A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én tök jól :) Tünetem még egyenlőre mindig nincs. Tök nyugodt vagyok, energikus..még magamhoz képest is :D Van még egy hetem a tesztig :)
Na és mit mond a mágus férjed? És Te mit gondolsz?
Szia! :) Okés! Benne vagyok! :)
Szerintem nem vagyok amúgy terhes... :) Ez egy újabb "humoros megnyilvánulása" az életnek, és közben röhög rajtam. :)
Reggii, nekem is volt hycosym, nem fájdalmas.
Kolett, most már ha tényleg terhes leszel, mindenkit lebetegítünk és beléimádkozzuk a gyereket :)
Köszönöm Nektek lányok, indulok is.
majd jelentkezem!
Nem lesz semmi gond, nyugi :)
Valszeg nekem is csinálnak majd, ùgyhogy feletébb figyelem most a soraidat :)
Egyébként utána olvastam a dolognak és a legtöbben azt mondták, hogy kellemetlen (van akinek kevésbé, van akinek jobban) de nem fájt.
Kitartást csajszi, minden rendben lesz:-)
Jah akkor azt nem tudom összehasonlítani, mert én ébren leszek :)
Bár sztem el fogok ájulni ami lehet jobb is lenne :)
De közbe se?
Téged nem altattak?
Pozitív vagyok, tudom hogy elzáródva nem lehetek vagy ha igen, nem nagyon :)
Csak a fájdalomtol parázok, h annyira fog fájni hogy szívem szerint ordítanék majd.
Írni fogok ha végeztem, sztem csak este 8 fele fogok hazaérni!
<3
Én meg már gondolkozni se bírok, meg írni se mert kezdek remegni az idegtől.
Nemsokára indulok...hycosy-ra
Izguljatok értem lányok! Nem vagyok egy parázós fajta, eddig mindent kibírtam, remélem ez is menni fog :)
És ezt lehet kezelni? vagy az olyan életbe nem tud teherbe esni?
Úr Isten, remélem nálam nem ez van :)
Persze Nálad biztos azért sikerült most.
Azért a pm nagymértékben befolyásolja a terhességet, pláne ha ennyire tulmőködött mint Neked... 0, akármennyi...képtelenség lett volna sztem ha akkor megfog. most már szabad volt a pálya és minden úgy akarta, hogy sikerüljön :)
Van ilyen h vkinek ellenanyagot termel a szervezete a sperma ellen? Én még ilyet soha nem hallottam.
(de ez nem jelent semmit!)
Szerintem olyanoknál lehet, akiknek ellenanyagot termel a szervezetük a sperma ellen. Amikor betegek, akkor máshova összpontosul a test védelmi rendszere. :) Csak erre tudok gondolni.
Amúgy nálam még az is beleszólhat, hogy nemrég vették ki a pajzsmirigyemet, ami túlműködött. Tehát túlzottan védte a szervezetem minden ellen.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?