A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Peteéréskor csak bal oldalt feszített , csütörtökön volt petéérésem, szerintem megrepedt mert a pénteki ovutesztem már negatív lett és fájdalom is megszűnt.
Most viszont az egész hasam alul fájdogál mintha meg akarna jönni.
Nekem is szárazság van most.
Ha vizes, nyulos a hüvelyváladék, akkor van az LH csucs, s utána reped meg 24 órán belül?
Van ezek hogy vannak összefüggésben?
Igen tényleg fontos a napi megfelelő folyadék, sok betegség is elkerülhető ha kimossuk magunkból a mérget, s vizelettel távozik.
Reméljük, h tényleg csak ez volt a gond :)
Emelgesd a poharat, ártani nem fog :)
Peteérésem van az biztos, csak a repedés volt a kérdés:)
Neked már biztosan megrepedt? S még mindig feszít?
Amugy nem érdekelne, ha nem csak a bal oldalon feszitene ahol a tüszőt látta a doki. Tényleg mintha erőlködne h megrepedjen v nem tudom miért feszit. Amugy elég száraz vok most.
De akkor Neked nagyon bíztatóak a jelek :)
Nagyon drukkolok, nehéz lesz ez a hét :)
A lúgos víz :) De szerintem az étrend sem árthat :)
Másfél hete öntöm magamba a vizet és ma mikor hajat mostam, már csak pár szál hullott ki...eddig meg nem győztem szedegetni a lefolyóból a csomókat. A körmöm is sokkal erősebb, és sokkal energikusabb vagyok. Remélem, hogy csak ez volt a gond, hogy keveset ittam :) tiszta hülye vagyok, hogy erre nem figyelek oda...
Nekem is a héten volt peteérésem, aktívak voltunk mi is, péntek kivételével minden nap együtt voltunk a héten :)
Én a fiúkkal is úgy lettem terhes, hogy több egymás utáni napon is együtt voltunk, reméljük most is bevált ;) Jövőhét közepére nemvárom :)
Regii, reggel óta nekem is fáj feszít az egész hasam alul, fehéres folyásom van, eddig peteérés után azonnal szárazság jött mensiig. A melleim fájnak és szerintem nőttek is :)
Ha nincs peteérés attól még megjön időbe én úgy tudom.
Jajj neis mondd...:)
A világ legboldogabb embere lennék, mint itt sokan mások rajtam kivül, ha ezt kapnák karira :)
Mármint a lugosítás vagy a viz? :) Vagy a kettő együtt?
Azt énis hallottam, h vmennyi PH alatt nem tud megtapadni a baba, s sok embernek tényleg csak lugosítani kell.:)
Hajráááá! :)))
Igen énis úgy tudom :)
Na akkor ezen a téren, minden rendben nálad, márcsak gyakorolni kell aztán meglesz az a baba :)
Ultrahang mutatta csüt.ön a 14mm-es tüszőt, s szombatig még növögetett ez biztos :) SZóval márcsak a repedés kérdéses :)
Neked volt már h mutatta rendesen az LH teszt, rendes 2 csikos erős csik formájában?
Szio,
Igen most nagyon optimista vagyok, egyrészt mert láttam a tüszőt, másrészt, mert a doki is csak bíztatott :)
Nagyon drukkolok Neked is!<3
Venusz cseppet én Herbariába veszem, cickafarkfű, palástfű és pásztortáska keveréke olaj formában. Sztem elég sok Herbariában kapható. Folsav is nagyon jó még,bár a terhesvitaminba azis van :)
Nekem még kicsit feszít, lehet még ott van, ugyhogy ma eltüntetjük este :D
Drukkolok kacsa! Biztatoak a tuneteid! :) Ilyenkor olyan hosszu az az 1 het.
A nyakot en alig szoktam eszrevenni, pedig pl szeptemberben 100% h volt PE es tuszorepedes. Pont azutan voltam dokinal. Mondjuk ebben a honapban eszrevettem nyakot, de aznap mar negativ volt az ovu tesztem. En is jovo hetre nem varom. Eredetileg csut-re, de az ovu teszt alapjan ez rovidebb ciklus lesz. Pontosabban remelem inkabb 9 honapos ;)
Nem tudom, hogy eszreveszed-e, hogy nem repedt meg. Elvileg uh-n, verkepen tuti latszik, es ha jol tudom, attol meg van rendes menzi h nem repedt meg. Letezik olyan h anovulacios ciklus, neha egeszseges noknel is van ilyen. De remeljuk ez most nem olyan nalad! A tunetek sztem azt mutatjak h volt PE.
Nekem is van most egy kis ilyesmi param, mert nem sikerult elkapnom ovu teszttel h mikor volt/van lh csucs, de lehet h mar keson kezdtem nezni.
Szia Regi! Na látom visszatért az optimizmusod :) Nagyon helyes :) Most én is tök lelkesen várom az ovumat :) :) :) Remélem mindenki megkapja idén a jézuskától a legszebb karácsonyi ajándékot :) :) :) Nekünk dupla öröm lenne, mert ha most összejönne, pont a férjem szülinapja körül születne meg <3 <3 <3
Olvastam, hogy szedsz vénusz cseppet..olyat hol lehet kapni??? kipróbálnám. Nem szedtem eddig semmit, csak sima terhesvitamint, meg omega 3-at.
Én onnan tudom, hogy megrepedt, hogy abbamarad a feszítő érzés. De nekem ez mindig éjszaka van, szóval én nem tudom, milyen érzés amikor reped :D
Sztem nagyon jók a jelek :) és drukkolok :)
Ti is minden nap együtt voltatok?
csak 3 nap volt egymás után összebujás, napi 1, meg még ma is sztem este, mert nem vok biztos benne h megrepedt e... bár már más fájdalom van, szóval azért inkább hajlok afelé h már megrepedt...
jelentkezz majd h milett a vége :)
Bár még mindig nyilalgat a hasam,de már nem úgy mint ahogy csüt-péntek-szombat, ahogy nőtt a tüsző, hanem inkább nyom... Lehet h még nem repedt meg, fene tudja, ugyhogy még nem állunk le :)
Amugy mivan akkor ha nem reped meg?
Honnan lehet azt megtudni? Azon kívül h nem lettem terhes :) A mensi megjön időbe attól még?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?