A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Most csináltam, halvány pozi lett, úgyhogy vagy nincs PÉ-m tényleg vagy erősödni fog holnap, majd kiderül.
De most úgyse tudunk együtt lenni ugyhogy végülis csak a kíváncsiság hajt :)
Szerintem nem azért szúrkál, mert peteérésed van, de nem akarom elvenni a kedved :S ovu teszt?
on: ma sem lettem tünetgazdag. Most egy kicsit fájdogál a hasam, de nem vészes. A hangulatom remek :)
7 éves a fiam, 3 a lányom :)
Majd nem dicsekszek velük ;)
Ma már lettek tüneteim, olyan meg fog jönni félék, de amíg nem jön meg, addig van remény :)
Igaz, kicsit irigylünk (na jó, csak a magam nevében beszélek :) ), de maradj, légyszi! ;)
Mekkorák a gyerkőceid?
Engem is nagyon feldühít az ilyen, megértem, hogy így érzel :/
Remélem én maradhatok, attól még, h nem az elsőt várom. Esküszöm, nem vagyok idióta p..a :D
Szerintem mind hasonlót érzünk ilyenkor.
3 barátnőmnek is van babája, 1 éves, 6 és 4 hónaposak. A 4 hósról hetente kapok fotókat, volt már, h elsírtam magam rajta...
Az ilyen felelőtlen p.csáktól meg egyenesen kiver a víz!!
én nagyon sokszor, akárki terhes lesz a közelemben. persze van akinek örülök, mert tényleg vágyik rá, de az ilyen idióta nőktől akik mindennel csak nem anyának valók énis kikészülök.
szegeny, megértem, mit érzel, remélem egyszer eljön majd a te időd is...
Hmmm, talán ma van pé-d?? Vagyis ma is? :)
Kapd el este az embert, sose tudni. ;)
Már ha nincs a mensitől diszkomfort érzésetek. Minket most már semmi sem zavar. A babáért bármit a mottónk. :D
köszi :)
holnap sztem az lesz, ha továbbra sem múlik el.
nyugi!
én is paráztam. a vérezgetés nálam 3-4 napig is eltartott, folyamatosan csökkenő intenzitással. furcsálltam is, hogy vajon ezek után majd még a mensi is ugyanúgy meg fog jönni? és igen, az is volt utána, ahogy kell.
igen 12.ik napon voltam... ez még nem mensi...
olvastam olyat h vki 1 hétig vérzett utána, sőt van akinek beindította a mensit is...szóval remélem csak én parázom tul.
Fertőzések miatt kaptam Tarividet 10db-osat, napi 2 szemet kell szedni, de már minden bajom van tőle, totál szédülök. Beszedem persze. Vettek le baktériumtenyésztést is, aminek szerdán lesz meg az eredménye, ha ne adj Isten vmi specko bacim van, utána arra is kapok bogyot... (remélem nem lesz) Szedek mellé Normaflore-t persze, meg rengeteget iszom, hogy ürüljön belőlem.
Tegnap barnáztam, ma viszont kicsit több élénkpiros vérem jött, tettem is be egy rendes betét, de kicsit félek...
ha antibiotikumot kaptál, szedd be az utsó szemig, ez fontos.
a pecsételgetés sztem normális, majd elmúlik. az antibigyó mellé esetleg szedj Normaflore-t vagy hasonlót. miért kaptál amúgy gyógyszert?
Szia!
Köszönöm, megvagyok. Te?
Lányok! az lehet, hogy pénteki hycosy után én még mindig pecsételek???
Szombaton csak a hasam fájt, semmi vér, tegnap már volt pecsételés meg ma is tart... ettől az erős antibiotikumtól meg rosszul vagyok már, holnap már nem veszem be.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?