A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Kolett, én csak azt nem értem, hogy ha "kezd leállni" a petefészked, akkor hogyhogy normális a mensid? (Ha jól emlékszem az) Ha nincs peteérés, meg ilyesmi, akkor mégis hogy menstruálhatsz? Elvileg anélkül mensi se kéne hogy legyen... Nem?
De aranyos vagy :) Hát hogyne fogadnánk be :) Szorítok, hogy minél hamarabb babázhassatok :)))
Én igazán nem akarom elvenni tőled a reményt, de feleslegesen biztatni se szeretnélek, mert tudom milyen rossz csalódni, mikor az ember beleéli magát.
A beágyazódási vérzést az különbözteti meg a mensitől, hogy egyrészt hamarabb jön, kb egy héttel. Másrészt a mennyisége: beágyazódáskor csak néhány csepp vér jelenik meg és nem erősödik. Ez a mennyiség egészen minimális, alig észrevehető, ezért a vérzés szó használata nem is a legjobb ebben az esetben. Ezek mellett a színe is más, beágyazódáskor sötétebb, inkább barnás cseppeket tapasztalhatsz.
Ezek alapján szerintem a beágyazódási vérzés nem tarthat két napig.
Az viszont meglehet, hogy a szervezeted emlékezett rá, hogy mensi következik, és elkezdett vérezni, de mivel jól megtapadt az embrió, így nem vált le a nyálkahártya és ezért tarthat ilyenkor rövid ideig a vérzés :)
Kívánom, hogy így legyen, és jó híreket hozz nekünk az orvostól!!! :)))
Pesten is van Kaáli nem?
Pedig nagyon jó lenne ha nem kéne várnod sokat.
Csajok megvan párom andrológiai eredménye, nem nagyon mondtak rá semmit, csak kiadták neki, szerintetek? 2 ml-ben 80 millió az összes, PH 7,6, carentia 4 nap, viszkozitás normál, meg minden más is normál ami idegenszavas volt ) motilitás 60 %, progresszív motilitás 50 %. Írjatok véleményt, ha valaki tudja légyszi, mert én csak három hét múlva megyek a dokimhoz vissza. Köszi mindenkinek.
Én hőmérőzök. Önmagában ez az érték, hogy 36,7 se nem sok, se nem kevés. Ezt a saját mért értékeidhez kell hasonlítani. Ha az alaphődhöz képest ovu óta tartósan magasabban van, és a nem várt napján és utána is fent marad, akkor valószínű, hogy terhes vagy. Tehát még ne keseredj el, nem kötelező ennél magasabbnak lennie a hőnek, lényeg, hogy ne csökkenjen. Kb 3 tizedes csökkenésnél kezdj majd aggódni. De reméljük erre nem lesz példa!!! :)
Nem tudok kimozdulni Bp-ről.
Hát ha van időd 2016-ig :D
Én biztos beleőrülnék :)
A tapolcai kááliba kimondottan rendesek mindenkivel,s nagyon pörögnek a dolgok, a győrit már őis megjárta, ott tényleg nincs jó tapasztalata...
A Kaálit nem ajánlotta a dokim és a Budai Meddőségi Központot sem. :)
Kaáliba nem akarsz menni?
Ott is csinálnak meddőségi vizsgálatokat?
Bnőm pl. Tapolcára ment 3-4 hete minden friss papírjával együtt, 2 hét múlva már beültetés ha minden jól megy neki :)
:D Köszi, aranyos vagy! :) Nem nagyon tehetek mást. :)
Hat ha jot jelent Molykusz ,drukolok a dokinal :-)
Nekem iszonyatosan szimpatikus a hozzáállásod :))
Ide utaltak be, illetve az orvosom tisztában van a meddőségi klinikák helyzetével és szabadidejével, úgyhogy azt mondta ez lesz a leggyorsabb. :)
Igen, de ez még a jobbik helyzet. :) Van ahol már most 2016-ot emlegetnek... :) Szóval azt hiszem kicsit várok, és ha nagyon sokára adnak időpontot, akkor még egy kicsit várok. :)
Biztatoak...csak kerdes kinnek van erre felesleges feleve ?! :( Mashova nem tudsz menni Kolett ?
Jézus, ez elég lehangoló! :(
Ami attól is függ, hogy mekkora csúszások leszenk idénről, szóval még az is lehet, hogy csak 2016-ban jutok be. :)
Semmi nem szokott lenni.megjön normalisan 27-28napra 4-6napig megvan.ilyen meg nem volt soha.nem is ugy jött meg mint szokott.ezert aggodom.semmi gondom nem volt eddig.
Mármint januártól számított fél éven belül.
Felhívtam a SOTE Meddőségit. Teljesen tele vannak. Január első felében telefonáljak időpont miatt, de nem ígérik, hogy fél éven belül bejutok.
Kivancsi vagyok mit mond...de nem biztos,h rosszat jelent ez....pecseteles szokott lenni elotte neked ?
Köszi.aranyos vagy.most varakozok a dokinal.heti egyszer rendel.igy inkabb bejelentkeztem hozza.meglatjuk mit mond.miota megvan mindig pontos...sose voltam igy.ezert aggodom....
Koszonom :-) hat jo lenne mar :-) Molykusz te eleg eselyesnek tunsz nekem...siman lehet h a beagyazodas miatt volt a ket nap :-) drukolok :-)
Szia! :)
Üdv itt, és persze én is nagyon szurkolok nektek! :)
Szia kacsa 223, üdv köztünk! És szurkolunk, hogy ez a hónap sikeres legyen :)
Üdv kacsa.sok sikert.drukkolok.
Sziasztok :-) en meg uj vagyok itt ...bar regota olvaslak titeket:-) remelem nem baj ha csatlakozom :-) nalunk a helyzett a kovetkezo : 3honapja probalkozunk eddig meg semmi...tegnap jott meg a nem vart :( Bar elkeseredve meg nem vagyok mert ez rovid ido meg azert ....de azert jo lenne mar :-) de jovo heten uj remeny ele nezunk :-) rendesen izgulok mikozben nektek irok...mar regota gondolkoztam,h csatlakozok hozzatok csak nem volt batorsagom eddig,remelem befogadtok :-)
:D Aranyos vagy, mint mindig, köszönöm! :) <3
Akkor ez még nem 100%, sztem a meddőségibe jobban fogják tudni, UH meg ilyenek... a vérkép nem minden, pláne ha ciklusoddal sincs baj, meg semmi, én nem adom fel a reményt veled kapcsolatba, sztem ott lesz az a baba :)
És sikerülni fog!
További ajánlott fórumok: