A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Mensis görcsök és álmosság Regi?? :))) Mikorra is nem várod? :D
Jajj de szépen leírtad.... :)
Nagyon sajnálom :(:( De mindig ilyen rövidek a ciklusaid? Vagy hogyhogy ilyen hamar jött most meg? Biztos hogy ez rendes vérzés? Csak azért kérdezem, mert elég korai.
Nekem is már bődületes görcseim vannak tegnap óta, de mensi még sehol...
Remélem ma nálam is beköszönt.
Ráadásul ez a melegfront is kikészít, tegnap már este fél9kor aludtam. Most meg olyan vok mint akit fejbevertek, v másnapos és még a mensi is szórakozik velem...
:(
sziasztok.
nekem ma, a 24. napon megjött.
Egyetértek Regivel! Én is biztos rohannék az orvoshoz a helyedben, de az biztos, hogy még rosszabb érzés lenne, hogy nem lát semmit, nem hall szívhangot. Ettől a csalódástól inkább kíméld meg magad.
Arról nem is beszélve, hogy sajnos tényleg nem igazán tud többet tenni, minthogy terhes vitamin szedését javasolja. Tudom ez kegyetlenül hangzik, de ha neadjisten! elmenne a baba, az azért van, mert nem lenne életképes. És ha egy ilyen terhességet mindenképpen megmentenek, annak egy beteg gyerek lesz az eredménye, ami se ránézve, se a szülőkre nézve nem jó. De ezt is gyorsan felejtsd el, mert nem lesz semmi gond!!!
Barátnőmnek júliusban született az egészséges babája, aki első baba volt, és végig gondtalan terhessége volt!!! Veletek is így lesz! Szerintem ha vársz még egy hetet akkor már 6 hetes leszel (ugye az utolsó mensi első napjától számolják) akkor már mehetsz nyugodtan. Gondolj arra, hogy a héten már valószínű időpontot se kapnál, a jövőhetet kell csak kivárnod türelmesen, és következő héten már mehetsz, és látni fogod és hallani a kisbabád! :) Addig is beszélgess vele, mond el neki minden nap, hogy kapaszkodjon jó erősen, és hidd el, rendben lesz minden <3 Csak a jóra szabad koncentrálni! :)
Én a 7ik hétig várnék, mert sztem mégjobban fogsz parázni ha esetleg még nem látnak semmit v nincs szivhang.
Ha teljesen rendben vagy, a doki semmit nem fog adni, csak terhesvitamint fog esetleg ajánlani. Ilyenkor sajnos természetes szelekció van, ha maradni akar a baba és egészséges marad, ha vmi bibi van akkor sajnos nem. Ezt nem lehet semmivel se kivédeni, ha teljesen rendben vagy. De ne ezen parázz, hanem szedj vitamint egyél sok zöldséget és gyümölcsöt és légy pozitív! Ez sokat segít. Nem szabad rosszra gondolni, mert az ember bevonzza...
Szia Trixi.en is hasonloan vagyok.nekem oktober 14-en volt meg most 7.en kellene megjönnie de megjött mar hetfön amit nem ertek mert mindig pontosan jön meg.nagynenem azt mondta h ö az elsö honapban mesnizett.tegnap is egesz nap feküdtem.penteken szombaton hanytam is hajnalban meg este.rossz ez a bizonytalansag.drukkolok neked.
Szia, szerintem szedjél folsavat meg elevitet, az bajt nem okozhat :) jó egészséget :) :*
Huha lanyok, igy estere Nagyon erosodott a hasszurka, foleg baloldalon erzem, es ugy Eg a gyomrom, hogy mindjart " tuzet hanyok". 22. Nap.... Hat En tuti megorulok hetvegeig... :(
Helló Lányok! Nekem a vasárnapi "nem jövetel" és a pozitív tesztek óta egyetlen egy tünetem van - a tudatot leszámítva, hogy érzem, babám lesz. Az pedig az álmosság. De az valami ember feletti módon. Olvastam valahol, hogy a szervezetem így készíti fel magát a következő hónapokra. Eszméletlen sokat alszom. Vasárnap óta annyit aludtam, mint máskor majdnem egy egész hét alatt. És még csak kedd van. Nagyon durva. Ja, és elég sokat pisilek. Szóval, lenne egy kérdésem. Mert most egy kicsit elbizonytalanodtam. Mint már írtam, egészségesek vagyunk a férjemmel együtt. Első baba mindkettőnknek. Nem jött meg időben, produkáltam a tüneteket, pozitív tesztek sorakoznak a fürdőszobában :-) , és érzem is furcsa "változást" a testemben. (Bár ez lehet, hogy tényleg csak a tudat, hogy fejlődik bennem egy kisember). Tehát a megtermékenyülés/beágyazódás 1000% . Viszont, mivel tényleg első baba, eléggé aggódok, hogy minden rendben legyen vele, tuti megmaradjon. A kérdésem: mikor menjek nődokihoz? Igaz, hogy még picit korainak érzem én is, viszont arra gondoltam, hogy ha elmennék a dokihoz, akkor esetleg elküldene vérvételre, vagy adna valami vitamint, ami segít Nekünk "együtt maradni"! Mikor érdemes elmennem. Valaki itt írta korábban, hogy a 6-7. hét előtt nem érdemes, mert nem nagyon lát semmit uh-n, és furin néznek a kismamára olyan korán, de én annyira parázok, és nem érdekel, hogy ki hogy fog rám nézni. Nekem a pici a legfontosabb. De lehet, hogy tényleg csak nagyon ráparázok??? Tényleg ráérek? Hisz ez a legkritikusabb időszak. OK, tudom, vigyázok magamra, egészségesen táplálkozom, nem iszok, nem dohányzom, de honnan tudjam, hogy ez elég? Egyfolytában ezen agyalok, csak Ő jár a fejemben... :-)
Édes vagy, tegnapelőtt keltem fel éjszaka arra h pisilni kell, és tegnap tesztelték szóval ez nem függ most össze, de nem adom fel, veszek majd egy jobb tesztet ha addig nem jön meg. Jövő héten ilyenkor tesztelek majd.
Valaki írta itt, hogy az éjszakai pisik miatt nem mutatott reggel a teszt. Mi lenne, ha megpróbálnál akkor tesztelni, mikor egyszer felébredsz éjszaka? Elvileg 3-4 óra nem ivás után már elég koncentrált a vizelet :)
Egyem meg a kis szíved :) Dehogy vagy beteg :) Szeretnél babát, ez foglakoztat, persze, hogy ilyesmit álmodsz :) Én barátnőm terhességénél azt álmodtam., hogy kibújik belőle a baba, és felmászik az anyja testén. Először örültünk neki, hogy látjuk, aztán rájöttünk hogy még nagyon nincs itt az ideje és egy nő segített visszatenni. Durva volt. El se mertem mondani barátnőmnek, nehogy megijedjen, hogy esetleg megálmodtam a vetélését. Csak akkor mondtam el neki, mikor már rendben megszületett a babája. Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy nem kell olyan nagy jelentősséget tulajdonítani az álmoknak, egyszerűen csak a tudatalattink "szórakozik" velünk :)
Reggelente van, hogy öklendeznem kell olyan hányingerem van, 1 hete fáj a derekam, nőtt a mellém, szélesebb a csípőm, nagy étvágyam van, érzékeny vagyok a szagokra, fáradékony vagyok,nyűgös,gyakori vizelési inger, és még sorolhatnám. 5 napja nem jött meg. Inofolicot és elevit pluszt szedek.
De a hasam annyira fura, mintha izomláz lenne benne, de már több,mint 2 hete ilyen!! Persze én is el akarok menni dokihoz!!
Most nagyon nevetek!!! :D (az én párom egyébként Tóth, én is rákérdeztem, hogy ő-e az :D)
nekem meg van 1 het mensiig de a szedules kikeszit raadasul felvagyok puffadva s olyan kemeny a hasam mint a szikla..egyszeruen total bevan kemenyedve..reggeben volt ilyen marcius korul..s nm baba miatt..de remelem most igen
As elso terhessegem En is megalmodtam, es azt is hogy Fiu. Lesz :) most a 2. Babara varva is almodtam mar, de eddig meg nem jott ossze :( talan most :) ma egesz nap szurkal az alhasam, puffadok, Almos vagyok...
múltkor én is azzal álmodtam :D és megjött persze, úgyhogy nem jelent semmit.. :(
Most meg olyan hülyeséget álmodtam tegnapelőtt, hogy áááh. Nagy hasam volt (kb szülés előtti has) és azon izgultam, hogy akkor meg fog jönni, vagy nem, terhes vagyok vagy nem? Az orvosok is csak csóválták a fejüket, hogy hát ők nem tudják, hogy mi van. Aztán mozdult egyet a hasam, mintha rugdosna belül a baba és hirtelen elöntött a vér :D :D :D Aztán szomorúan nyugtáztam, hogy na megint megjött, nem vagyok terhes :D Elmeséltem a férjemnek, azt mondta beteg vagyok :D :D :D Szerintem is :D
Szia, milyen tuneteid vannak?
mikor mész dokihoz. szerintem ha pár napon belül nem jön meg és nem változik menj el:
1, nem feltétlen mutatja ki a teszt (volt egy ismerősöm aki azért ment dokihoz mert 2hónapja kimaradt és a teszt is negatív volt...babáznak azóta:)
2, nekem is kimaradt ugy kb 1 éve... és a görcsök egyre erősödtek. kiderült, hogy begyulladt a méhem a méhnyakam és a petevezetékem is :( jobb esetben (most a nem babás dolgok közül) csak egy ciszta miatt késik és majd kilöködik egy következővel..de akár kaparás is lehet rosszabb esetben a vége :(
Sztem varj par napot akarmilyen nehez is, tesztelj ujra esenj dokihoz! Lehet megint vmi ciszta okozza a tuneteket!
De igen, és sajnos negatív..:( hiába minden tünet, én vagyok türelmetlen szerintem..
tetsztet nem csinaltal? ideje lenne !
Ma van az 5. Napja h nem jött meg, azaz 33. Napban vagyok.
Kolett, a férjed lesz a tévében?:)
Csajok ez a kétség olyan kiakasztó...fura érzéseim vannak, a pocim is nagyon sokat fáj és feszül is, szagokra is érzékeny vagyok, a derekam egy hete le akar szakadni..nem tudom mit higgyek :(
További ajánlott fórumok: