A Kaáli intézet (beszélgetés)
4-6 hét legalább
legalábbis nekünk annyi volt.
Hello lányok!Kérdésem lenne.Volt valakinek a párja kromoszóma vizsgálaton?Kb. mennyi idő volt még meg lett az eredmény?Mi okt.26.-án voltunk,de még mindig nincs eredmény.
Szaurora szorítunk nektek,jó lenne megint jó híreket látni!:)
Schviki!Ti kihez jártok?
Csak azért kérdezem,mert mi is a pestibe járunk.
Mész vissza?
Szabad, olyan laza a munkahelyed van?
Nehogy vmi baj legyen!
Én az elejétől kiirattam magam, ahogy megjjött még gy napot bementem, hoyg szóljak és onnntól betegállományban volt mivel sokat kellett járni uh-ra és azóta is betegállományban vagyok, jövőhéten megyek vissza dolgozni.
Nekem a házi dokim simán kiírt bemondásra minidg, de ezt dokija válogatja, a Kaálinak kell kiadni papírt, ha kérsz.
Drukkolok, hogy sikerüljön minden szépen elsőre :o)
Írj, majd hogy mi volt, hogy veled együtt örülhessünk :o)
Hát nem tudom pontosan hány van, de van! Úgyhogy jól állnak a dolgok! kopp-kopp-kopp!
Velem volt a baj, el voltak záródva a petevezetékeim, nem teljesen csak voltak benne összenövések, emiatt volt 2 db. méhenkívüli terhességem. Úgyhogy most már kivették mindkettőt, emiatt már nem kell aggódnom, úgyhogy jöhet a lombik!
:o) hogy álltok, hányan vannak?
Miét kell lombikoznotok? Kivel mi a baj?
Persze. Ahogy elkezdődik a stimu is kapsz egy papírt, amire folyamatosan írja a doki, hogy miből mennyit kell bevenni , a punkció után is kapsz egy összefoglalót és a beültetés után is.
Bár nekem a házidokim tudta, hogy miben vagyunk, van amihez ő adta ki a beutalót az előzetes vizsgálatokhoz.
Hormonnal az a baj,hogy 5. hónapja nem mensizek,le van állítva,így hormont nincs nagyon értelme,de eddig mindig nézettem.
Terhelés 2x volt összesen március óta,egyszer a márciusi és szeptemberben.
Tehát 2 hónaposan terhelnék megint.
Mindegy.
Megcsináltatom és ennyi!
köszönöm!
A punkció előtti időszakot amikor űrűn kell bejárni, szabival oldottam meg. Punkció után még bementem dolgozni, a beültetés után már nem.
Persze ez attól is függ, hogy ki milyen munkakörben dolgozik.
Azt hiszem a kód a 8-as, ami egyebet jelent, tehát a munkahelyeden nem fogják tudni, hogy miért voltál TP-en.
Ti kiszoktátok íratni magatokat a kezelés alatt, vagy punkciókor, beültetéskor, utánna?
És milyen címszó alatt ír ki a háziorvos? Úgy, hogy lombik kezelés?! Vagy a háziorvosnak ezt nem is kell megindokolni, csak kiír és kész?
Már váltottam, mert az előző, pfff.....inkább nem részletezem....
Úgy gondoltam, hogy ez a mostani nagyon jó lesz, híre s van, na és persze egyben endokriológus is...
Most kaptam gyogyit, bízom benne még egy kicsit....remélem nem kell megválnom tőle...
Nem keserítesz el, addig egyezkedtünk, míg írt fel gyógyszert. Meg folytassam a diétát...edig 4 kiló reppet le...
Szóval érdekes volt a szitu, mert kérdezte, hogy mikor akarunk egy új progrmba belekezdeni, mire én mondtam, hogy előbb fogyni kellene, meg ennek az inzulin szintnek reneződne...Erre anyit mondott, hogy jó.
Ma írtatok rendesen. Zsanett, ha kezdeni akarsz akkor hormont mindenképpen nézess elötte (3. napit) csak éhgyormit nézetni nem sok értelme van.
Nehéz ügy. Nem tudom mióta tartod a szigorú diétát és eddig hányszor nézték az ir-ed.
Andi, szerintem neked még pár hónap biztosan kell, hiszen csak most kezted a diétát ez egy hónap alatt nem jön helyre.
Bogyesz, keress egy hozzáértő dokit, mert a mostaninak gőze sincsen láthatóan, te ir vagy és kezelni kell.
Lángos nem jó terhelés helyett. Nem csak a cukor mennyisége a lényeg, hanem a minősége, a szőlőcukor leggyorsabb ch, ezért ha másból eszel ugyanennyit, teljesen más eredményt fogsz kapni.
A terhelésnek az a lényege, hogy kiderüljön, hogy javul a szerevzet inzulinválasza.
D vitamin állítólag jó az ir-eseknek.
Na igen...
Én is évekig jártam a régi nődokimhoz, és amikor szóltam, hogy már több,mint egy éve nem védekezünk, és mégsem jön a baba, akkor azt mondta, hogy várjunk még 4 évet, és majd utána elküld pár vizsgálatra.
Ennek már 4 éve.
És sajnos át kellett élnem egy korai vetélést is, mire kiderült, hogy IR-em és pajzsmirigy problémám van.
Hát szívessen kihagytam volna ezeket a "szenvedéseket" az életemből:(
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben