A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Na lányok! Mire beértem megjött! Már a metrón elkezdtem görcsölgetni.
Szóval rólam ennyit... ki is gyanús mostanában? :)
Megyek veszek be görcsoldót...
Kolett, Kolett!
Ne táncolj az idegeinken. :-)
Csinálj ma is,meg holnap is. :-)
Sziasztok!
Sajnos tesztet csak ma tudok venni, mert vidéken nem tudtam. :) Ha fontos a reggeli vizelet, akkor csak holnap tesztelek. :) Amúgy még mindig nem jött meg. :)
Kolett!
Egy egész fórum Neked drukkol!
Pozitív tesztet kívánok!!!
Várunk holnap!
Nekem még mindig nincs semmi tünet.
Talán édességehetnék, megettem egy fél tepsi almás pitét. Pedig 7 éve nem eszek liszteset és és 1 éve semmi édességet, csak ritkán :D Eddig remekül megvoltam nélküle, de ma nem bírtam magammal :D
De az gyanúsabb, hogy pénteken megettem egy literes üveg csalamádét tejföllel :D lol
Lehet majd most :)
Nekem mikor megfogant az álmodtam, kinyitok egy nagy fehér ajtót, mintha beengednék vkit :))
Először nem tudtam mit jelent, majd egy hát múlva kiderült :) De sajnos ő nem maradt velem...
Készülj fel, hogy az álmok sosem hazudnak!! Szerintem ez nagyon jót jelent!
Én is megálmodtam a terhességem, mikor megfogant...de szép is volt! :)
Hát azt elhiszem :) Sikerülni fog, hidd el :) Ha minden "hibát" elhárítottak már a dokik akkor lehetetlen, hogy ne sikerüljön :)
Milyen jó kis szülinapi ajándék lesz ez :)
Csak annyira emlészem az álmomból, hogy nem bírtam ki, mensi előtt egy nappal megcsináltam a tesztet és olyan hirtelen be-kétcsíkosodott, hogy fel sem fogtam, hogy mi van :D Aztán azon paráztam, hogy hogy mondom el a főnökeimnek :D
5 éve megálmodtam, hogy valami történni fog a nagybátyámmal, nem tudtam, hogy mi, csak hogy nagy baj van. Másnap elmentem hozzá, hogy megnyugodjak. Mikor mentünk el, még visszanéztam a kocsiból és olyan lelki fájdalmat éreztem, mint még soha, elkezdtem bőgni. 2 nap múlva hívtak, hogy szívrohamot kapott és meghalt. Fiatal volt, nem volt semmi baja.
Tényleg jelentkezem az ezo tévéhez :D :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?