A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Mit jelent a kémiai terhesség?
Milyen tüneteid voltak?
Nekem is volt febr-ban egy terhességem 1900 as hcg-vel amit sehol nem láttak és a 8.ik héten mikor mensizni kellett volna kiürült... azóta se tudom mi volt az...
Leírnád te miket tapasztaltál?
Sziasztok , szeretnék én is csatlakozni :)
31 éves vagyok, 2 kisfiú anyukája, a nagy 3,5 éves a kicsi 1,5 éves.
Múlt hónapba volt egy kémiai terhességem.
Tegnap volt peteérésem, mikulásra kiderül jön e a harmadik picurkánk :)
Ahh sajnálom, tudom a várakozás a legrosszabb :(
Kitartás!!
Üdv Georgina84! :)
Gratula mandella! :)
Velem nem tudom mi történt, de abszolút rámült vmi nagy nyugalom...Remélem mielőbb én is azt tudathatom veletek, hogy pozitív lett a tesztem és már van szívhangja a babának! :) Nagyon várom! :)
sajnos nem annyira. mert most írta a dokinő, hogy csak januárban indulhatunk, de már a szép új helyen
leállnak dec. 10 és jan. 10 között :(
már nem férek bele sajnos
hú, még felsorolni is nehéz
legelőször Staphylococcus aurea, aztán Enterococcus faecalis, plusz jött hozzá a Candida egy fajtája (p betűvel kezdődik), aztán meg jött a Candida egy másik fajtája (Glabrata).
12.-én kellet volna megjönnie...
én december 1. hetében terveztem elmenni, mert izgulok h minden oké-e :)
Sziasztok, szerda du megcsináltam a tesztet és pozitív lett, viszont most annyira nem érzek már semmi tünetet a mellfeszülésen és a sürü pisilésen kívül bár most mintha kezdene a derekam fájni...meg mindig álmos vagyok :)
ez normális?
szerintetek mikor érdemes dokihoz menni?
Regii te nagyon jó híreket kaptál, ez szuper! csak egy uh-n voltál? vagy mész még mostanában megnézetni, hogy hogy nő?
Aztán mindent bele és már csak a következő menzeszig kell türelemmel várni! :) Szorítok!
Szia, én sem értettem ezt, de hát bármit kérdeztem lerázott a szonográfus és mondta, h majd a dokimmal kitaláljuk a stratégiát... azt, h volt ovu-m meg abból gondolta, hogy a douglasban kevés folyadék volt a leletem szerint.
Köszönöm, igyekszünk. :) De ez a várakozás nagyon nehéz, vánszorognak a napok...
Viszonylag rendszeres, 26-29 nap között jött meg eddig, legtöbbször 27 napra. Ezért is mentem 13. napon uh-ra. Bár legutóbb 29 napra jött már meg. Nehéz ez a számolgatás. :)
Én is drukkolok, hogy összejöjjön mindenkinek a vágyott baba!
Ha ezt érzed, akkor biztosan úgy lesz :)
Drukkolok!!!
szia,
Ha volt már ovud nem lenne ott a 10-10 mm-s tüsző :)
Mensid rendszeres amugy?
Sztem az meg fog növögetni szépen 20mm-sre és akkor mindent bele :)
Drukkolunk Neked is!
Jajj de jo :)
Milyen baktériumod volt, ha meg szabad kérdezni?
Sziasztok, lehet csatlakozni hozzátok?
Igyekszem visszaolvasni :)
Mindenkinek nagyon sok sikert, mi most kezdtük el a próbálkozást. 30 éves múltam, a nődokim gyanakszik pco-ra de persze mivel még csak most próbálkoztunk nem akar sehova küldeni.
korábbi hónapokban voltak ovu-s tüneteim, persze pont ebben a hónapban meg összezavarodott a szervezetem... legalábbis nem jöttek a megszokott tünetek meg nem akkor amikor eddig.
Egy hüvelyi uh-n voltam a 13. nap reggelén akkor azt mondták szerintük már volt pé-m. bár én semmilyen tünetet nem tapasztaltam addig. de láttak mindkét oldalom egy-egy 10 mm-s tüszőt. most pár napja éreztem az alhasba nyilalást meg tapasztaltam nyákot, bár sokat vagyunk együtt a párommal szóval nem merem 100%-an mondani, hogy az volt.
Mindenkinek kitartást kívánok, és szívből gratula a babásoknak! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?