A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem eddig nem volt peteeresem legalabbis akkor, mikor neztek most viszont a vitaminok a baratcserje, mehpempo es a Venus csepp segitett 11.ik nap 14mm volt a tuszom es a nyalkahartyam is kituno! Azota nott mert meg mindig erzem ugyh most nagyon szeretjuk egymast es remeljuk h reped is :) E vitamin a nyalkahartyara szuper es a folsav is! Esetleg probald ki a teakat ( palastfu cickafark) v Venus csepp artani nem fog :) sok sikert!
Azért szedem igy külön mert gondolom több mennyiség van benne mint a terhesvitaminba
Pont ez az én dilemmám is, a nőgyógyászom javasolta....nem tudom mi legyen....soha nem adattam be még magamnak.
A nagyfiam ovis, szép kis bacikat szokott hazahozni....lehet most beadatom.
Lányok! Ti adattok be magatoknak influenza elleni oltást?
Soha nem szoktam kérni, mert nem félek az influenzától - még - nem okozott eddig gondot. Viszont most, hogy bébit szeretnénk, nem tudom, hogy kérjem-e vagy sem. Igazából nem szeretem az ilyen védőoltásokat. Ami kötelező az oké...de nem tom, hogy ez az oltás ilyenkor kell-e?
Azt mondják a cickafark palástfűtea kombó jó tud lenni, peteérésig cickafark , utána palástfű, de én még ízesítve se bírom meginni ezeket a teákat ...... :/
Én femibiont szedek és c vitamint, a femibionba van minden folsav e vitamin is,mellé már nem szedek mást.
Szedem a vitaminokat bizok abban,hogy segit és ha megyek ultrahangra már jókat fog mondani:)C vitamint, E vitamint és folsavat szedek.
Van akinek ezek a vitaminoktól javult a tüszőérése?
Jó lenne igen, de a múlt hónapból kiindulva félek azért, ott volt a pozi teszt és mégse lett baba :(
Adri.11
Én szeptemberbe voltam dokinál rákszűrésen, csinált ultrahangot is, aznap voltam a ciklus 15. napján, 32 naposak a ciklusaim és a domináns tüsző mérete volt 18 mm, rá két napra meg is volt a peteérés, ovutesztezek, hogy biztosra tudjam.
Regii,
Nemvárt napján pozitívat teszteltem, közepesen erős volt a csík, két nap múlva újra teszteltem, akkor már nagyon halvány volt és egy hét késéssel megjött, kicsit több volt és darabosabb és élénkpiros.
Terhestüneteim voltak, nem tudom hogy csak bebeszéltem magamnak őket vagy már tudtam hogy mire kell figyelni .
Mikor az elsőt teszteltem már akkoris megjön érzésem volt, de nem törődtem vele mert mindkét terhességemnél ez volt, aztán a második tesztnél már nagyon megjön érzésem volt, azt érzetem bármelyik percben elönthet a vér, szédültem hányingerem volt, nagyon rosszul voltam, tudtam hogy meg fog jönni, mert a fiúknál ennyire azért nem volt ez az érzés.
Elmentem dokihoz, uhon nem látott semmit, azt mondta nagyon sok nőnél előfordul ez, úgy hogy nem is tudnak róla, betudják a dolgot annak hogy késik a mensi. Ha nem csinálok tesztet, nem is tudok róla.
Így most tovább próbálkozunk, és remélem ez a hónap már sikeres lesz :)
na, ahogy sejtettem, ma reggelre meg is jött. Szinte biztos voltam benne, de azért még így is baromi rossz érzés :(
MIért nem tudok csak úgy véletlenül teherbe eseni?? :D :D :D
köszi általában 25-30 napra jön meg előfordulhat,hogy néha van ilyen ,hogy nincs peteérés?Az orvos azt irta a papirra,hogy polycystas ovarium syndroma.Régen is irtak ilyet és aztán mégis volt pár hónapra peteérésem.
Szia! Ha a 17 napon csak kis tuszok voltak azt jelenti h nincs dominas tuszo ami meg tud repedni kozepidoben, tehat v nincs peteeresed v kesobb van, ha nagyon hosszu ciklusaid vannak. 30-33 napos ciklusnal mar kellett volna latni legalabb egy dominans tuszot ilyenkor!
Szia! Látom te is 'fel vagy háborodva".Én 30 éves vagyok .Mi a párommal 11 hónapja rajta vagyunk a babaprojekten,ez idő alatt voltam hsg-n, vérvételen, a páromat kivizsgálták, és mindenhol minden rendben azt mondták az orvosok.Akkor nem értem h miért nem vagyok még terhes!!:(
Sziasztok.Tudtok abban segíteni,hogy az orvos hasi ultrahangon a ciklus 17 napján 8 mm méhnyálkahártyát és tüszőket látott az még pár napig nőhetett?Azt mondta nincs peteérésem de mi van ha később volt attól független,hogy a 17 napon ilyen kis méret volt.
Na de a kérdés az, hogy milyen jeleket kéne tapasztalnunk a fogantatástól számított két héten belül? :)
Engem érdekel...vagy lehet hogy nincsenek is jelek ebben az időszakban? mert akár hányan jeleztek itt pozitív teszteredményről vissza nekünk, mindenkinél más tünet volt, vagy éppen nem volt tünet.
Van recept egyáltalán a kívánt terhesség eléréséhez? :) Oké, szabadon kell szeretnünk egymást a párunkkal. De miért van az, hogy vkinél egyből jön a bébi, vkinél meg hónapok múlva, vagy éppen akkor se mindkettő fél egészséges. Ha bele gondolok hány hónapig izgultunk addig, amíg nem döntöttük el, hogy anyává szeretnénk vállni: jajj istenem, nem vettem be a gyógyszert, kiszakadt a gumi stb...stb... jaj csak most ne essek teherbe...Mindenhol azt olvasom, hogy tulajdonképpen attól függ, hogy babásak leszünk-e vagy sem, hogy össz-vissz 24 ÓRA ALATT sikerül-e elérnie a mi pici sejtünket a párunk másik kicsi sejtje :D Összesen kb. 4 nap a spermiumok és a petesejt élethosszát számítva...dúrva, nem?! Mi meg csak izgulunk, meg lázat mérünk, meg vitaminozunk...a természet meg fittyet hány ránk, mert ha úgy érzi hogy minden optimális egy baba megfoganásához, akkor meg fog történni. Manapság mindent irányíthatunk és ezt az apró csodát nem...csak hozzásegíthetjük magunkat, de a java két pici sejten múlik. Bocsi ha kizökkentettelek titeket, csak úgy elgondolkodtam :)ez olyan szép és idegtépő is egyben, ha már nagyon vágyunk az anyaságra :)
nos és feltételezem,hogy nem csak a MI életünk ilyen... szóval:))))))
:) na és ilyenkor mondják..hogy ne görcsölj rá:D na de azt hogy kell???
vgay ez mindenkinek meg van írva a csillagokban... hiszek az ilyesmikben és tudom,hogy VÉLETLENEK nincsenek...(sajnos megtapasztaltam őket) tehát élem az életem amit amúgy nagyon imádok és élvezettel dolgozunk... és szabadon szeretjük egymást a párommal ill már a vőlegényemmel .nincs gyógyszer sem semmi más és vagy jön a csoda hozzánk is vagy el kell fogadnom,hogy nekünk nem adatik majd meg a piciny csoda soha... picit jó lenne tudni mithoz a holnap,de inkább meg élem a holnapot anélkül,hogy tudnám mi fog történni:)))
mert nincs egy nyugodt percünk sem(ja de:))))))))) épp amikor gyerek projekten vagyunk):))))))))))) viccet félre téve... de most komolyan.. az okosok azt mondják,hogy ha teherbe akar esni az ember lányak akkor nyugodt kiegyensúlyozott élet kell.. rendszeres táplálkozással rengeteg vitaminbevitellel és megannyi sorolhatnám csuda szép és jó szavakat... de az a könyvekben nincs meg írva,hogy mindeközben ki fog pénzt keresni,hogy bisztosítani tudjuk mind azt ami a NAGYKÖNYVBEN VAN ÍRVA.. jelen esetben magamról írok,mert Kereskedő révén és a párom is az.. (együtt élünk meg minden pillanatot a nap 24órájában immár 11éve) ő az én felem és én az ő fele vagyok! nekünk állandóan menni kell nincs szünet..
én 33éves leszek Május 10én! nagyon stresszes életem van és nagyon oda kell figyelnem mindenre!több ember múlik rajtam... egy éven belűl 3 halál este történt közvetlen családomban és fogytam 2év alatt 63 kilót! akkor ha ezeket nézem esélytelen vagyok kb 1éven belűl teherbe esni???????????????????????????????????????
én is így gondoltam de beszéltem a gyógyszertárossal és azt mondta ez nagyon sok nőnél előfordul,hogy a teszt később mutat eredményt
nekem az első baba "véletlenül" jött össze már majdnem 9 éves:) és nagyon várja a kistesót.
de sajnos már 34 évesen nem könnyű,
Köszönöm! Úgy legyen mindkettőnknél! Sőt, mindenkinél :)
Oklerta! A teszt egy óra múlva mutatta ki a terhességet? Nem tudom milyen tesztet vettél, de az enyémre amikor teszteltem utoljára, arra rá volt írva, hogy az első 5 percben kapott eredmény a helyes, max talán a 10 perc is rajta volt, de erre nem emlékszem, viszont az biztosan rajta volt, hogy egy óra múlva már nem érvényes ha addigra jön ki a két csík.
kicsit gyengébben van meg és tegnap világos piros volt.köszi a tanácsot csinálok még egy tesztet,aztán ezt a hétvégét végig parázom:D
amúgy ez tök nincs rendben... ahogy így olvasgatlak benneteke meg más hasonló fórumot ... annyi mindenki akar babát... és nem jön össze neki... akár hogy is akarja... mások meg "véletlen"becsúszott a baba.... de véletlen hogy?????????? csak úgy ha nem védekeztek kellőképpen.... mi akik meg már könyörgünk meg imádkozunk egy 2csíkos tesztért csak nézünk kifele...de mi az hogy VÉLETLEN????????van olyan közvetlen környezetemben,hogy terhes lett 40évesen.véletlen...??aki meg akar az lenni miért ilyen nehéz!??
sziasztok. gondoltam írok,mert régen is voltam itt meg minden... mi 3adik hónapja "élesben" teszünk a zért,hogy kicsi babánk legyen.elvileg jövőhét szombatig nem kéne,hogy megjöjjön. de rá 2 napra vagyis hétfőre ha nem jönne meg akkor érdekes lenne a dolog... mert mindíg pontos és időben jön meg.ebben a hónapban néztem is a PÉ-t és kiszámítottam,.hogy (kalkulátor)segítségével,hogy mikor van esély a fogantatásra... előtte 3 nappal is akció volt akkor is és azóta is... 2 nap kivételével.. tehát mindent 120%osan tettünk meg a cél érdekében...de majd kiderül...párom tesója is 3 hónap után esett teherbe...:)))kivel mi újság van??
Szerintem csinálj egy másik tesztet. Mennyire jött meg? Normálisan? Vagy csak éppenhogy? Sokaknak megjön még abban a hónapban. Biztosat csak egy új teszt ..meg az orvos mondhat.
sziasztok...ez a hónap elég furcsa volt ,de sajnos tegnap még jobban elbizonytalanodtam.tegnap délután csináltam egy tesztet...ami egy óra elteltével 2 csíkos lett,ennek ellenére este megjött.ez most akkor mi????? valaki tud erre valamit mondaani???
Szia Adrissz! :) Szorítok, hogy a mikulás elhozza nektek a puttonyában a pozi tesztet! :D nekem is akörül derül ki, hogy sikeres volt-e ez a hónapunk!
További ajánlott fórumok: