A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ne izgulj, ez nincs így. Nekem nem voltak "próba terhességeim" pedig volt kettő igazim már :) nekem 3-3 hónap után jött össze annó. A nővéremnek viszont mindig elsőre (neki is 2szer) ez amolyan alkati dolog.
Viszont ha most hagytad abba a gyógyszer én még nem szurkolok.. :( a gyógyszer fokozza a problémákat a babánál (mégis csak megbontotta a hormonháztastásodat) és az 3-6hónap mire ürül. Persze ez sem törvényszerű, vagy egy ismerősöm aki 3 gyerekéből 3szor gyógyszer mellett (és nem utána) lett terhes és mind egészségesek lettek. :)
Nekem a jobb petefészkem szurkált, de egyfolytában, plusz a mindjárt meg fog jönni érzés, pici mellfeszülés. De a petefészek szurkáló érzését egészen a peteéréstől kezdve éreztem. Elég sokáig...
27 hkm :)
A hasszurka lehet beágyazódás, viszont a mindjárt megjön érzés,tudtommal csak akkor van, ha már beágyazódott.
Sztem minden esélyed megvan rá...
MÁrcsak 1 hetet kell kibírni :)
Miota próbálkoztok?
Az IR-nek milyen tünetei vannak?
Mensid rendszeres?
Igen, 2 hete kezdődött az IR kezelése....a progiszintemet meg nem tudom, mert egyszer nézték 21 napon, de rosszkor, pont peteérési időszakban voltam, így az majd meg lesz ismételve.
De azt mondta a doktornő, ha az IR rendeződik, rendeződnek a hormonok is. Remélem!
Oké!
Ha minden jól megy hét végén tesztelek. De nálam sem minden oké, IR-em van...kérdéses hogy nekem is egyáltalán van-e peteérésem. Csak reménykedek benne. Meckformint 2 hete szedem.
Hát nem tudom, lehet, hogy alkatfüggő, mert én a fiammal végighánytam a 9 hónapot, most azért lényegesen kevesebb, de ez azért is van, mert tudom kezelni, extranyugodt vagyok (a szokásosnál is stb), és sokszor a hányingerből nem lesz hányás, de ez a mai pl. egy tüsszentésből lett..:) Vannak, akik egyszer sem hánynak, meg állítólag kutya bajuk, meg a munkahelyről mennek szülni...na, hát ez nekem ismeretlen fogalom, de ilyen is van. Szóval megijedni nem szabad, mindenkinél más.:))) A babáért mindent.:)
A lazaság bejön szerintem. Amikor megfogant azt mondtam én is, hogy jön, amikor akar, most már nem depizek rajta...és jött! :))))
Pár hónap múlva jobban fog jönni ez a drukk, egyelőre nincs sok esély a babára, ugy 1% :)
Majd értesíts minket a fejleményekről.
Mikor tesztelsz?
Amúgy most szembesültem vele, hogy mi a gond nálam, sárgatest elégtelenség, ami miatt alacsony a progim, és lehetséges hogy a luteáris fázisom is emiatt tul rövid.
Ha vkinél ilyen van, annak nincs is PÉ-je nem tudja vki? Na ha ezeket elmondom a dokinak jövő héten vagy elzavar vagy dob egy hátast :)
Ezt mivel kezelik nem tudja vki?
Én azt vettem észre, pihenésre elmúlik....
Drukk neked is! Én hétvégére nem várom...
Szia!
Nekem tegnap este iszonyú erősen szúrt a derekam, még soha nem éreztem ilyet, ma pedig reggel óta mensis görcseim vannak...
Nem feszül, meg semmi, hanem mindjárt megjön érzés...
Na majd meglátjuk, megy a drukk Neked!
Szia!
Bár én még nem tudom mi lesz ennek a ciklusnak a kimenetele, de én pé óta érzek ilyet,hasfeszülést főleg...
De hogy ez majd jó jelent-e...nem tudom
Babás lányok!
A nemvárt előtt hány nappal éreztetek mensis görcsöket? Már aki érzett?
Nekem 5-6 nap múlva kell megjönnie elvileg, de ma nagyon erős mensis görcseim vannak egész nap. Pedig én csak 1-2 nappal a mensi előtt érezgetem a hasam néha...
Lehet a fránya Aviva torna előbbre toltva a mensimet.
Azért profi nem vagyok :D
Ez az esés jó jel, és igen lehetséges, hogy most van az ovu, de ezt csak akkor tudjuk biztosra mondani, ha legalább 3 napig fent is marad a hőd (vagyis magasabban, mint a 36,3). Ha esetleg a hüvelyváladékot is néznéd, a tojásfehérjeszerű, nyúlós nyák az ovu jele, az is lehet megerősítés (de ez nem előírás):) Az időzítés ezek alapján tökéletes, mert még a szombati katonák is életképesek, és én is ezt javasolnám, hogy mától pár napig legyetek együtt :)
Sokféle vélemény van, azt is mondják, hogy csak minden második nap kell együtt lenni, hogy legyen idejük újratermelődni a spermáknak, de ezen, és a ciklus.hu fórumján is inkább a minden napos maratoni együttlét vált be azoknál, akik már kismamák :)
Szóval szerintem is jobb, ha minden napra jut egy együttlét, legalább ebben a pár napban :) Hajrá! ;)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?