A Kaáli intézet (beszélgetés)
Köszi. Nem mondta a doktornő, de úgy gondoltam, hogy elkezdek sok fehérjét enni.
Azt viszont mondta, hogy sokat kell inni. Én egész életemben szenvedtem ezzel, bőven elvoltam 3-5 decivel egy nap, amióta viszont a lelkemre kötötte, eljutottam a napi 2-3 literhez.
Nem, de majd este. :-)
Most megyek, készítek magamnak egy kis TÚRÓS tésztát. :-)
szia!
Kia nem törlte a bolgját,csak zárolta, mert olyan emberek is olvassák, akik bántják!
Ezért kérni kell tőle meghívót, hogy továbbra is olvashasd!
Üdv.
Kia! Nem férek a blogodhoz hozzá!!!!! Törölted?
Cicus! Vigyázz magadra!!!!
Monibakos! Szurkolok ezerrel!!!
Szia!
Én azt szedem, miért kérdezed?
Sziasztok lányok!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Cicus: csak óvatossan a monkával! Vigyázz magadra!
Abarta: én merckformin XR-t kaptam. Sajnos nem ismerem a te gyógyszered:(
Monibankos: Drukkolok! Megy a babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó a munkám, de azért elfáradtam, ma ahogy hazaértem el is aludtam.
Én is magamtól emeltem annó 3*1000 egyébként.
Nekem a terhességig folyamatos volt a fogyás, sőt még az elején is fogytam aztán most jó darabig stagnált de épp ma néztem, hogy úgy néz ki 1 kilót már híztam, nem vok boldog de ez van. Ez a baba miatt van mert abszolult nem zabálok (most hétvégi éttermi bűnözést leszámítva).
jó lenne ha végre jó eredmény lenne már!
Nekem is stagnált ,én rosszra számítok ,aztán ha mégis javul az csak jó!
sziasztok!!! sikeresen hazaertunk, minden rendben volt, vissza kaptam ket 8 sejtes ambriot, a doki es az embriologus nagyon dicsertek oket; meg 4 embrit lefagyasztottak. most piziket, a ferjem korul rajong, mindennel kiszolgal.
december 9-ediken kell mennem HCG-re.
Hat en nem ertek hozza annyira, Zsani.
De azt hallottam, hogy eloszor mikor elkezdjuk a Met-et, akkor jol beindul a fogyas es az inzulin javulasa, aztan hosszabb ideig megall es csak stagnal, majd ujra megindul a jo iranyba az egesz folyamat.
Remelm a dokid mond majd valami biztatot neked, nem akarok okoskodni, mert en annyira nem ertek hozza, de drukkolok!
Sziasztok csajok!!
Cicus hát mit mondjak ,első nap,fúj,de ha szereted akkor oké,és ha nem megerőltető akkor is.
Lányok ez olyan furi én 28 kg fogytam és még mindig rossz az inzulinom .
Én emeltem magamtól 3x1000 mg-ra.
Egyébként 3x850mg lett volna.
És nemsoká kontroll.
Hat ha beindult a fogyi akkor szerintem az mar jo jel. :-)
A 97.3 tenyleg magas kicsit, de a Met rendbe fog tenni ez tutko. Mennyit szedsz a Metbol?
Sziasztok.
Drukk Móninak.
A betegeknek jobbulást.
Én túlvagyok az első munkanapomon augusztus 2 óta. De pechemre pont ma éjjel nem tudtam aludni, úgyhogy jó fáradt vagyok, de egyébként jó volt.
Szivessen:)
Azért mondtam az inszemet, mert azoknál a pároknál tuti az IVF, akinél zárt a petevezető, vagy csak pár millió a spermaszám.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben