A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia! Hát kétesélyes a dolog vagy mensi előjele, vagy a babáé. Ezt csak úgy tudod meg ha tesztelsz, de a reggeli elsőből, ez fontos!!!
Ebben a hónapban nekem is barnával indult az első nap (sosem szoktam barnázni), sajna a 2. napra megjött rendesen. De neked drukkolok hogy ne jöjjön meg!
Regii, sajnálom, hogy úgy döntöttél lelépsz innen, bár érthető is. Hiányozni fogsz mindenkinek!
Nekem is megjött pénteken, pontosan 28 napra észrevétlenül, fájdalommentesen, tünetek nélkül. Ennek a hónapnak sikeresnek kell lennie.
Ez a legrosszabb... szemesülni a kudarccal.
On: Csajok!! Ma van peteérés. A férjem bulit tart a havaerjaival :D Már én is ittam pár felest :D :D :D
Ha ma este megfogan a bébi...hát tényleg beindítjuk ezt a teherbeesési szeszfőzdét :D :D :D
Ma ilyen rózsaszines, barnás van, ha holnap megjön rendesen tuti fogok :D :D
Bár inkább ne jöjjön :P
köszi!!! :-)
jó, hogy a neve már megvan, mi? csak ő késlekedik :(
holnap lesz a leendő kisfiunk névnapja :-D
holnapután meg a szülinapom... :-)
Na ennyire ne legyen senki aktív :D :D :D
Remélem azért van mindenki távol mert épp pálinkáztok!!! :D :D :D
Hali Csajok! Kinél mizu? Mostanában annyira nincs időm fórumozni hogy jajj, munka ezerrel, este meg már semmi kedvem végigolvasni :( Nekem elvileg hétfőn kellene lennie a pé-nek, de most délután elkezdődött a petefészek fájás, szóval holnap lesz :) Legalább ez egy rövidebb izgulós hónap lesz :D :D :D
Egyébként tök érdekes, eddig nem figyeltem soha, hogy melyik oldalon fáj a petefészkem. Csak nyugtáztam, hogy peteérésem van. De mióta babát szeretnék, aztóta simán érzem, hogy jobb, vagy bal oldalon lökődik ki a pete :) Legalább tuti mindkét oldalon működöm :) Ez megnyugtató :D
Regi, látom elég mélyponton vagy :( Kívánom, hogy nyugodj meg egy kicsit. Olyan gáz ez a babavárás. Nekem is mondta ma egy ismerős, hogy az a lényeg, hogy ne gondoljak a babára, ne stresszeljek rá. Hát ezt olyan könnyű mondani tényleg. Nem tudom azt gondolni, hogy ugyan..nem is akarok gyereket. Aki gyereket akar az úgyis csak erre tud gondolni...pláne, hogy ha nem jön össze egyből. Ez csak egyre rosszabb lesz. Napközben lefoglal a munkám, de este, pláne ha egyedül vagyok.. hát mindig ez jut eszembe. Meg látom a terhes-babás fotókt a facebookon, vagy pont egy babás szórólapot dob be a postás, pont egy babás reklámújsággal lep meg a szomszéd.... csak nehogy nyugtunk legyen.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?