A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia,
Megy a drukk Neked is :)
Reméljük bejönnek a jelek, és baba lesz a dologban:)
Sziasztok!
Pár hete én is olvasgatlak Titeket, szeretnék csatlakozni Hozzátok! Régebben szedtem fogamzásgátlót, de már lassan egy éve nem. Nyáron határoztuk el a férjemmel, hogy elkezdünk élesben próbálkozni, júliusban így is volt, de akkor eredménytelenül. Augusztusban volt az esküvőnk, abban a hónapban munkahelyet is váltottam, így napoltuk a kérdést, de októberben rám tört, hogy nem szeretnék tovább várni, így ez a hónap is élesben ment már.
Most várakozó állásponton vagyok, október 14-én volt PÉ (ovu teszttel figyeltem), együtt is voltuk aznap, előtte nap és még korábban 3 nappal előtte. Most november 7-re nem várom, remélem nem is jelentkezik! :)
Vannak kisebb tüneteim pár napja, remélem, nem csak bebeszélem magamnak.
A ciklusaim amúgy régebben elég pontosak voltak (mármint a gyógyszer után is), de most az utóbbi időben folyamatosan lerövidült. Ha a legrövidebbet veszem alapul, akkor már akár meg is jöhetett volna, de inkább az átlagot számoltam, így jött ki a nov. 7. Mantrázom, hogy igazából már ott is van a kis borsószem és maradjon is velem :)
Molykusz, Shally, Regii, drukkolok Nektek! (remélem nem hagytam ki senkit)
Talpraállok, halkan gratulálok :)
huhaaa :)
Mikor tesztelsz? :)
Lehet vmi front van, mert ha ma vagy holnap megjön nekem, akkor nálam is előbb mutatkozott a hónapban a mikulás...
Már olvastam többeteknél ez volt.
De cuki vagy:)
De jó is lenne!!! :)
Jaj lányok, tegnap éjjel azt álmodtam megjött, ma éjjel meg egy kisbabát láttam, én az ágyban feküdtem, vmi vékony takarószerű volt rajtam, és ott lebegett felettem, és nyújtotta a kezét, és én is odanyújtottam, de ott volt köztünk a vékony takaró...hát érdekes volt :)
Tudatalattim szórakozik velem....
Először a PÉ-t kéne belémbeszélni :)
Aztán jöhet a gyerek is :)
Jövő honapban kezdhetjük is :)
Ez a jó hozzáállás, nagyon helyes :)
A terhesvitamint meg kezd el nagyon hamar.
Milyen szakmában dolgozol, hogy azt írod hamar ki fog derülni? A simogatásokat tartogasd otthonra, s akkor nem derül ki semmi bent :) 3 hónapig sztem simán el lehet titkolni, meg el is kell, pláne munkahelyen, sose lehet tudni...
Ohh én mindig ilyen álomszuszék vagyok ugyhogy ez nem jelent semmit :) Meg az idő nagyon kikészít, 18 fok reggel 8kor....
Elvileg csütörtök- pénteken kellene megjönnie, ha 32 nappal számolok. De sztem előbb megfog, mert már nagyon szenvedek, meg elkezdtem az Aviva tornát is, ugyhogy talán beáll majd 28-30 naposra.
Nekem sajnos mindig ezt csinálja mensi előtt van hogy 2-3-4 napokat is fáj a hasam, mire méltóztatik megjönni. :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?