Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

139081. Primm (válaszként erre: 139079. - IzaHold)
2014. nov. 3. 09:34
Hányás az utolsó előtti hónapban? Biztató :D Bocsi, nem téged nevetlek ki, csak azt mi kis naivan elhisszük, hogy az csak az első 3 hónapban lehetséges :D Hát mindenesetre kitartás neked a hátralévő időhöz :) Én már sokkal jobban vagyok, mint amikor megjött. Akkor el voltam keseredve, de az csak pár nap :) Aztán volt egy jó ferde éjszakám is, ahol sikeresen kitomboltam magam, de úgy érzem segített. Sokkal kevésbé vagyok görcsös, mint eddig. Hátha ez a lazaság kell a fogantatáshoz :D
139080. IzaHold (válaszként erre: 139077. - Primm)
2014. nov. 3. 09:25
Köszönöm, aranyos vagy, növöget rendesen. :)) Szerintem a hétvégén is nőtt!! Amikor kinyomja magát már nagyon nagy!!! :)
139079. IzaHold (válaszként erre: 139076. - Primm)
2014. nov. 3. 09:24
Köszönöm kérdésed, ma nem túl jól, már volt egy hányás és nagyon fájnak a csontjaim, elég nyűgös nap lesz a mai, de egyébként jól vagyok, köszönöm.:))) És te?
139078. 000a221d50 (válaszként erre: 139047. - Primm)
2014. nov. 3. 09:22
Igen, én :D De nem rúgtam be végülis annyira, még inni sem volt kedvem :D De olyan érdekes, hogy ahogy átléptünk a novemberbe, teljesen megfordult a hangulatom. Múlt héten még morogtam mindenkivel, utáltam az egész világot, most meg újra happy :) Nem is kell védekezni :) Ha most akar jönni, had jöjjön :)
139077. Primm
2014. nov. 3. 09:16
Most néztem a képeidet, mekkora már a pocakod! :) Olyan szép!!! :) <3
139076. Primm (válaszként erre: 139074. - IzaHold)
2014. nov. 3. 09:10
Hééj, szia kismamánk :) Hogy vagy(tok)? :)
139075. Primm (válaszként erre: 139069. - Mamika79)
2014. nov. 3. 09:09

Sajnálom. Reméljük a férjek is olyan hamar regenerálódnak, mint mi. Én legalábbis az első pár napban iszonyatosan el tudok keseredni, a mensi végére viszont ennek már nyoma sincs hálistennek :)

Egyébként használtok valami módszert, hogy tudjátok mikorra "kell" időzíteni az együttléteket? Bocs ha már írtad korábban, de olyan sokan vagyunk itt, nem emlékszem. Mert mi kb egy fél évig csak spontán voltunk együtt, és már épp kezdtünk volna elkeseredni, hogy nem sikerül, amikor elkezdtem hőmérőzni és akkor világosultam meg, hogy fél éven keresztül kb egyszer sem voltunk együtt a megfelelő időben. Párom már elbizonytalanodott, hogy nincs-e valami baj velünk (ő inkább magára gondolt) de megnyugtattam, hogy csak rosszul időzítettünk :) Így végülis még csak ez a második hónap, amikor tutira megyünk, így nem olyan elkeserítő a helyzet, mintha azt mondanánk, hogy 8 hónapja nem sikerül.

139074. IzaHold (válaszként erre: 139048. - Primm)
2014. nov. 3. 09:06
Én is gratulálok a pozitív tesztelőknek!!! :))) De jóó!!! :)
139073. IzaHold (válaszként erre: 139063. - Talpraállok)
2014. nov. 3. 09:04
Az első három hónapban jobb, ha semmit, vagy ha igen, abból is a felét veszed be. Algopyryn, Algoflexet mondta mindkét háziorvosom. Most utóbbit vettem be, de csak felet, annó pedig előbbit, mert akkor még csak az volt és vény nélküli volt még. Próbáld maszírozni, sok vizet inni, sokszor segítenek, vagy legalábbis enyhítenek ezek is.
139072. Primm (válaszként erre: 139063. - Talpraállok)
2014. nov. 3. 09:01

A rubophen tájékoztatóján ez áll: Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Én emiatt nem mertem bevenni, amikor úgy gondoltam, hogy talán terhes vagyok. Viszont kutyául fájt a fejem, és végül a masszírozás segített. Magam sem hittem benne, de elmúlt a fájdalom. A nyak és a fej hátsó részét masszírozta párom (majd később magamnak is, mikor ő nem volt kéznél) és pár perc alatt sokkal jobb lett.

139071. Regii
2014. nov. 3. 08:40

Sziasztok lányok!

Kivel miújság?

Ki a következő tesztelőnk?

A pozitív tesztelőknek gratula... Reméljük folytatódik a hónap szuper pozi áradata (itt nem magamra gondolok persze:), majd pár hónap múlva)

139070. mamika79
2014. nov. 3. 08:39
Talpraállok! Neked is tiszta szívemből gratulálok! Ez a november iszonyatosan jól indul!
139069. mamika79
2014. nov. 3. 08:31

csepplepi, szívből gratulálok! első hónap?

nekem megjött a hétvégén. férjem jobban kivan, mint én:(

139068. Primm (válaszként erre: 139060. - Asarje)
2014. nov. 3. 08:22
Sajnálom! :( De meglátod hamar túl leszel ezen a pár napon, és utána sokkal könnyebb lesz az egész, és sokkal boldogabbá tesz az új hónap is :)
139067. Csepplepi
2014. nov. 2. 21:38

Nem vagy hülye csak babát szeretnél :)) egyem meg, minden oksi lesz meglásd !

Ja amúgy csak egy tipp: (mi ezek alapján "kalkulaltunk" apával az egyuttletek alkalmával ) letöltöttem a womanlogot a telomra, betaplaltam az eddigi adataimat a mensesemmel kapcsolatban. Bejelolgettem, h mikor mit érzek blabla....merthogy en semmit nem éreztem ha megjött vagy előtte meg utána sem. Igazából sosem fajt semmim. Igy nem nagyon alapozhattam a testem jelzéseire. Nos a womanlog előírja mikor van az ovulacio es mikor lehet esély rá. Na mi úgy okoskodtunk, h sperma élettartama 48 óra igy gyakorlatilag azon időintervallumban 48 óránként igyekeztünk gyártani xdxdxd Persze volt h fáradt voltam volt h szolgált 24 órában igy akkor nem volt projekt:) de arra figyeltünk h az előírt napon lehetőleg tuti! Es miután nekem valahogy nem adja ez a na csináljunk babát - apa meg nem feltétlenül az a kreatív fajta, igy kezembe vettem az irányítást ! Szexi haloing(sose vettem ilyeneket) frankó séró, kiló parfüm 1,5 óra tükör : es a gondolat, h na baby ma en leszek a vegzeted asszonya! :))) hat apucit le sem lehett lőni, es tudjatok mintha aznap en is lazább lettem volna. Nem volt az a gyártósor feelingje:) ....bejött

139066. zsuzska982
2014. nov. 2. 20:10

Sziasztok lanyok!

Egy ideje nem irtam, de olvaslak benneteket, gratulalok a pozitiv teszteloknek, a tobbieknek Pedig sikeres honapot kivanok! :) En a 20. napon vagyok, meg egy het van kb a nem vartig. Kerlek benneteket senki ne kovezzen meg, es ne iteljen el, de most eloszor " önvizsgalodtam ". Lehet hogy van aki ezt Nagyon gaznak tartja, de ugy ereztem ezt meg kell most tennem. Szoval a mehnyak fel van puhulva, olvasgattam, es allitolag ha sikerult teherbe esni, akkor a meh es mehnyak felpuhul, majd kesobb kemenyebb es zart lesz... Hat nem tudom... De most valahogy a megerzesiem is sokkal erosebbek... Ha most sem sikerult, akkor tuti megorultem :) es megegyszer lecci lecci be nezzetek hulyenek :(

139065. Regii (válaszként erre: 139063. - Talpraállok)
2014. nov. 2. 18:18
Algopyrynt lehet szedni bátran, csak diclofenac hatóanyagú fájdalomcsillapítot nem, pl cataflam, flector...
139064. Asarje (válaszként erre: 139063. - Talpraállok)
2014. nov. 2. 17:33
Azt hiszem a Rubophen megengedett a kismamáknak. Persze módjával. Esetleg próbálj lelazulni. Nyak és fejmasszírozás is segíthet.
139063. talpraállok
2014. nov. 2. 17:01
Remélem, tudtok segíteni. A hàziorvosom - mikor mondtam neki hogy szeretnénk babàt - mondta, hogy nem szedhetek bàrmilyen fàjdalomcsillapót. Emlékszem, hogy az algoflexet tuti nem szabad. Sajnos elég fejfàjós vagyok, most is szétszakad a fejem. Tudjàtok, mit vehetnék be ellene???
139062. Pocokpocoló
2014. nov. 2. 16:18
Köszönöm Csepplepi :)) én is szorítok mindenkinek, és Nektek pedig jó egészséget! :)
139061. monita11 (válaszként erre: 139043. - Talpraállok)
2014. nov. 2. 16:11
Nagyon örülünk és gratulálok! reméljük mindenki pozitivat tesztel majd:)) Én is jelenleg még várakozó állásban vagyok:)Holnapra kellene megjönni a mensinek.
139060. Asarje
2014. nov. 2. 16:06
Megjött... :-( 24. nap. Eddig mindig pontos volt, valami zavar lehet a "rendszerben", talán próbálkozott is szegényke. Next time.
139059. Csepplepi
2014. nov. 2. 15:37
Persze hogy lesz! En nagyon drukkolok! :)))
139058. Pocokpocoló (válaszként erre: 139057. - Csepplepi)
2014. nov. 2. 15:29
Gratulálok :))) hátha nekem is lesz már végre pozi tesztem, ezért várok mééég.. :D
139057. Csepplepi (válaszként erre: 139055. - Pocokpocoló)
2014. nov. 2. 15:17
Nekem a három teszt xepil:)
139056. Csepplepi (válaszként erre: 139054. - Pocokpocoló)
2014. nov. 2. 15:16
Az elmúlt hónapban Éltem meg a következőt : ugye rakta voltunk mi is mar második hónapja a babagyartason, es en reménykedtem. Reménykedtem annyira, h éreztem a mellfájást, oklendeztem meg fajt a derekam. Főleg akkor volt ez érdekes mikor késett is. Teszteltem. Negatív, negatív, negatív. A sok negatív 6 nap késés utan teljesen hazavagott. Szomorú lettem, letört, apa meg összerakott h nyugi van, előttünk még 100 év h babànk legyen! Pityeregtem, kiakadtam..... Majd elfogadtam! Aztán egy napra megjött. Konklúzió : lélek. S bár még egy napos a hír, csak h bízz te is: ma már egy hónap elteltével 3db ket csikos tesztet produkáltam! Minden rendben lesz!
139055. Pocokpocoló
2014. nov. 2. 15:06
Azt kihagytam, hogy egész nap álmos vagyok, és csak feküdnék, lusta vagyok, mint a dög, és a szagokra is elég érzékeny vagyok!!! :) Ja amivel teszteltem az az x-epil volt, nem tudom mennyire megbízható..:D
139054. Pocokpocoló
2014. nov. 2. 15:02

Sziasztok csajok, már elég régóta olvasgatlak benneteket! Elmesélem a történetemet reméklem mindenki tud belőle picit "tanulni".

Közel 10 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, 16 és fél éves korom óta egészen idén július 28-áig. Azért hagytam abba, mert párom megkért rá, aki már azóta a vőlegényem lett. Tehát július 28. után a negyedik napra megjött a mensesem, ugye ami a megvonásos vérzés volt. Utána egy hónapig megszakításos módszerrel védekeztünk, utána pedig elkezdtünk "dolgozni" a baba projekten. Ekkor még nem jött meg a mensesem, de eléggé furcsa volt ez nekem.Ahogy telt múlt az idő egyre többször előfordult, hogy rosszullétek jöttem rám, persze teszteltem és negatívak voltak. Émelyegtem hányingerem volt, a mellbimbóim fájtak fájdogált a fejem is. Persze a tesztek még mindig negatívak voltak. Ekkor elmentem nődokihoz, már lassan 8. hete késett szeptember 25-én amikor is meglátogattam a nőgyógyászt, aki nem talált senkit, csupán csak cisztákat..:( kiderült, hogy PCO-m van. Ajánlott egyfajta vitamint az INOFOLIC nevű készítménít. Elkezdtem szedni és rá a hatodik napra meghozta a mensesem. Eddik oké, azóta is szedem és még mellé szedem az elevit plus-t is. A naptár és a nagykönyv szerint október 28.-án meg kellett volna jönnie, de még mindig nem jött meg. Ma vagyok a 31.napomon, és ezelőtt kb másfél egy hete elkezdődtek nálam a rosszul létek. Pl a hasamba hasizomláz szerű feszülést érzek, és haszurkálást, fájlalom a bal petefészkem, mostmár 5. napja h a fejem szétmegy, émelygek, és leszakad a derekam is. Párom szerint nőtt a mellem és a csípőm is, emellett még volt több olyan reggel is, amikor öklendeznem kellett olyan hányingerem volt. Annyit zabálok mint egy disznó, mégsem hízok, és megkívánok dolgokat pl sütőtök,sárgarépa a tökkel még álmodtam is. Annyit iszok, mint egy kacsa, és nagyon gyakran kell pisilnem. A tesztek még negatívak, tegnap teszteltem utoljára. Ha nem jön meg, akkor el fogok menni nőgyógyászhoz, csak ez az egész teljesen kikészít, hogy várni kell!!! Várom a véleményeteket, ja és a folyásom elég bő és tejszínszerű!!

139053. Csepplepi (válaszként erre: 139048. - Primm)
2014. nov. 2. 15:02
Úgy legyen :) azert itt vagyok egyfolytában hogy lássam kinél mi hogyan alakul. Eddig nem érzek semmit xdxdxd csak nézegetem a három tesztem. Na jo most oldalt fajdogal egy kicsit de az nem számottevő ! Amúgy nem faj a mellem nem szedulok meg semmi extra. Csak fáradt vagyok, fekudnek nonstop
139052. Csepplepi (válaszként erre: 139045. - Asarje)
2014. nov. 2. 14:58
Xepil a sima meg a kazettás, de biztos ami fix harmat is csináltam hal istennek mindhárom halvány csikos, talán a kazettáson mar életerősnek mondanám a csikot

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook