A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sajnálom. Reméljük a férjek is olyan hamar regenerálódnak, mint mi. Én legalábbis az első pár napban iszonyatosan el tudok keseredni, a mensi végére viszont ennek már nyoma sincs hálistennek :)
Egyébként használtok valami módszert, hogy tudjátok mikorra "kell" időzíteni az együttléteket? Bocs ha már írtad korábban, de olyan sokan vagyunk itt, nem emlékszem. Mert mi kb egy fél évig csak spontán voltunk együtt, és már épp kezdtünk volna elkeseredni, hogy nem sikerül, amikor elkezdtem hőmérőzni és akkor világosultam meg, hogy fél éven keresztül kb egyszer sem voltunk együtt a megfelelő időben. Párom már elbizonytalanodott, hogy nincs-e valami baj velünk (ő inkább magára gondolt) de megnyugtattam, hogy csak rosszul időzítettünk :) Így végülis még csak ez a második hónap, amikor tutira megyünk, így nem olyan elkeserítő a helyzet, mintha azt mondanánk, hogy 8 hónapja nem sikerül.
A rubophen tájékoztatóján ez áll: Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Én emiatt nem mertem bevenni, amikor úgy gondoltam, hogy talán terhes vagyok. Viszont kutyául fájt a fejem, és végül a masszírozás segített. Magam sem hittem benne, de elmúlt a fájdalom. A nyak és a fej hátsó részét masszírozta párom (majd később magamnak is, mikor ő nem volt kéznél) és pár perc alatt sokkal jobb lett.
Sziasztok lányok!
Kivel miújság?
Ki a következő tesztelőnk?
A pozitív tesztelőknek gratula... Reméljük folytatódik a hónap szuper pozi áradata (itt nem magamra gondolok persze:), majd pár hónap múlva)
csepplepi, szívből gratulálok! első hónap?
nekem megjött a hétvégén. férjem jobban kivan, mint én:(
Nem vagy hülye csak babát szeretnél :)) egyem meg, minden oksi lesz meglásd !
Ja amúgy csak egy tipp: (mi ezek alapján "kalkulaltunk" apával az egyuttletek alkalmával ) letöltöttem a womanlogot a telomra, betaplaltam az eddigi adataimat a mensesemmel kapcsolatban. Bejelolgettem, h mikor mit érzek blabla....merthogy en semmit nem éreztem ha megjött vagy előtte meg utána sem. Igazából sosem fajt semmim. Igy nem nagyon alapozhattam a testem jelzéseire. Nos a womanlog előírja mikor van az ovulacio es mikor lehet esély rá. Na mi úgy okoskodtunk, h sperma élettartama 48 óra igy gyakorlatilag azon időintervallumban 48 óránként igyekeztünk gyártani xdxdxd Persze volt h fáradt voltam volt h szolgált 24 órában igy akkor nem volt projekt:) de arra figyeltünk h az előírt napon lehetőleg tuti! Es miután nekem valahogy nem adja ez a na csináljunk babát - apa meg nem feltétlenül az a kreatív fajta, igy kezembe vettem az irányítást ! Szexi haloing(sose vettem ilyeneket) frankó séró, kiló parfüm 1,5 óra tükör : es a gondolat, h na baby ma en leszek a vegzeted asszonya! :))) hat apucit le sem lehett lőni, es tudjatok mintha aznap en is lazább lettem volna. Nem volt az a gyártósor feelingje:) ....bejött
Sziasztok lanyok!
Egy ideje nem irtam, de olvaslak benneteket, gratulalok a pozitiv teszteloknek, a tobbieknek Pedig sikeres honapot kivanok! :) En a 20. napon vagyok, meg egy het van kb a nem vartig. Kerlek benneteket senki ne kovezzen meg, es ne iteljen el, de most eloszor " önvizsgalodtam ". Lehet hogy van aki ezt Nagyon gaznak tartja, de ugy ereztem ezt meg kell most tennem. Szoval a mehnyak fel van puhulva, olvasgattam, es allitolag ha sikerult teherbe esni, akkor a meh es mehnyak felpuhul, majd kesobb kemenyebb es zart lesz... Hat nem tudom... De most valahogy a megerzesiem is sokkal erosebbek... Ha most sem sikerult, akkor tuti megorultem :) es megegyszer lecci lecci be nezzetek hulyenek :(
Sziasztok csajok, már elég régóta olvasgatlak benneteket! Elmesélem a történetemet reméklem mindenki tud belőle picit "tanulni".
Közel 10 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, 16 és fél éves korom óta egészen idén július 28-áig. Azért hagytam abba, mert párom megkért rá, aki már azóta a vőlegényem lett. Tehát július 28. után a negyedik napra megjött a mensesem, ugye ami a megvonásos vérzés volt. Utána egy hónapig megszakításos módszerrel védekeztünk, utána pedig elkezdtünk "dolgozni" a baba projekten. Ekkor még nem jött meg a mensesem, de eléggé furcsa volt ez nekem.Ahogy telt múlt az idő egyre többször előfordult, hogy rosszullétek jöttem rám, persze teszteltem és negatívak voltak. Émelyegtem hányingerem volt, a mellbimbóim fájtak fájdogált a fejem is. Persze a tesztek még mindig negatívak voltak. Ekkor elmentem nődokihoz, már lassan 8. hete késett szeptember 25-én amikor is meglátogattam a nőgyógyászt, aki nem talált senkit, csupán csak cisztákat..:( kiderült, hogy PCO-m van. Ajánlott egyfajta vitamint az INOFOLIC nevű készítménít. Elkezdtem szedni és rá a hatodik napra meghozta a mensesem. Eddik oké, azóta is szedem és még mellé szedem az elevit plus-t is. A naptár és a nagykönyv szerint október 28.-án meg kellett volna jönnie, de még mindig nem jött meg. Ma vagyok a 31.napomon, és ezelőtt kb másfél egy hete elkezdődtek nálam a rosszul létek. Pl a hasamba hasizomláz szerű feszülést érzek, és haszurkálást, fájlalom a bal petefészkem, mostmár 5. napja h a fejem szétmegy, émelygek, és leszakad a derekam is. Párom szerint nőtt a mellem és a csípőm is, emellett még volt több olyan reggel is, amikor öklendeznem kellett olyan hányingerem volt. Annyit zabálok mint egy disznó, mégsem hízok, és megkívánok dolgokat pl sütőtök,sárgarépa a tökkel még álmodtam is. Annyit iszok, mint egy kacsa, és nagyon gyakran kell pisilnem. A tesztek még negatívak, tegnap teszteltem utoljára. Ha nem jön meg, akkor el fogok menni nőgyógyászhoz, csak ez az egész teljesen kikészít, hogy várni kell!!! Várom a véleményeteket, ja és a folyásom elég bő és tejszínszerű!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?