A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de mégsem. Olvastalak eddig is Benneteket, de most úgy gondoltam meg is szólalok. :)
Furcsa tünetem van, ilyen még nem volt.
Október 15-én volt az utolsó menstruációm, azóta a PÉ-t elég intenzíven megéreztem. Hasszúrka 15 percig, átlátszós folyás, és eléggé kívántam a szexet. Október 29. Aznap szeretkeztünk is a párommal, természtesen nem is védekeztünk. Ami fontos, mi még nem vagyunk rajt a babaprojekten, viszont összejönne a baba, nagyon örülnénk neki. :)
Azóta igazából amit észrevettem, hogy a peteérésemtől a mestruációig, mindig nagyon megszoktak duzzadni a melleim, és fájni szoktak. Most nem fájnak.
Folyamatosan fáradt vagyok, úgy kell kiásnom magam az ágyból, pedig nem vagyok egy jó alvó, de most állandóan tudnék...
És a hőm. 3 napja vettem észre hogy hőemelkedésem van. Munka után mikor hazaértem, 37,8 volt. Ez volt szerdán. Lementem kicsit a konditerembe, kardiózni, és estére 37,4-re visszament. Másnap reggel 37.
Tegnap munkaután ismét 37,8 volt, lefekvéskor már csak 37,4. Reggel mértem 37,3. Azóta 3-szor rámértem és stabilan 37,4-es hőemelkedésem van. Hozzáteszem a fáradságérzet mióta hőemelkedésem van megszünt, teljesen jól vagyok, semmim nem fáj, közérzetem is tökéletes. Nem tudom mit gondoljak. Kolléganőm szerint baba. Mit gondoltok?
Jajj de aranyos vagy! Rendben, nekem tetszik az ötlet, benne vagyok!
Nem ezen kattogok egész nap, szerencsére, csak akkor pörgök, ha ilyen storykat látok és hallok és most idegesít, hogy a mensi is szórakozik velem :( Igy még messzebb van tőlem ez az egész...
Annyira aranyos vagy :) <3
Ha neked az a jobb, hogy most kis időre eltűnsz innen, és felénk sem nézel, azt is megértem, elfogadom... bár veszettül fogsz hiányozni.
Azt szeretném, ha kicsit nyugodtabb lennél, és boldog, és ha ahhoz ez kell, hát legyen. :(
Tudom min mész keresztül, mert 10 éve csinálom... :( <3 Fantasztikus csaj vagy, én is nagyon megkedveltelek... :*
Jajj de aranyos vagy :)))) Istenem <3
Annyira megszerettelek Titeket, mindnyájan a szívemhez nőttetek nagyon!
Borzalmas olvasni nap mint nap, hogy lépten nyomon mindenki teherbe esik 1-2 hónapon belül, (nem irigylem őket, szó sincs ilyenről, csak megszakad a szívem) nekem meg már ami eddig működött, az is elromlik. Annyira rá vagyok már stresszelve erre a témára, hogy testileg is totál megzakkantam.
A semleges fórumba benne vagyok :) Csak az a baj, akkor akarva akaratlanul is be fogok pillantani ide...Azt meg nem akarom! :(((
Köszi:)
Lassan ti jöttök:)
Lányok én a mai nappal kilépek a klubból, sajnos már annyira agyamra ment ez a babaproject, hogy felborult a ciklusom is, az állandó agyalás és olvasgatás miatt.
Megpróbálom magam a témától távol tartani és majd egyszer újult erővel belevágni.
Sok volt ez a 2 év, vagy több, minden hónap egy örökkévalóságnak tűnt.
Sok sikert és babásodást Mindenkinek!
<3
Szia!!! :)
Gratulálok, gyönyörű babátok született!!!
Nagyon szép család vagytok!!! :)
Szia Drága Iza!
Nagyon szép a pocakod! :) :) :) <3 Simizd meg a nevemben! :)
Jo reggelt lanyok! En elvileg mara vagy holnapra nem varom. Ma reggel hirtelen elhatarozasbol csinaltam egy tesztet (pedig megfogadtam h majd csak akkor csinalok ha mar tobb napja kesik), de negativ lett sajni. Mondjuk meg mindig nem jott meg, gorcsoletek picit, szoval meg el a remenyem addig amig nem latok rendes menzit.
Ti hogy vagytok?
Hűű lányok! De jó lenne hamarosan csatlakozni a babások klubjához :)
Gratulálok a pár hetesekhez :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?