A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia,
Itt fent vannak az határértékek.
De sztem a vérvétel eredményen is rajta vannak a határértékek.
Reméljük sikerrel jártok. Ha jövő hétre várod, akkor a teszt valóban korai volt. Meg sztem a gyakori vizelés is. Még talán be se ágyazódott ha sikerrel jártatok. Ilyenkor gyakran belemagyaráz az ember pár tünetet, de reméljük nálad nem igy lesz :)
Sziasztok! Már írtam másik fórumban is :) Mi is próbálkozunk már egy éve. Két hónapja volt egy laparoszkópos műtétem endometriózis miatt, elvileg ez miatt nem sikerült eddig, és ebben a hónapban már elkezdtünk újra próbálkozni. Kétnaponta voltunk eggyütt a párommal peteérés időszakában. 2-3 napig folyamatosan megjön érzésem volt , a derekam majd leszakadt, a hőm 37.3 volt ma reggel már 37.4 és néha ilyen furi érzésem van az alhasamban, mint az összehúzodások vagy mintha enyhe izomlázam lenne:)néha bele is szurkál és érzékeny a cicim is. Most viszont abbamaradt csak a cicim érzékeny . Ma reggel csináltam egy tesztet de nega lett:( bár még lehet túl korai volt, mert dec 9-re nem várom. Attól is félek lehet felfáztam, mert 5 percenként pisilek, és lehet csak a felfázástól van furi érzésem ott???Voltam hormon profil vizsgálaton is a mensim 3. napján. esetleg valaki tud segíteni ,mert én nem értek belőle semmit , az orvohoz meg még nem tudtam visszamenni.Rákerestem a neten ezekre a referencia tartományokra de nem találtam semmit.
a tsh, ft4, ft3, ani tpo ra azt írja folyamatban
ösztradiol 125.5 pmol/l
tesztoszteron totál 1.32 nmol/l
progeszteron 2.7nmol/l
össz. prolaktin 338.30mu/l
luteneizáló hormon 5.6u/l
follikulus stim.hormon 10.9 u/l
dhea-s 9.33 umol/l
Volt már valaki ilyen vizsgálaton?
De szokták azt is mondani, h amit akarunk az egyszer megtörténik, és bevonzzuk az életünkbe.
Én ezt az elvet vallom, sokszor gondolok rá, hogy most épp mi zajlik odabent, és vizualizálom. Én ebben a hónapban annyira erős érzésem van, mint még soha!
én nem tudok róla lemondani az a baj :(
lehet h emiatt sose lesz bébim ? :(
Várjuk a teszt eredményét :)
Drukkolunk!
Szia Kolett <3
Szegényke :(
De mióta nem a szorulás? És hogy függ össze a HSG-vel? Ez biztos h amiatt van?
Mióta nem tudsz elmenni?
Elhiszem, hogy milyen rossz, nekem ha egy nap kimarad, már minden bajom van...De szerencsére nincs gond vele. Én most méregtelenítek útifűmaghéjjal, természetes rost, végigpucolja a vastagbelet és nem okoz hasmenést, nagyon jó cucc. 5-6 hetes kurákat lehet tartani. Nagyon hatásos!
Én kenuval akartam jönni, de sajnos nincs. :)
Ma nekem sincs semmihez semmi kedvem, ráadásul a HSG óta szorulásom van, szóval a közérzetem a béka feneke alatt... :( Fel vann puffadva a hasam, feszül, és ma reggel már hányingerem is volt/van. Hozzáteszem kétnaponta bedobok egy hashajtót, de semmi.
Ja és ma vhogy olyan minden baj napom van... :(
A kocsi se indult reggel, szakad az eső, hétfő van....BRRRRRRRR :)
Sziasztok!
Nekem ma a 23.ik napom, egyelőre semmi tünetem nincs. A petefészek szúrka és hasszúrka néha előjön, naponta párszor amugy semmi.
Nem tudom, de most azt érzem, hogy nem sikerült ismét. A facebookon meg megint 2 ismerősöm szült meg a napokban. Egyik 21 éves, totál véletlenül esett teherbe, s mivel meg akarta tartani a pasit, a gyerek is pont jól jött...
Hát majd meglátjuk, 1 hét múlva okosabb leszek!
Szép Napot mindenkinek!
Szia!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a történeted. Nagyon sajnálom, hogy neked/nektek is ilyen dolgokon kell keresztülmennetek. Szurkolok, hogy mielőbb babás legyél. A meddőségi központban már tuti fognak tudni segíteni. Én 35 éves leszek nemsokára, úgyhogy ne aggódj, nem fogsz kifutni az időből. :)
Hehe, en is igy vagyok kb :) Most mar neha azon agyalok, mennyire jo lenne, ha nem jonne meg! Nekem is mar csak par nap, ha csutortokig nem jon, tesztelni fogok. Szerencsere nincs itthon teszt, igy remelem kibirom addig es nem is veszek. Megfogadtam, hogy csak akkor veszek, ha kesik.
Nem erzek semmi kulonoset amugy, mondjuk ma farkasehes voltam/vagyok egesz nap, bar ilyen szokott lenni maskor is :)
Tobbiek, mizu veletek?
Lányok eddig tök jól ment a nem agyalás, rágörcsölés, ugyanis megfogadtam ebben a ciklusban nem fogok. Most vagyok kb egy héttel a nemvárt előtt, és egyre nehezebb :)
Elkezözdődött ilyen pici alhasi feszülés, görcsölgetés....előző ciklusomban is volt ilyen csak akkor közvetlenül ovu után. :)
Ti hogy vagytok?
En papirforma szerint dec. 4-re nem varom, bar mostanaban nem mindig pont 28 napos, igy talan hetfotol mar nekiallhatok izgulni, hogy nehogy jojjon :) nincs olyan nagyon extra tunet, de korai is lenne meg igen.
Remelem, neled is sikerul!!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?