bekopogtat a gólya végre :)
Igen elég fárasztó volt és nagyon nagyon kellemetlen.Férjem közölte velem hazafelé jövet a kocsiban: Jajj én annyira kikészült em :))))
Férfiak, jobban megviseli őket ez az egész m minket nőket a fájdalom!
Szia!
Örülök, hogy minden rendben volt! A peteérést is megoldják, aztán jöhet a mehet :)))
Pihenj egy jót, gondolom kimerültél!
Sziasztok lanyok! Jelentem tul vagyok rajta! Borzalmasan kellemetlem volt es feszitett de tuleltem:)! Mindket vezetom teljesen jol atjarhato nem volt gond! Viszont nincs peteeresem ugy nez ki de ezt mar tudtam a progi ertekbol! Nemsokara ujabb vervetel es closty kura es johet a babo!!!! :)
Minden a legjobban alakul:)! Koszonom a drukkot lanyok nagyon kedvesek vagytok ;) kellemes hetveget Nektek! Kolett hetfon reggel teszteredmenyt kerunk!!!!! :) puszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?