A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ma nagyjából egyforma erősségű lh tesztet teszteltem, ma este érdemes együtt lenni, vagy holnap?
Ma sincs még semmi, a mensinek előjele sincs, semmi hasgörcs mint ami általában szokott lenne előtte egy nappal már, de amúgy tünetem sincs az égvilágon semmi ami esetleg terhességre utalhatna, talán a mellem lett egy kicsit érzékeny érintésre, dehát az mensi előtt is szokott. Már alig győzöm kivárni, hogy ebből mi lesz, tesztelni még nem akarok, nem akarok csalódni, még várok pár napot biztos ami biztos. Neked viszont megy a drukk a következő ciklusban.)
Sajna rossz hirekel jövök a tesztem ismét negativ,habár a menzeszem már 2 hete késik...
Igy most fogalmam sincs hogy mi van...
Szia!
Legutobb, Mikor megjott En is megfogadtam hogy most akkor leallok a folyamatos agyalassal, ez 10 napig sikerult :) ma vagyok Mensi utan 10. Napon, hat mar Elkezdtem ujra figyelgetni magam, remenykedni, Pedig meg p.e. sem volt :) szoval Szerintem aki Nagyon szeretne babat, nem fogja tudni kikapcsolni az agyat, tudat alatt ugyis mindig remenykedni fogsz, es a megfelelo idoben elkezded produkalni az osszes letezo tunetet :) azert Nagyon drukollok hogy Minel hamarabb pozitiv teszttel orvendeztess meg minket! :) Mindent bele! Mi is elkezdtuk az e havi edzes tervet :) puszi
ezaz csajszi,.....ma buli van...nálunk is .
Én amikor utoljára azt mondtam berúgok mint a szemét, közepesen sikerült is, másnap megtudtam hogy terhes vagyok :DD
sajnálom... Sokszor vagyok én is így.. :(
Sziasztok Csajok! Néha erre tévedek, bekukkantok. Elég régóta vágyunk mi is Babára... Most vagyok 11.dpo-n.
Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok! :)
Délelőtt még kicsit reménykedtem, mert általában reggel 8 körül szokott megjönni, de legkésőbb délig. Nem volt semmi jele, gondoltam, hátha mégis szerencsém lesz. De már most kezdek "bebarnulni" :D Na de neked drukkolok :)
on: Most egy kicsit visszavonulok. Kezdek rákattanni egyre jobban erre a baba témára, úgyhogy még most kell álljt parancsolni, nem szeretném, hogy e körül forogjon minden. Likvidálom a hőmérőt (már úgyis teljesítette a feladatát), nem veszek tesztet és nem jövök ide sem.
Ééééés ma berúgok mint a szemét :D
Mindenkinek boldog gyermekáldást kívánok :)Prosit!! :D
szerintem se
nekem is sokszor volt már, hogy alvadt, nagy vérdarabkák jöttek...
Endokrinológia vizsgálatok voltak? pajzsmirigy, inzulinrezisztancia?? Genetika?
Nekem jó másfél év után derült ki az inzulinrezisztancia, sajnos tavaly nekem is volt egy vetélésem :/ Persze a nőgyógyász legyintett, hogy minden rendben...nem tudom honnan gondolta?? Úgy kellett kikönyörögnöm a genetikai vizsgálatot, az endokrin oldalt meg teljesen magamtól indítottam el, hát és kiderült még sincs minden rendben.
Nekünk 11 hónapja nem össze már, de nem keseredel el, úgy vagyok vele, hogy jön amikor jönni kell, így kell felfogni, csak pozitívan, hiszem, hogy nemsokára lesz babóm.) Veled mi a helyzet mára?? Nekem még semmi, még csak jele sincs, hogy készülődne valami, a barnázás ami kedden és szerdán volt teljesen megszűnt.
Szia! Hormonjaid rendben vannak? Tsh? Miket néztetek meg eddig? Elég sokszor a dokik nem elég alaposak sajnos.
Az alvadt vérdarabkák maga a leváló méhnyálkahártya. Ez egyáltalán nem jelenti, hogy megfogant a baba.
De akár a ciszta kifakadását is jelentheti,mert nekem volt ilyen darabos mikor kifakadt januárban.
Azt jelenti hogy megfogant a baba,de nem volt életképes.És azért vannak alvadt vér darabkák.
Nekem most 6 hónap alatt kétszer is volt ilyen, de fogalmam sincs, h mi lehet az :/
Sziasztok, uj vagyok a forumon na meg a terhesseget illetoleg is :) az lenne a kerdesem a tapasztaltabbak koreben, hogy egesznapos alhasi fajdalom plusz szuro jellegu fajdalmak valamint puffadas lehetnek nagyon korai terhesseg jelei? (mivel kivant terhesseg ovulacioval egybeesik) Tesztet meg korai lenne csinalnom.
Aranyos vagy :) Nem nagyon reménykedek benne, a hasam is görcsöl már 3. napja. Így a nap végére már beletörődtem :) Reggel eléggé el voltam keseredve, volt egy kis picsogás :D :D :D Tiszta hülye pi..a leszek a végére :D A férjem persze azon akadt ki, hogy ezen képes vagyok bőgni :D Persze valahol érzem én, hogy teljesen normális, hogy nem jött össze másodjára sem... de hát na!! Olyan nehéz ezt átélni... nem is tudom hogy bírja ezt lelkileg akinek évek óta nem sikerül...
sziasztok lányok,van egy kérdésem,az előzményeket ismeritek már....tegnap megjött,de nagyon világos piros ,és nagy vérdarabok vannak benne,ilyen még nem volt nekem ,ez mi lehet..valaki volt már így
Sajnálom hogy a te pasid így áll hozzá, mi 1 éve próbálkozunk, és ahogy megemlítettem neki a vizsgálatot rögtön mondta is, hogy persze elmegy, ezen nem múljon. Mondjuk nekünk 15 km-re van ahova vinni kell, úgyhogy bevivős módszer lesz.)
Ne add fel, lehet hogy ennyire korán még ki sem mutatja. ) Várd ki a holnapot hogy megjön-e aztán majd csinálj még egyet. Most én is úgy vagyok hogyha holnap nem jönne meg, akkor nem csinálnék rögtön csak rá pár nappal.
Akkor már tudod hogy nem vagy egyedül.Ezeket a pasikat meg össze kéne akkor kötni.Nekünk mintha olyan jó érzés lenne mikor az orvos vizsgálgat minket áááá.Nálunk az a gond hogy itt helyben nincs labor csak 30 km,igy nekünk a bevivös módszer sem alkalmazható csak az ottani mintaadás
Eddig az én párom se akart elmenni, igazából most se nagyon rajong érte szerintem , de mondtam neki hogy nagyon elegem van és ennyit igazán megtehet ha már én annyi nődokinál voltam és laparra is elmentem. Azt mondta el fog menni, de hát nem tudom. Hiszem ha látom. Tudom , hogy nem segít hogy kiborulok, de nagyon rossz, hogy nem sikerül. Félek , hogy sose fog összejönni. Hu ti is régóta próbálkoztok akkor. Sajnos a pasik nem akarnak elmenni ilyen vizsgálatra. De olvastam hogy sok helyre be lehet vinni a mintát csak egy órán belül oda kell vele érni, és akkor nem ott kell "csapolni". :) Bár nem tudom az mennyire ad úgy jó eredményt.
Nyugodj meg az nem segit ha kiborulsz.Téged kivizsgáltak minden ok,de a párod is ment kivizsgálásra?PL.nálam is minden ok,de nekem a párom nem akar elmeni mi 1,5 éve probálkozunk.Igy megértelek hogy mit érzel,de ne csak a negativ dolgokat lásd,probálj meg pozitivan hozzáálni a dolgokhoz,hidd el az segit.Valakinek mikor össze is jön van hogy nincs semmilyen tünete.Nekem az elsövel a második hó közepén kezdödtek a rosszulétek,hányás.A másodikal pedig egyáltalán semilyen tünetem nem volt.Szóval pozitivan.
Elegem van már nagyon csajok. 1 éve és 7 hónapja nem jön össze a baba. Már laparoszkópián is voltam és nem találtak semmi olyat ami indokolná hogy nem jön össze. Nincs elzáródás se endó se semmi. Rengeteg teát meg kapszulákat meg mindent kipróbáltam de semmi. Nagyon elegem van. Teljesen úgy érzem már hogy nekem sose lesz. 2 éve volt egy spontán vetélésem. Nektek amikor összejött mensi előtti napokban volt vmi tünet ami bizakodásra adott okot? Nektek a mensi előtti napokban volt mellfájdalom, vagy szédülés vagy bármi vagy nektek mikor kezdődtek a tünetek?
Sajnálom :( Fel a fejel ...nekem is az elsö tesztem negativ lett
Sajnálom :( Fel a fejjel!
Na lányok, én is kiestem a kosárból. Nem vártam szombatig, ma reggel produkáltam egy csodálatos negatív tesztet. Kíváncsi vagyok, hogy holnap megjön-e, de nem fűzök nagy reményeket a dologhoz. Eléggé el vagyok kenődve, de hát ez van :(
További ajánlott fórumok: