A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jah igen, Neked most természetesen :)
Ugyis most van PÉ, először vagy másodszor :)
Borzalmas ez a várakozás, átérzem amit Te :(
El sem tudom képzelni milyen szerencsés az akinek 1-2 hónap alatt összejön...
Remélem meg tudod tartani a fogadalmad, énis mindig igy vagyok vele, nem figyelgetem magam, ezt mostis megfogadtam, aztán mikor hétfőn elkezdtem érezni a mellem, minden fogadalmam dugába dőlt :) Azóta meg máson se agyalok, pedig tudom hogy az eszem nem is gondolhatna erre...De látod, azok a fránya érzelmek...
Jövő hónapba belebeszéljük egymásba a pé-t és a babót, jó? :) <3
Tudom, hogy nincs baba sajna, csak akkor jöjjön már meeeeeeeeg :) !
Ezért nem kell a vacak lh tesztekkel foglalkozni :D
És igen, sajnos a tünetek túlságosan is hasonlítanak a mensi és a terhesség esetén. Én most megfogadtam, hogy nem fogom a tünetekkel foglalkozni, hát majd meglátom mennyire sikerül betartani :D De nem akarom, hogy csalódj, úgyhogy inkább nem biztatlak tovább. Ha baba van a dologban, hamarosan úgyis kiderül :)
Igen így még csak egy hónapja, de ettől függetlenül én márciustól várom, hogy terhes legyek, tehát az idegállapotom már olyan, mintha több mintha 7 hónapja nem jönne össze :D
Ja és szinte ugyanezt éreztem mult honapba is, amikor is 1 hetes késéssel érkezett a drága, és 2 hétig voltak egyfolytába tünetek :)
Szóval meghagyom a gyanus jelzőt Neked a köevtkező hónapra :)
Akkor mégcsak 1 hónapja :) Akkor biztos hamar összejön majd, ha figyeled az időzítést, meg együtt vagytok, amikor kell :)
Negatív ovu tesztel is gyanus vagyok? :)
Illetve a honapban kiváncsiságból ellőttem 3-at egyik full negativ, 2.ikon már látszott a csik, 3-ikon már majdnem egyformák voltak, de azért nagyon majdnem :) Utána már nem is néztem, mondjom, menjen a fenébe az összes teszt! Az a baj, ezek a tünetek mind mensisek is lehetnek, mindjárt megjön érzés, mellfájdalom, fáradtság, izomfájdalom, meg mintha tök gyenge lennék vagy bujkálna bennem vmi vírus... :S A mensi fájdalom ma egész napos volt, tegnap pedig délelőtt és délután... Szóval még akár terhes is lehetnék, ha tudnám hogy van PÉ-m :D
Hát csak remélem, hogy rendben vagyunk, nem voltunk még orvosnál. Március óta nem szedem a fogamzásgátlót, de 2. hónapja mérem az ébredési hőt, így már látom kb mikor szokott pé lenni, és mi szinte sosem akkor voltunk együtt márciustól szeptemberig. Tehát még csak egy olyan hónapunk volt, amit "sikertelennek" mondanék, mert előtte hiba vártam én a babát, ha sosem időzítettünk jól.
De te komolyan gyanús vagy nekem ezzel az új mensis tünettel :P
Sztem akkor vegyél vmi gyógyszertári nagyon érzékenyet, s holnap reggel próbáld meg újra.
Lehet a rossmannos-os érzékeny volt azért mutatta a mai meg kevésbé.
Ott van a 2 csík fordított irányba nem hinném, h téved :)
Szia,
Ez a mai vagy a tegnapi?
Mert ez pozitiv :)
Sziasztok!
Még sose írtam, de folyamatosan követlek titeket. :) Ez az első hónapunk, hogy próbálkozunk Babó-val, okt. 02. kezdődött az utolsó ciklusom, átlagosan 31-32 napos a ciklusom. A véleményetekre lennék kíváncsi a képpel kapcsolatban! Ez volt életem első tesztje, tegnap délután csináltam. Ma reggel úgy, ahogy a nagy könyvben meg írva csináltam még egy, másik fajta tesztet de az negatív lett. Szerintetek?
Persze, ha jobbnak látod úgy, akkor ne tesztelj semmiképp. Nekem mondjuk csak bebizonyította a PÉ hiányát, hiába érzem meg félidőbe a fájdalmat, hiába van nyák meg hőleesés, mégsincs ovum... :S
Amúgy Ti rendben vagytok mindketten pároddal?
Mióta próbálkoztok?
Nekem most annyira fáj a cicim, simán elmenne terhességi mellfájdalomnak, ordítani tudnék, de sajnos minden hónapban van vmi plusz tünetem a mensi terén... :( Öregszem...:(
Hát ez tényleg érdekes... :)
Ovu tesztelni nem akarsz?
Mondjuk ha 2 PÉ-d lenne az nem lenne rossz,de olyan sztem nincs :)
2 naponta együtt kell lenni PÉ ide vagy oda :D
Ez sajnos biztos negatív, ovu teszt csak akkor pozitív, ha a teszt csík ugyan olyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll csík. De azt ugye tudod, hogy lh tesztet több egymást követő napon kell csinálni? Mert abból lehet látni, hogy erősödik-e, tehát megvolt az ovu, vagy csak ez után lesz.
Az csak a terhességi tesztre igaz, hogy a halvány pozitív is pozitív.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?