A Kaáli intézet (beszélgetés)
engem is dühít, de szerintem én azért járok 18 éve ugyan ahhoz a nőgyógyászhoz akiben megbíztam eddig, hogy ha ilyen jellegű bajom van, segítsen. szerintem a nőgyógyászoknak lenne ez a dolguk, mármint a kivzsgálás elindítása, mert ő ismer minket kívülről-belülről.ezzel szemben mikor én ezelőtt 4 évvel mondtam a nőgyógyimnak, hogy nem jön a baba, ő azt mondta nem baj andikám, csinálni kell. és nem küldött sehova. (nagyon jó hírevan nálunk neki, és igazgató is)
nos.erről ennyit.
sajna a kaáli reprodukciós intézet.
nem írtam rendesen amit gondolok, mert az uram duruzsol a fülembe.:-))
Lanyok, Sikerult kicseleznem a laborproblemat! Talaltam egy magant amely csomo mindent megcsinal. Viszonylag elfogadhato aron es Budaorson. Csutortokon megyek naluk T3, T4, anti-TPO, CA-125, es toxora. Plusz a paromnak nezunk egy PSAt is ha mar ott jarunk. Na ezert sem kell konyorogni a haziorvosnak vagy heteket varni. 24h alatt meglesz minden.
Ma el kelett halasztanom dr Tuunel az idopontomat, mert a tatabanyai kp labornak 5 hete nincs penze a hormon labortesztemre. Csak tudnam hova megy el az amit TBre fizetek... Kesz szegyen! A lombikra kifizetik a penzt minden alap nelkul, de az elozetes vizsgalatokat konyorogjuk ki vagy remenykedjunk hogy csinalja maganlabor is, hogy valoban sikeres legyen. Udv, Adri
tegnap akartam lángost enni, mert teljesen elcsábultam. 80 gr. CH van 1 rendes sajtos-tejfölös lángosban. Úgyhogy megettem az 1/3-át, ami nagyon jól esett :)
Ezért írtam a lángost, de 75 gr-nyi CH-t megehetsz. NEkem az endobanya azt mondta, hogy vigyek magammal szendvicset. Végül is a cukros víz megivására is van 10 perced, annyi idő alatt egy rendes méretű szendvics is belefér. Még akár nem teljes kiörlésűből is.
Igen ,gondolom,szerintem ezzel mindenki így van.
Hát próbát megér!
Lányok mit tudtok a D vitamin jótékony hatásáról meddőségben?
Azt mondják hogy a petesejtek termelését is segíti illetve a minőségét javítja.
Egyre jobban elterjedt a meddőségben.
Sőt jó immunrendszer,idős kor,daganat stb.
Én úgy döntöttem írattatok fel és szedem.
Ahol dolgozom ,az igazgató egyben professzor is D vitamin rajongó.
Már mi is adjuk immunszuprimált ,daganatos gyerekeknek.
Szóval biztosan jó.
Ti hallottatok róla?
Szia!
Ez tényleg komoly???
Elég pl . csak egy lángost enni terhelésképpen??És mekkora lángost??
Na erre rákérdezek!
Ez igaz.:)
És megengedik?
Igen, én is a Mens Mentisbe járok.
Azt mondta az endokrinológusom, hogy szóljak, hogy iszok löttyöt, hanem inkább megeszem azt a mennyiségű CH-t.
Végül is nekik nem az a lényeg, hogy cukrot igyál, hanem az, hogy CH-t megfelelő mennyiséget egyél.Ők 75 gr. cukrot raknak a vízbe. Tehát annak 75 gr. CH-ja van. Így ha te ennyi kenyeret eszel meg, azzal nem lehet kifogásuk. 75 CH egy sajtos-tejfölös lángos. Sokkal jobban hangzik!!!
az 51,7-es ir-re ezt mondta?
inkább nem írom le mit gondolok.
Itt konkrétan az IR volt szó,persze ahhoz hogy az ember kezdjen jónak kell lennie a hormonoknak is.
És hogy vagytok??
Igen, de nekem a hormonjaim teljesen rendeződtek és tökéltes ciklusaim voltak pé-vel. Nem mindegy, hogy az ember honnan indul. Én 44es éhgyomrival kezdtem.
Nekem utána már egész szépen rendeződött, bár az utolsó ir vizsgált rosszab lett mint az elötte lévő de az valszeg az elötte lévő bűnözéstől volt.
Látom ir a téma.
Andi: nem szabad ilyen gyakran terhelni a szervezetedet, mert visszaeshte tőle az állapot, Tűű doki szerint még a 3 havont is gyakori, hormonokat kell háromhjavont allenőrizni ir-t minnél ritkábban. Erus várd i a januárt, nem kell elöbb.
Bogysz: bizony neked kemény ir-ed van, ha az éhygomri 10 felett van akkor már alapból ir, de van akinek az éhgyomri még tök jó, de a terhelt magas az is. terhelt nem lehet 30 felett és max az 5-szöröse lehet az éhygyomrinak.
Szia!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 25 körül, már van esélyünk.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben